SunEclipse no to i v manzelstvi. spíš v tom partnerství lze už průběžně rovnou ukládat peníze na účty, psát majetek podle podílů a tak.
Takže pak už jen vezmeš tu igelitku, klíče od auta a je to.
SunEclipse no to i v manzelstvi. spíš v tom partnerství lze už průběžně rovnou ukládat peníze na účty, psát majetek podle podílů a tak.
Takže pak už jen vezmeš tu igelitku, klíče od auta a je to.
Přeruším dědění opět s hrncema, pardon
na ZL se dnes objevila značka küchenprofi, máte někdo nějakou zkušenost, prosím? na první zkouknutí vypadají pěkně, internet recenzemi zrovna zahlcen není...
Nedíval jste se teď někdo na Černé ovce, říkali tam recept na chipsy z cervene čočky? Uteklo mi jestli se má čočka předem uvařit, nebo jenom hodinu odstát s vodou.
Tak Betty Jenom odstát i s těmi bylinkami a rozmixovat.
Řvousenka aha, děkuji, to mi taky uteklo, že i s kořením. Zítra chci vyzkoušet.
Objevila jsem Ameriku, kosmetiku Tomáš Arsov. Víte o ní někdo něco? Cokoliv. Díky
stes Měla jsem nějaký produkt na foukání vlasů - vůně super, účinek mě moc nenadchl, ale ani nezklamal, takový střed. Mám ještě malé balení šamponu, ale ten jsem ještě nezkoušela.
Objevila jsem Ameriku, kosmetiku Tomáš Arsov. Víte o ní někdo něco? Cokoliv. Díky
Cokoliv? mají výdejnu kousek od divadla Fidlovačka
whiskas díky. Já chtěla něco na styling...tak asi zkusim
Nooo. .. Má I parfémy... ![]()
Mha jo a složení se mi moc líbí...tyhle vyžadany odpovědi jsou super...ještě někdo něco?![]()
Vetsina parfemu se napadne podoba znamym parfemum znamych znacek.
U vlasove kosmetiky projdi recenze, zdaji se mi dost rozporuplne (od nadseni po prumer za hodne penez).
jerry
,dík
Pokud si dobře pamatuju, několikrát tady proběhla debata o pracím prostředku Jelen, měla jsem ho v tekuté formě a úplně nadšená jsem nebyla, je prášek lepší?
euridike neni.
Díky za bleskovou odpověď. ![]()
viktorka_od splavu a jaký ke lepší, aby hlavně nevonel?
jerry ano, koupila jsem parfem ktery mel byt " uplne jako ",no, nebyl.
Nedavno jsem si objednala nejaky set , vlasovy styling a suchy sampon, ucinek dobry,ale na me strasny laciny puch ,ktery vydrzel do druheho dne.
viktorka_od splavu proc? Zdá se ti i prášek na nic? Já prášek používám a nevidím na něm nic špatného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.