Lenka22 nevyhovuje mi, že se na ty jezdící kolečka na kartáčkem strašně motají vlasy a vyčistit to je boj s manikurníma nůžtičkama. Kamínek, hrášek, kousek papíru nenasaje, ale pořád háže před sebe, jak rotuje ten kartáč. Taky vysávání podlahovych lišt mě děsně vytáčelo. Sundat nohu, dát nastavec, pak zas zpátky. Obyč vysavač má na hubičku kostatko, co jen stáhnu dolu. Vyhodit mi je ho za ty prachy líto, ale koupila jsem si normální vysavač a dyson už vůbec nepoužívám.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ono mit dyson jako jediny vysavac je blbost, idealni je prave v te kombinaci s robotem
Blby postřeh, úplně jsem pod tvou ikonkou viděla pivo
to je z horka
Mha
promin!alepivobynevonelotakhezky;-)
Jdu sem, protože do účesu nikdo nechodí. Mámz puberťaček nemáte tip na nějaké udělátko na vlnz přes noc? Teď je toho mraky v obchodech, na netu na mě taky párkrát vyskočilo, jak vymotaji vlasy z nějakého šátku a mají to vlnité...Tak bzch chtěla něco co funguje, sjíždět teenage recenze nemám čas:D(Ponožku znam, tohle je něco jiného).
Karja to s tou šatkou funguje, vyskúšané na vnučke.
Karja Dcera namotává vlasy na pásek od zupanu a funguje to. Ma i ty pěnové natáčky, ale ty použila asi jednou.
Karja ano s hocicom, my sme použili hodvabny šál. Je toho plno na YouTube
Karja Bohužel video nemám, dítě je na táboře, nezeptam se.
Lenka22 Mně Dyson rozmlouvali i týpci přes vysavače, že poměr cena:výkon fakt není terno. Platíš vzhled a značku. Ale to byl velký vysavač, netyčový. Třeba to je u něj jinak.
Sweet Potato díky, já jsem si to procházela a cena mě spolehlivě odradila. Zatím hledám spíš orientačně, mám obyč starý klasický vysavač, tak až přijde jeho čas, tak se pustím do vážného výběru.
Lenka22 tycovy mám Eta, ja som veľmi spokojná, kupila som s čo najsilnejším akumulatorom.
letfenixa s těmi tyčovými se lépe manipuluje nebo v čem je jejich výhoda? Nebo jsou výkonnější?
Lenka22manipulace je asi milionkrát jednodušší, žádné trubky se nikde nekroutí, netaháš za sebou kabel, prostě to někde stojí, vezmeš, vysaješ, zase postavíš.
Pinot Noir jo, tak to je šikovný!
Lenka22 jak jsem roky mohla zit bez tycoveho vysavace a litat se smetakem nebo s tou tezkou obludou, nechapu. Tohle mam v ruce kazdy den, u nas se drobi furt. Ted jsem prijela po tydnu domu a povysavala chciple mouchy ![]()
Lux je jedinej domácí spotřebič, který u mě časem prošel downgradem až na koště ![]()
Nemám koberce ani zvěř, takže bordelu málo. Zameteno hned a tu malou hromádku vysaju ručním. Svůj letitej lux za 500,- vytahuju už jen svátečně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí