999 Ahmad mám taky ráda a když je ve slevě, beru ho do zásoby. Ale teda do Penny mě nikdo nedostane :-)
Jo, ten trh je terno, naštěstí i díky za to, že si to máma může dovolit. Na Rohlík nebo Košík jsem se ji snažila taky navést, ale dokud může ven, nemá to význam. A pak už, si myslím, na to nebude mít hlavu... No uvidíme.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Makara Řekne, že to už neměli, ale tohle místo toho bylo jenom o korunu dražší, tak to vzal ![]()
Karja notna Takhle si nákupy plánuje i prababi, do obchodu už nezvládne dojít, tak sleduje letáky a vybírá podle ceny, kde co mají nejlevnější. Nakupuje jí švagr a i zcela objektivně na toto obíhání slev nemá čas. Tak to začal dělat tak, že všechno nakoupí v jednom krámě a řekne jí, že to stálo celkově o dost míň než ve skutečnosti. Částečně tím prababi dotuje, ale vyhovuje mu to tak víc než lovit to ve slevách.
To je rozumný řešení. Někdy je ta domluva nemožná.
Nemáte někdo tip, kde koupit pěkný oblek na mladýho vysokýho štíhlýho chlapa? Cena tak do 20 000,-? Díky
711990 práve cestujeme do HR a čo mi mama napísala s prianím šťastnej cesty? Aby som zajtra aktivovala kupón Lidl ![]()
Myrtila vidím to časom na to isté.
Moje máma je docela samostatná, sice nemá řp, ale má elektrokolo a na něm teda řádí hodně. Na velký nákup to není, ale za kamarádkou a pro mlíko, chleba, sýr si zajede do vedlejšího městyse sama. Blbý je, že už tátu nemůže nechat samotného, protože po chemu začal mít halucinace a je 4 dny ze sedmi dost mimo, takže u něj sedím, povídáme si a máma se jede projet. I kdyby to bylo pro jeden rohlík, je mi to jedno, musí si taky vyčistit hlavu.
999 Marks and Spencer
Teda pokud se nějak zásadně nezhoršili, byl celkem výběr i na vyšší postavy, saka moc pěkně projmutý. Přesnou velikost jsme teda pak vyzvedávali v jiném OC, ale byli moc nápomocní.
999 Bandi, mají úžasný servis a úpravu i u obeků a košil, velmi milá obsluha.
999 nevim presne k jake prilezitosti, ale znamy nedavno (starsi tedy:) nakoupil vcetne bot i kosile v Gentleman store
999 My jsme vždycky uspěli u Blažka. Naopak Bandi nic moc, neměli nic sedícího (což jsem poznala i já, že to nesedí), ale snažili se za každou cenu prodat. Pak i za pomoci jejich krejčové, která nakonec řekla, že by to sako musela úplně předělat, aby padlo, a došít k tomu jiné kalhoty, co neměli do sady. Na jiné pobočce zase úplně divná komunikace, i když to je na konkrétním personálu.
Myrtila Já na to Bandi koukala a zdálo se mi, že některý ty obleky nesedí ani na těch reklamních fotkách.
999 To je dobrý důvod. Někomu to může připadat komický, ale dokud člověku záleží na tom jak vypadá i jen na nákupu,tak je to super! Taky když není v poklusu mezi prací a školkou a jinými radosti produktivním věku, tak pro ni nebude být nákup opruz, ale vítaným zpestřením stejných dní.
rozarka Přesně jak píšeš, je to zpestření stejných dní :-). A budu šťastná, když budu ještě dlouho animátorka a ne pečovatelka :-).
Myrtila To je vtipné, já měla zase stejný pocit u Blažka, nepříjemná obsluha, všechno problém, takový přístup nakup a vypadni.
999 my kupovali u Koutného
Kan Nás tam vždycky obsluhovala prodavačka, která se fakt vyznala, žádný nátlak nebyl, byli jsme moc spokojení. Ale to prostě záleží na pobočce. Hlavně tam měli pro muže opravdu sedící kusy.
999 ze zkušeností posledních dní Feratt, nově otevřeno i na Národní třídě co býval Pietro Filipi, případně Štěrboholy.
Bowle Catherinne Díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí