"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 21:49

Evaeva jak to nakonec dopadlo s těma odpočívadlama na cestě do AT?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 21:57
Reakce na Candance:

Blby, ktery bych si mela rozhodnout sama. Je velka "rozezranost" mit 2 roboticke vysavace? 2 patra a kocka v dome

​ 2 patra?! Kočka?! Není co řešit

Já uvažovala o druhým jen pro mojí ložnici - práší se do ní jak sviň a je tam práh (nicméně poukaz na rozežranost zafungoval, zatím).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:00

Tabea díky za optání. Nakonec cestu zvládali všichni dobře, takže zvýšené množství zastávek nebylo potřeba. Cestou tam jsme stavěli na přání dětí kus za Rozvadovem u mekáče, tam měli jejich klasické venkovní hřiště hřiště plus vnitřní koutek, takže všichni se protáhli a pak jsme stavěli za Mnichovem, kde bylo moc pěkné hřiště (a taky vnitřní koutek)A zpět jsme stavěli akorát na Peintligu, původně jen akutně na záchod, ale nakonec tam taky měli ucházející hřiště, nějaké ty smažená jídla ala mekáč (místo hračky dávají pěknou encyklopedie, akorát my neumíme německy ), akorát nešla klima.a bylo.tam.asi.35.stupnu.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:03

Candance no, asi si odpovíš sama.

Podle mě je to zbytečný. Schody jsou nejlepší posilovna. Taky přenáším, ale ne denně. Chybí kočka

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:08
Reakce na Candance:

Blby, ktery bych si mela rozhodnout sama. Je velka "rozezranost" mit 2 roboticke vysavace? 2 patra a kocka v dome

​v patře bez zvířat stabilně robovysavač , přízemí dyson .Dřív jsem taky stehovala.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:20

Evaeva Nevim, co presne mate po ceste, ale my byli v cervnu na vikend Safari resortu v Hluboký u Borovan a tam to bylo taky fajn :-).

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:22

Candance máme dva, kto by sa vlacil po schodoch? Nepríde mi to blbé. 

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:24

Zina hele, teď sambo měl zaolejovanej celej bok drahejch kraťasů, namatlala jsem na to jar, zalila ten kus horkou vodou z konvice, posypala práškem na praní, znovu trochu proprala vodou z kohoutku a na 40 v pračce - tadá! A nevylučuju, že to už bylo starší a možná nevědomky i jednou obyč praný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:32

Vari to po cestě snad nebude - sem nás to hnalo různě 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 22:38

Evaeva my byli na tom safari ted v pondeli, bylo to hezky. O vikendech to tam asi zije vic, ale i tak to slo. Je tam krome zvirat i docela pekne hriste. Je tam teda objizdka, kopou silnici od Borovan, trochu jsme bloudili i pres navigaci.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. srpna 2024 23:15

Tak Betty

To bylla druha moznost ale kdyz ja bych ho musela nabijet v komore a asi bych zapommela casto. Stejne potrebuju neco na schody ale ty obvykle setru vlhcenym ubrouskem.

Ted jsem si zprovoznila appku a libi se mi, jak vysavac uklizi kazde dopoledne.

Koupim si druhy, nejaky levnejsi. Jsem zamestnana a vytizena zena. Je treba si ulehcit.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 05:46

Candance schody (+pohovky calouneni a ruzny skviry, pavuciny... ) ideal ten dyson

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 07:19

Candance jestli ho teď intenzivně používáš pro obě patra, tak bych do toho šla. Jestli ho přenášíš jen třeba 2x za týden, tak bych se na to asi vykašlala a nosila dál.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 09:59

Zina kazdy den prave. 

viktorka_od splavuja ted fakt nevim. Asi potrebuju Dyson i 2 roboticke.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 10:11

Měl by tady někdo tip, kde najít nějakou originální barevnou deku?

Myslím hodně barevnou a hodně "veselou"

díky

Offline jerry
11269 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 10:40

Candance 

Vubec bych se s druhym robotickym za teto situace nerozmyslela.

A Dyson potrebuju od chvile, kdy jsem ho vyzkousela u dcery

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 10:43

Candance Tak bych do toho šla. My máme v každým patře jeden z toho důvodu, že ten původní nám v dolním patře padal ze schodů, tak jsem ho odstěhovala nahoru, že bude jezdit jen tam. Po pár měsících jsem si uvědomila, že mi dole dost chybí, protože 90 % provozu se odehrává právě tady. Zvlášť nahoru bych ho nekupovala, ale když to takhle vyšlo, tak to těžím :-).

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 11:21
Reakce na Candance:

viktorka_od splavuja ted fakt nevim. Asi potrebuju Dyson i 2 roboticke.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 11:25
Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 14. srpna 2024 12:54

jerry co je na Dysonu oproti standardnímu vysavači lepšího? Já ho neznám...