a jak se ten tycovy pouziva jinde nez na podlahu? Treba na calouneni, nebo na prach na polickach/pavuciny ?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
SunEclipse záleží, který máš. Náš tak použít nejde, ale některé prostě vypojíš z té tyče, připojíš vhodný nástavec a vysáváš
Lenka22 hlavne je super, že je bez kábla. Chytím, pobeham celý byt, vrátim do stojanu.
Lenka22mám tyčový Kärcher přes dva roky. Jelikož tu mám dva velké chlupaté kocoury, vysávám denně celý byt. Obcas ho vytáhnu i víckrát, když objevím nekde chlupy či kocour použije WC a vynese nějaké stelivo. Tyčový stojí v komoře a vyndání je otázka sekund.
Jsou ne banzinkách v Rakousku u dálnic bankomaty? Když je tam třeba i McDonald? ![]()
SunEclipse U našeho Philipsu se sundá ta dlouhá tyč a nasadí speciální hlavice. Mame s rotačním kartáčem na chlupy. Na manipulaci je to lepší než podobná hlavice od velkého vysavač. Tam se plete a zavazí hubice.
jerry myslis, ze psi chlupy u nejnebudou problem? Mivame tu bernaka a dobrmana, chlupu strasne, muzes prosim napsat neco vic?
Prodavaji na Andelu, jestli se nepletu?
To bohužel neporadím, my máme jen činčily.
jerry presto dekuji, vypada lakave![]()
Prý existuje káva pro lidi, co nemají rádi vůni kávy, z kavovych slupek? Je to dobré?
(Mha objevuje Ameriku)
Mha myslíš cascaru? Mně to teda neokouzlilo, ale já kafe nepiju a ochutnávala jsem ze zvědavosti jestli to náhodou nechutná líp.
Asi je to ono. Taky nepiju kávu, ale tohle mi přišlo zajímavé. A povzbudivé účinky to pro tebe mělo?
Mha Tak já si žádné povzbudivé účinky nepamatuju, ale ochutnávala jsem spíš jednorázově.
Dostala jsem za úkol se ségrou koupit "šminky" do tanečních
Vůbec se nelíčí, takže mi nejlepší přijde BB cream, nějaké paletka očních stínů, řasenka, korektor a něco na rty. A teď ty blbé dotazy ![]()
Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou paletkou z drogerie? Co třeba Essence? A co na rty? Lesk, rtěnku nebo mně napadlo, jestli by nebylo nejlepší nějaké to multifunkční líčidlo, co tu nedávno proletělo? Napadá vás ještě nějaký must have pro někoho, kdo se vůbec nelíčí (nemá fakt ani řasenku)?
Evaeva oči si nelíčím, ale na rty je super toto. Je to něco mezi balzámem a rtěnkou, přiměřená pigmentace i výdrž. Mají v dm a stojí to pár korun a kupuji opakovaně.
Evaeva hele a kdyz se vubec nelici, tak ted ocekavas, ze zacne? Ja myslim, ze by ji stacilo to bb a rasenka, max. Nejaky monostin trpytivy (to pak najdes i v drogerce) a nejakou balzamortenku/lip tint (taky z drogerky)
Cela paletka mi prijde zbytecna, stejna jako tvarenka, bronzer
baltik Souhlasim. Kdyz se nelici vubec a jestli nema problematickou plet, tak bych zacala s rasenkou a nejakym leskem nebo rtenkobalzamem, mozna bych koupila nejaky hezky svetly lak na nehty.
A Essence nebo Catrice myslim si ze dobre, rasenky mivala dobre Maybelline, jestli je to porad pravda, ale nevim.
Evaeva jestli se nelici, tak rasenka a lesk nebo tonovany balzam by mohly byt ok. Tonovane balzamy ma dobre ArtDeco, ze jakoby vytahnou tvoji prirozenou barvu. Ja si vubec neumim predstavit, ze bych si v 15 dala stiny a rtenku (byla jsem na tom s licenim tehdy taky blede). Muzete vyzkouset nabrat nekde vzorky BB a doma vyzkouset, jestli vubec na obliceji neco snese?
Díky za odpovědi
Pleť problematickou má. Půjde se mnou, tak si sama snad řekne, ale trochu se bojím, že to bude samé nevím
Já s líčením začala tak nějak kolem těch tanečních, tak možná to bude mít stejně. Přijde mi fajn mít doma něco, po čem sáhne, když bude chtít vypadat výjimečně dobře. Máma se taky nelíčí vůbec, tak doma nic neodkouká. Ale nutit jí samozřejmě nebudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí