Vsechno - jina konstrukce, lehky, snadna manipulace s odpadni nadobou, snadna vymena jednotlivych funkcich prvku.
Ja ho vzala do ruky a vedela jsem, ze ho chci taky.
Vsechno - jina konstrukce, lehky, snadna manipulace s odpadni nadobou, snadna vymena jednotlivych funkcich prvku.
Ja ho vzala do ruky a vedela jsem, ze ho chci taky.
jerry aha aha, prohlidnu si to někde, díky.
Lenka22 já ho mám a už nepoužívám. Taky by mě to zajímalo ![]()
Nemáte někdo kontakt na prďola ? Jsme na něčem domluvené a přes zprávy se mi neozývá... Díky
Ja mám z Dysonu pocit, že to bude takový Kitchenaid. Prodávaji dizajn. Mám od nich ponorný mixér a už několik let nemůžu přijít na to, co omlouvá cenu dvounasobnou oproti Braunu, co jsem měla předtím.
Tabea fakt? A proč, co ti nevyhovuje?
RoSa Vím o tvojí SZ, jen jak jsem teď skoro pořád mimo PC, tak se mi přes mob blbě píše. Zítra posílám ![]()
prďola super, díky!
My mame tycovy elektrolux, ehm... 2 tycove elektroluxy, taky jeden dole a jeden v patre, a jsem spokojena. Taky to ma nastavce, smeti se vysypava jednoduse a ta stredni cast muze fungovat i jako rucni vysavac. Z minula mame stary elektrolux, takovou tu tezkou obludu, ale uz ho skoro nepouzivam, jen kdyz se nekde rozsype neco, co ten tycak moc "nezere".
My mame dva tycove Bosche, na kazdem patre jeden. Prijde mi prakticky mit vysavace dva, ono ani ta baterie nema takovou vydrz, ze by slo vyluxovat cely dum najednou.
jerry a to je ten tyčovej? Asi by ho poťrebovala moje máma, má kočky..takže říkáš dobrej?
jerry ok, díky, kouknu!
Kokoska přemýšlela jsem proč asi máš v každém patře jeden tyčový mixér... a ona je už řeč o vysavači ![]()
JankaM Cas oponou trhnul ![]()
O Dysonu jsem taky uvažovala. Máme dvě kočky a psa. Když jsem ale víc pátrala, našla jsem někde na sítích srovnávací videa s Philipsem. To byl můj druhý favorit. A buď vysávali oba stejně, nebo líp ten Philips. Tak bylo rozhodnuto. Mám ten tyčový Philips skoro 3 roky a jsem s ním spokojená hodně. S nástavcem vysaje chlupy i z čalounění, baterka má výkon i výdrž, manipulace je jednoduchá, fitry se dají umýt.
Máme Philips i velký bezsáčkový vysavač a ten je tady dobrý, ale jeho předchůdce taky Philips měl lepší sací hlavici. To se inženýrům moc nepovedlo, tohleto zlepšení. Ten starší má už 22 let a pořád funguje, jen do něj přestali vyrábět filtry asi před 5 lety. Tak ho máme doma na horší práce jako terasa, binec po vrtání, bourání apod.
notna který ten philips, prosím. Ráda bych tyčový, ale dyson je na mě fakt dost drahý.
bublifuk Můj model se myslím už neprodává. Je to tento https://www.philips.cz/c-p/FC6729_01/speedpro-aqua Ale mají obdobné, novější. mám s vysavači Philips jen dobré zkušenosti a ťukám to 3x, ať si to nezakřiknu. Poslední měsíc se nám rozbilo v domácnosti kde co.
A když se tam zaregistruješ, Philips dává k narozeninám slevu 20% a taky HM má v bonusech pro zákazníky dost často kupon na slevu.
bublifukNěkdo se tu ptal na dlouhé vlasy. Tak ten můj vysavač hodně dlouhé vlasy vysaje, ale občas jsou namotané na kartáči, to musím čistit ručně. Ale jde to jednoduše. Dcera je má do pasu a ty se namotávají. Já mám po ramena a ty normálně vysaje, nenamotá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.