barbucha tak to možná ještě zkusím jak půjdu kolem
Právě je mi jasné, že pokud je škoda malá, tak se tomu věnovat nebudou. I kdyby někoho chytli, tak otázka jak by dokazovali i ty předchozí věci.. Ale neskutečně mě to štve, zabere to čas a popravdě mě to celkem rozloží i osobně.
Nedivím se, já bych zuřila zle! Ale jakápak malá škoda, když se to děje opakovaně?! Foť si to, a podívej se kde máte v okolí kamery... měli by ty záznamy nějakou dobu archivovat, ne? Aspoň teda u nás v baráku by to měli mít měsíc. Na to se můžeš zeptat rovnou na tý služebně.
Taky nezaškodí to nějak rozhlásit, že to jdeš prásknout
třeba vyvěsit v baráku na nástěnku sdělení v podobným smyslu, že jako dochází k poškozování a tím pádem k nezanedbatelný škodě (!!), ať si jakože dají ostatní pozor, že ty to jdeš řešit s policií 
Mně podobnej postup pomoh - dala jsem si na schránku nálepku s ukrajinskou vlajkou a opakovaně mi ji někdo škrábal. Věděla jsem celkem odkud vítr vane, pročež jsem napsala našemu předsedovi SVJ (podle mě rovnou pachateli, takovej starej komouš) že se jedná o poškozování mého vlastnictví a budu požadovat náhled na záznam, jestli ještě jednou... no a co bys řekla? Ihned byl klid
Jde o blbost, ale co si má kdo dovolovat... a někdy bububu pomůže.