"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:15

Lama_z_Lana a na ten název skupiny jsi klikala?

Offline jerry
11269 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:11

whiskas 

Výborná osobní zkušenost s https://ocniklinikahp.cz/ (nikoliv šedý zákal, ale laser)

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 21:12

whiskas V UVN mi tvrdili, že pokud si u nich pacient vybere lepší čočky, musí zaplati ty čočky i celou operaci, takže je to o hodně dražší než na soukromých klinikách. Zkušenosti mám s Lexum Budějovická podobné jako Anaj doporučili lepší čočky, ale ne ty nejdražší. A operoval tam i skvělý lékař z UVN. Ale je to trochu továrna, pohovor se dělá s jiným lékařem, s tím operujícím se člověk potká až na sále, takže se s ním nemůže dopředu poradit a probrat možnosti.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:14

Anaj Děkuju :-).

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:18

jerry Díky.

Emi Díky, to je zajímavá informace. V UVN je to prý i organizačně poněkud komplikované. I když, tatínek tam kdysi operaci absolvoval (nikoli zákal) a vše fungovalo v pohodě. 

Co se týče lokality, bylo by fajn pracoviště Lensi, ale tak raději se budu držet doporučení. Díky.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 08:26

Pinot Noir zvykla si babička na online objednavanie nákupu? Mňa úplne ničí, že moja mama trvá na nakupovani v Lidli, lebo je najlacnejší, úplne averziu mám k tomu obchodu. U nás je na prízemí Prioru, super úzke uličky, plné tých iných paliet, teraz stavajú a ešte v auguste majú otvoriť nový Lidl, tam bude prístup len autom, ani MHD tam nestojí, to zas bude.

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 08:46

letfenixa nakoupila online zatím jen jednou a denně mi posílá, co jí mám koupit. Pokaždé jednu, dvě věci, "abys to neměla těžké"

O prázdninách to jde, ale během školního roku si budeme muset vysvětlit, že nemůžu jít každý den pro nákup za 80 korun. Teď jsme na dovolené, tak asi Rohlík bude muset využít a třeba si to víc osahá a zvykne si to využívat.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:06

Pinot Noir a ona po tie 2 veci nemôže ísť prečo?

Moja mama vie použiť Tesco online, ale Lidl je pre ňu najlacnejší. Najbližšie potraviny majú 20 m od domu, Terno, ale drahé

A keďže nemá smartphone, tak nemôže mať Lidl kartu, tak som v kuse musela chodiť nakupovať s ňou, až ma kolegyňa inšpirovala, urobila som printscreen tej Lidl karty, vytlačila 2x (aj pre dedka), tak teraz ma zas napomína, aby som v mojom telefóne aktivovala tie ich super zľavy. Ona prejde aj sama, ale na veľký nákup nie.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:14

letfenixa Já zas rozumím té preferenci levného nákupu, sama nerada nakupuji potraviny v drahých obchodech, když vím, že jinde to jde levněji, na velkém nákupu je to znát. Ale zkus se s ní domluvit, na velký nákup jde zajet jednou za týden a zbytek pečivo a tak si prostě bude dokupovat sama jinde. Bude si to muset plánovat více dopředu prostě. 

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:27

letfenixa ona nemůže opustit byt, protože tchán nemůže zůstat sám. Hrozí, že iformaci, že šla jen nakoupit, neudrží. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:30

Pinot Noir som to pochopila, že svokor je hospitalizovaný. Aha, tak to jasné. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:31

Pinot Noir Ty jo, tak to máte teda hodně těžký:-/

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:32

Karja vieš, ja si objednam tesco nákup, nech sa s tým nenatahujem, donesie mi to až do bytu. A potom idem do Lidla sa naťahovať s jej veľkým nákupom a ešte sa tam vždy aj naštvem v tých ich blbych uličkách a tým, že majú ten tovar poroztahovany hocikde a stále inak, hlavne ten akciový, čo ona chce.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:43

letfenixa No jo, mně nenapadlo, že je ještě Tesco online. Naše babička si taky hodně zakládala na těch nákupech, tam kde ona chce, ale nás bylo víc, mohli jsme se vystřídat. A byla to jedna z jejích velmi mála kratochvílí, co si mohla mimo domov tak nějak užít,a hlavně sama si nikam nedošla.

Online Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:52

Karja upřímně, je to na h....

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 09:54

Pinot Noir nema nejakou sousedku, se kterou by se daly domluvit tyhle male nakupy? Na materske jsem takhle nasi devadesatitele sousedce nakupovala, stejne jsem do toho obchodu pro rohliky a sunku sla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 10:10

Pinot Noir to teda byl rychlý sešup

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 10:24

Pinot Noir Soucítím, mám to dost podobně - s těmi nákupními položkami. Stále se vyptávám, co mám koupit, napiš seznam. Nic nepotřebuju a druhý den, koupila bys mi X, Y? Nemohu lítat do obchodu takto nárazově. Je to o nervy.

Drž se .

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 10:33

Pinot Noir je mi líto vás i tchyně, být takhle uvězněná musí být pro ni hrozné.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:17

Pinot Noir a opatrovateľku neriešia?