"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka tak kdo se obětuje?![]()
vzbudily jste mou zvědavost,jdu se kouknout...jak ji najdu? Já nikdy na zadnej ig celebrity nekoukala, ty mám v hledáčku jen v bulváru...tedy asi vlastně z jejich ig,paparazzi to mají dnes zadara
stes jeste tu nakonec budeme medvedit parfem od Anduly ![]()
![]()
Tak jsem ji našla.... Má krásný vlasy,to jo. Ale tolik sebestrednosti,co se vejde do jedny ženský....
na adepta na FIfi jsem nedošla....
stes Andula? Neboj, ty vlasy ma napleteny :-D.
Vari tak to jo. Na fotkach vypadaji dobre..celkove vypada teda celá taková umělá.
MP Meri Já Andulu přestala sledovat, protože vidět ji jak bruslí, jak bruslí, jak bruslí ... už mě nebavilo. Ale ještě jsem tehdy zachytila nástup toho parfému a teda byla to velká masírka...
A ptám se, jak se to vyvíjí s jejím nosem? Už si to sedlo? Už prozradila jméno operatéra? Tomu tedy reklamu zrovna nedělala.....
MP Meri moje mama si ho objednala![]()
a je to hrozny!! Voni to jak nejaky jidlo, bonbony? Cuchala jsem ale jen k vicku. A mama byla zrovna pryc, tak sem sw ji nemohla vysmat:D
711990 ![]()
šiš, tak to máš na příště
Podle mnozstvi nabidek na Vinted za polovinu puvodni ceny to asi opravdu nebude nic moc.
jerry jak to vypadá a jak se to jmenuje?
Identity D.N.A.
MP Meri moje mama si ho objednala
a je to hrozny!! Voni to jak nejaky jidlo, bonbony? Cuchala jsem ale jen k vicku. A mama byla zrovna pryc, tak sem sw ji nemohla vysmat:D
nic druhou stranu tak nepotěší, jako když se jí vysměješ za již provedený nákup...
ale asi to byla nadsázka?
MP Meri kamarádka objednala vzorek a zůstal u mě. Je to hodně sladký, nikdy bych si to nekoupila, ale ráda ten vzorek vyplácám.
711990 No sláva! Já věděla, ze se tu někdo najde
Bonbóny, proč mě to nepřekvapuje ![]()
A ten nos si imho nesednul vůbec, má to šejdrem pořád, navrch mám teda pocit, ze se sebou provedla ještě něco, protože poslední dobou vyoada ještě o fous plastikověji, ale nemuzu přijít na to co ... (nos jsem poznala hned, ještě než to propalila). No, hlavně ze mám čas na takový kraviny ![]()
MP Meri nejen chlebem živ je člověk ![]()
Sleduju na IG jednu galeristku. Narazila jsem na její profil přes jeden obraz a začala sledovat kvůli tomu. Vůbec ji neznám.A u ní přemýšlím, jestli se tak narodila nebo je to výsledek úrazu nebo nějaké péče? A vrtá mi to hlavou, protože se mi některé věci ,které prezentuje líbí, podle mě amatéra má na umění vkus a udělala by si tohle?
A nebo možná to přijde jenom mě, že se musím pořád dívat, co s tím obličejem má. To je taky možnost. Může vypadat úplně normálně. Na ty úpravy vůbec nemám oko. Nedávno se mi přiznala jedna kamarádka, že chodí na nějaké nítě. Jsem to vůbec nepoznala. Ona to zmínila, že už půjde poněkolikáté.
MP Meri netuším, kto to je, ale skontrolovali by ste, prosím, niekto, či ich máme v databázi?
A ak nie, dali by ste mi na ne linku?
Poriadok je poriadok...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí