Evaeva Super korektor pod oči z drogerie je Catrice instant awake
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva pokud má problematickou pleť, tak bych investovala do korektoru z lékárny. Ty drogerkove BB krémy nedělají akorát paseku. Koupila bych max řasenku a lesk. Pokud se v průběhu času rozhodně licit víc, nákup je otázka 15 minut.
Pokud má problematickou pleť, nezvažovala jsi i pudr? Pokud potřebuje krýt nedokonalosti BB krémem a korektorem, chtělo by to něčím zafixovat, navíc pudr zabrání nežádoucímu lesku při umělém osvětlení.
A pokud se není zvyklá líčit, nestačila by pak už jen řasenka a něco na rty? Stíny bych vynechala úplně.
jerry jo, pudr by to chtělo
Uvidím, s jakou představou přijde, ale řekla bych, že stíny chtít bude. Ale co já vím, třeba je dneska holky moc nepoužívají.
EvaevaMne mamka koupila prvni make-up taky az do tanecnich. Mela jsem pudr a svetle ruzovou rtenku Astor
, to nevim jestli ta znacka jeste vubec existuje.
Evaeva podle meho muzou nastat vicemene dve moznosti, budto shledne nejakou influencerku a prijde s dlouhym seznamem, co vsechno potrebuje, ale tim padem to budou spise drahe veci ze sephory nebo to jde uplne mimo ni a bude to na tobe a pak bych vyrazila do dm a koupila fakt zakladni veci
BB krem - bacha na odstiny, nektere znacky maji treba jen 3 a to dost tmave a oranzove, za sebe bych doporucila deborah milano
Korektor - ale ne pod oci rozjasnujici, coz asi nepotrebuje, ale na kryti problemu, je lepsi ten tuhy v kelimku od catrice
Rasenka - tech je dobrych spousta, treba maybeline sky high
Lesk na rty - cokoliv, co se ji bude libit
2 monostiny- jeden hnedy a jeden svetly leskly, catrice/deborah, paletky jsou v drogerkach furt slabe
Stetec na ty stiny
Pudr - rimmel nebo maybeline
baltik tak ta první možnost mně pobavila, v životě žádnou influ neviděla
ona je trochu mimoň (nebo intelektuál)
A díky za tipy
Evaeva jeste jsem zapomnela na dobre odlicovadlo! Zvlast jestli ma problemovou plet. Doporucuju cerave z dr max
Díky za odpovědi
Pleť problematickou má. Půjde se mnou, tak si sama snad řekne, ale trochu se bojím, že to bude samé nevím
Já s líčením začala tak nějak kolem těch tanečních, tak možná to bude mít stejně. Přijde mi fajn mít doma něco, po čem sáhne, když bude chtít vypadat výjimečně dobře. Máma se taky nelíčí vůbec, tak doma nic neodkouká. Ale nutit jí samozřejmě nebudu.
Ak je to len "neviem" a nie "nie-nie-nie" tak si vo výhode, že môžeš poradiť.
Pri problematickej pleti je podľa mňa jemný BB krém super, a korektor by som brala z lekárne, taký čo má aj hojivé účinky. Papieriky na odsatie prebytočného mazu do kabelky. A "patch"-e na vyrážky, ideálne také, ktoré sú v telovej farbe, alebo sa dá cez ne líčiť.
Riasenku ju budeš musieť učiť, to je ťažké pre slečny ak nemajú vyslovene veľkú motiváciu premôcť ten pocit, že sa jej niečo blíži k oku.
A ešte som nevidela slečnu (včítane mojej "nie-nie-nie"), ktorú by nezlomila Pupa paletka.
A ak sa ešte nestará o pleť, tak možno zaradiť aj jednoduchú starostlivosť pre daný vek a typ pleti. Aj keby to mal byť len čistič a ľahký krém.
Evaeva popros si v lékárně o vzorek tonovaneho krému od Uriage z řady Hyseac. Mají takové mini tubičky, na cca pět šest použití, to už stihne zjistit, jestli jí vyhovuje. Nekryje nějak moc, ale společně s pudrem by mohl být pro pubertální pleť dobrej.
Edit: má je dr.max
DruI děkuji, asi to zkusím.
Evaeva prijemnej a ne moc drahej bb krem ma yves rocher
Holky, jste moc hodné. Ale my to budeme muset zvládnout všechno v dm, jak jí znám
Nicméně si to zkusím pamatovat, třeba to využiju na dárky
moora ten yves rocher mi přijde má většinu věcí fajn a funkční
Evaeva Dmko je fajn. Za me rasenka a tvarenka, BB se trefuje hur. Rasenky muzu doporucit klasiku Max factor 2000, Loreal volume milion lashes nebo je fajn i Essence takova barevna rada za pat korun (trochu zmolkuje, ale stoji fakt snad 80). Lesky na rty jsou fuk co vyberete. Rtenky Rimmel
. Tvarenku jsem ale zacala nosit az po dvacitce, to asi u sestry neklapne. Ze znacek obecne mi prijde fajn Catrice nebo Trend it up. Essence jak co, maji skvele tuzky na oci, ale linky nad okem uz mlade slecny asi nenisi. Jinak ja to tu trochu rozbiju, v 15-6 jsem se malovala dost. Hlavne oci s tmavou linkou, stiny, rasenka. A korektor jsem mela legendarni makeup cover od Dermacolu, to se divim ze tu nikdo nezminil, to snad mel kazdy a zna kazdy. To je proste tempera ![]()
Jos já jsem taky chodila od 15 zmalovaná. Hlavně oči ala Avril Lavigne
a rty vůbec, což je vtipný protože teď už si vůbec nelíčím oči a zase hlavně pusu. Ještě jsme na tu tužku na oči měly s holkama takovej hack, kdy se natavila nad zapalovačem a pak to malovalo jedna báseň
Dermacol makeup cover znám, tempera je asi nejvýstižnější výraz...
Evaeva Já jsem dost nemalovací, ale je mi hodně příjemnej BB krém od Baley, tadyten nejsvětlejší tón. Nápad na tvářenku bych neopouštěla, to nevyžaduje takovou přesnost jako třeba linky a udělá parádu.
Řasenku nezřízeně miluju tu "tubovou", ale to v dm nemají a je to dražší, no.
Jako člověk, který malování moc nedá, nedám dopustit na BB krém Missha, dlouhodobě mi pleť spíš zlepšoval, když jsem ji měla mastnější. A oční stíny v tužce jsou skvělý vynález.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí