JankaMnevím co máte za topení, občas se na ně nechaji přidělat nějaké háčky nebo něco.
V koupelně to taky mít nemůžu, neuschlo by to ani za dva dny. Máme takový vyhřívaný věšák, ale tam se vejdou max dva.
JankaMnevím co máte za topení, občas se na ně nechaji přidělat nějaké háčky nebo něco.
V koupelně to taky mít nemůžu, neuschlo by to ani za dva dny. Máme takový vyhřívaný věšák, ale tam se vejdou max dva.
JankaM my to neřešili ani u našich, nějak se vejdou na věšák a uschnou
dveře máme do koupelny otevřené. Já je někam odnést, tak je tam po příštím sprchování nemám.
JankaMsu povesane po dverach
v kupelni by mi akurat splesneli, kupelna 160x160cm :)
JankaM Máme koupelnový radiátor žebřík.
Evaeva ja rano vstanem a cestou zo spalne do kupelne tie uteraky pozbieram a zavesim na miesto.
Mrakoplas jseš dobrá! Já tohodle nejsem schopná. (Ani teda nevím, kam bych je dala, leda tak do sušičky
)
JankaM jj ted zacina to blbe obdobi, kdy rucnik po sprchovani neuschne do dalsi sprchy, ble.
JankaM No já jsem třeba používání velkých osušek z důvodu nedostatku místa k jejich sušení zakázala doma používat ;o) Ale jinak, když je nouze nejvyšší, tak máme nad vanou přišroubovaný skládací sušák, tak ho roztáhnu a hodím přes něj.
JankaM a nevtrepe sa na tie radiátory ani taký závesný sušiak?
JankaM Když nemám kam dát vypraný prostěradlo, natáhnu ho mezi dvě židle.
moora Hmm. Tunel je podle mě takovej ten sportovní, co se dá navlíknout i na hlavu a zmuchlat do kapsy. Nákrčník je v mý představě taky spíš menší, ale "velký nákrčník s cípem" mi přijde adekvátní...
Tu zadní část si teda přetáhneš ještě na hlavu jako kapuci?
Nemáte tip na dobrou realitku/realitního makléře v oblasti Středočeský kraj/Vysočina?
Aranel diky. Jako kapuci ne, pretahnes dopredu pres hlavu a oblicej az na krk, jako na tom obrazku s raminkem.
takhle nejak

Kam dáváte sušit ručníky, když se večer osprchuje celá rodina? To jsou 4 ručníky, sambo používá ty velké osušky, který nemám ráda. V panelákovém menším bytě. V koupelně na to není místo, balkon je momentálně mimo provoz. Sušák na prádlo všude překáží a generuje se na něj další bordel...
My jsme teda jen dva... ale mám takový to rameno nebo jak se to jmenuje, jsou tam tři místa ale určitě se dělaj i pro čtyři. Nad pračkou to nijak nepřekáží, nechávám tam osušky viset celej rok.

Já bych doplnila, kam dáte špinavý ručník od psa, aby nebyl úplně blízko těch našich? ![]()
Na ten jsme přilepili háček hned za dveře (koupelny) ![]()
moora Kruhová šála jsem taky slyšela
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.