continuity mně ten denkmint vyhovuje, ale dětský pere blbě, to je lepší jelínek. Ale zase je ta mýdlová vůně celkem intenzivní.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva ne, dětský ten na barevné prádlo. Dobře pere i mastné skvrny, což je u nás běžná věc.
Kam vyhodit rozbite chytre hodinky?
Lamicka do elektroodpadu, červený kontejner
žluťásek diky :)
continuity jo, já to pochopila. Já mám ten na barevné i bílé, ale ten sensitive ty kvality nemá ![]()
Díky, odpoledne jsem zakoupila 3 kg Jelena v prášku, tak uvidíme, jak bude prát
, každopádně voní moc příjemně.
euridike já koupila gel. Jeho zásadní vada - odlepovani nálepek
- je v naši domácnosti již irelevantní. Jen jsem zvědavá, jak projde parfemace u dcery. Zatím komentovala nelibě vše kromě Ariel Lavender.
Makara na tom gelu (pokud se stále mluví o jelenu) je fajn, že mívají i náhradní náplně
whiskasjá ty obrousky zkusila loni v nějakém apartmánu, kde po někom zůstaly. A teda pralo to tak so-so, nevonelo vubec.
Ariel - gel - začal smrdět jak bolavá noha. Fuj!
Na druhou stranu se mi velice osvědčil prášek dm na bílý prádlo, není skoro vůbec cítit, a hlavně fakt bílá zůstává bílá. Už žádný zašedlý podprdy! ![]()
A dost praní... dotaz z podobnýho ranku jako Lamicka
Jak mám vyhodit starej polorozpadlej noťas? Mám vypreparovat nějak harddisk a rozmlátit ho kladivem, aby se nedaly případně vytáhnout starý data? Atd. ![]()
Prosimvás tady je myslím adekvátní místo pro takovej dotaz - ten parfém od Anduly, už jste měl někdo příležitost očuchat? Ta insta masirka je naprosto neuvěřitelná, člověk má pocit ze to je nejakej preveatnej vynález, až v Turecku kvůli tomu lidi zastavujou ženský na ulici a šokovaně žádná název, tak mě zajima, jestli je to fakt něco zajimavyho, nebo proste nějaká přeslazena hrůza, jak si představuju já
? Zdravím 711990 a doufám, ze taky hoří zvědavosti
barbuchanemůže ti někdo sformátovat disk? Pokud tam nemáš zrovna státní tajemství, tak po starém dobrém formátu (nezaskrtavat rychly formát) je to obnova tak drahá, že to na notebooku z kontejneru nikdo zkoušet nebude.
A normálně do červeného.
Oukej, tak to jsem ráda že to nebude tak pracný jak jsem se obávala. Dík! Asi to nikomu fakt nebude stát za to, noťas je ve stavu že je monitor přilepenej páskou, aby neodpad, a vůbec má zcela evidentně už nejlepší léta za sebou (už asi tak deset let) ![]()
MP Meri ja o tom parfemu neslysela, asi mam jiny algoritmus :))
Lamicka
Můj zahradnicko-vinný IG taky o ničem podobném neví.
Lamicka Tak já ji sleduju kvůli krivejm nosnim dirkam a ona to tam tlačí prakticky denne. Já se nevonim, takže jsem víceméně safe, ale minimálně zvědavost to ve mne vzbudilo, protože takový oslavny reakce by snad ani AI nevyplodila
MP Meri no jo vlastne, ty dirky![]()
Arabske vune jsou uzasne. To jsem teda i ja zvedava, co za zazrak vymyslela, ze i v Turecku se ji ptaj ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí