"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 20:53

Jako mandarinka, bergamot, zázvor ... takhle na papíře mi to zní dobře. Ale zkoušet to asi nepotrebuju

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 21:07
Reakce na notna:

Sleduju na IG jednu galeristku...

​Nemáš na mysli Olgu Trčkovou? Z té mám obdobný pocit, jaký popisuješ.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 01:45

euridike Ano, já to nechtěla napsat tak přímo, protože bych se jí rozhodne nechtěla nějak dotknout. Hlavně jestli za to nemůže.

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 05:44

notna euridike 

...jsem byla zvědavá, tak jsem koukla, no, podle mě, je hodně "vylepšená" plastickou chirurgií a i zuby...

To je takový ten typ, kdy na "první dobrou" vypadá jako krásná(?) žena, ale působív obličeji, výrazu tváře, spíše více "mužsky", jaksi tvrdě a neosobně až "neurčitelně"... Nebo teda na mě ano

Na druhou stranu, jestli je vnitřně spokojená, v pohodě, vede život, který ji uspokojuje, nabíjí a naplnuje, proč ne.?, resp. je úplně jedno, jak vypadá(myšleno v tom nejlepším smyslu slova)

EDIT: ...vůbec jsem ji neznala, kdo je. Co jsem si rychle přečetla, tak - je velmi schopná, vzdělaná, a její byt je jak samostatná vzácná galerie. Takže pak její vzhled chápu lépe, ona je prostě tvořivá..., sama sobě originální galerií... ve více významech...

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 05:58
Reakce na Miru:

Na druhou stranu, jestli je vnitřně spokojená, v pohodě, vede život, který ji uspokojuje, nabíjí a naplnuje, proč ne.?, resp. je úplně jedno, jak vypadá(myšleno v tom nejlepším smyslu slova)

​No tak to asi platí paušálně na každého, ne? :-)

Offline Miru
16907 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 05:59

Garfie 

jistě

Offline stes
9310 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 06:23

Profesně je paní OT skvělá, .Miru přesně...na první pohled atraktivní, na další a další takovej trochu babochlap, ikdyz nekterejm zenskejm ty trochu mužský rysy slusej. Tyhle ne,ty plastiky to prebiji.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:16

notna 

Promiň, nedošlo mi, že ji nechceš přímo jmenovat, včera jsem měla fakt slabej den. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:38

notnajá jsem dohledala nějaký starší rozhovor z roku 2018 a tam je výslovně zajímavá. Má ostřejší obličej, úplně boží nos (to ale nevím jestli už není predelanej) ale ty mužské rysy vylezly až pak. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:27

Jak se nedávno řešily ty mnohdy nesmyslné situace v detektivkách/filmech, tak mě by zajímalo, jak je to s tímto:

žena se ráno obleče, učeše, namaluje, přes den se jí něco stane, odzvezou ji do nemocnice, střih - leží po operaci a je jednak neučesaná, to je jasné, ale také kompletně bez make-upu. Tedy je v nemocnici před/po operaci nějaká konkrétní osoba, která ji odlíčí úplně voděodolný make-up ? třeba sundá umělé řasy a tak ? a jakým způsobem ? Díky :)

Offline stes
9310 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 14:13

Mini možná v těch cizích a lepších to dělají...No furt lepší,než v tom samém případě se po operaci probudí jako když vycházela z baráku před nehodou. To by měl umět jen 007.

Offline Mini
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 14:19

stes 007 by mel na sobe jeste i ten perfektne padnouci oblek :)

ja myslela jak je to v nasich nemocnicich doopravdy

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 15:34

notna Ona je šikovná ženská a řekla bych, že nejhorší období vzhledu už má za sebou, teď už brzdí. Jednu dobu vypadala strašně, měla blond napletené vlasy a všechny možný vychytávky, ale mám pocit, že pochopila, že tudy cesta nevede :-).

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 22:01
Reakce na jerry:

slniecko 

Našla jsem toto - složení je v tom rozbalovacím popisu.

​Vďaka!!!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 08:42

Sháním koženou hranatou crossbody kabelku, nemusi to byt echt znacka, cernou. Nevidel nekdo nekde podobneho? Tak velikost na paperback, mobil/ctecku a klice od auta:D

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 09:41

rasaNori Tahle je hezká, ale pro tebe asi malá. https://www.yrnche.com/cs/online-store

A nebo jestli něco nevybereš tady, mají teď 15% slevu: https://www.nila.cz/moda/kabelky-a-penezenky/kabelky/

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 10:03
Reakce na euridike:

notna 

Promiň, nedošlo mi, že ji nechceš přímo jmenovat, včera jsem měla fakt slabej den. 

​V pohodě. Já nechtěla jmenovat, aby se tu nerozjel nějaký ošklivý hejt. A ono ne, tak dobrý :-)

continuity Sleduji ji tak čtyři roky asi, a primárně tam bylo to umění, tak ani nevím, kdy mě zaujala svojí vizáží.

999 Tak blond musel být mazec :-) 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 10:27
Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 10:51

Proč nemůže předoperační vyšetření udělat ten špitál, kde tu operaci mám? By to měli pod kontrolou, in-house, úhrada by šla k nim... 

Já jsem nenáročnej pacoš, počkám bez řečí, nepřekážím, zbytečně se neptám, fakt nejsem kverulant. Ale praktika mám na druhé straně Phy a moc možností, jak se tam dostat (v její pracovní době) s polámaným tělem nemám. 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 11:00

andulka01 tak to je drsný opatření, párkrát se mi osvědčilo, že v nouzi nejvyšší je tady Uber, ať to stojí, co to stojí. Prachy budou, my nebudem. Tlapkám.