vanilka vanilková moora Na to jsem si taky vzpomněla, i tam bych ale dodala "s cípem".
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM v zimě ti to na balkoně neuschne. My máme jednu tyč na stěně nad vanou a jednu mezi vanou a umyvadlem, zatím nám to stačí. Pak možná budou třeba nějaké háčky na dveře, ale tam zase člověk nedosáhne z vany ![]()
Když máme na Šumavě první sníh, tak se hodí moje otázka
Kam s dětmi v zimě do (nejlépe rakouských) Alp? Hledám jednorožce - rozumný dojezd, široké modré sjezdovky, zejména sedačkové lanovky a ubytování blízko sjezdovky.
Marbuša mám háček hned u vchodových dveří asi ve výšce kolen.
To povleceni lejaan, jak propaguji influencerky, nemate nektera? Je to fakt kvalitni a prijemne? Ze bych to koupila v ramci dnu marianne jako darek.
Evaeva Nechcete popojet do Itálie? :-). Malé hezké středisko je třeba Helm. Nebo Kromplatz, tam si to užijou všichni. Já jsem team Itálie, víc slunečních dní s lepší jídlo :-).
999já se řídím tím, kdy jsou jarnaky. V březnu Alpy, v únoru Itálie.
Díky za doporučení, ukládám si. ![]()
999Itálie by byla super, ale my to s miminem asi nedáme. A zrovna teda kronplatz je samá kabinka, to my neradi ![]()
continuity jarňáky máme v únoru, ale nevím, jak to myslíš. Jakože v únoru je v Rakousku zima?
Evaeva v únoru je mnohem lepší šance na dobré počasí v Itálii, víc slunce a se sněhem nebývá problém. Čím později tím se to víc překlápí na to Rakousko - víc slunce i tam a obecně tam bývá víc sněhu než v Itálii, zvláště v údolích na běžky.
continuity mně přijde, že tohle už teď neplatí
No my tu Itálii asi fakt nezvládneme, dítě už bude spát jen jednou denně a na tablet do auta to ještě nebude. Sjezdovky tam jsou určitě lepší
A jarňáky máme kdy máme, s tím nic nenadělám. Každopádně pokud máš nějaký tip na menší středisko, tak ho klidně hoď, třeba se rozhodneme jinak nebo se bude hodit za rok. Itálie má
Když je mizerná zima, problém může být všude.
Bohuzel, my jsme jezdili do Itálie s většima detma, tyhle modré sjezdovky moc neumím.
continuity no jasně, nebo bude hnusně zrovna ty čtyři dny, co tam budem, je to loterie.
My právě ty modré taky neumíme ![]()
moora já si teď vuzpomněla na ten šátek, co jsem chtěla utkat! Platí nabídka ještě? Jen už nenajdu odkaz na ty vlny, kvůli barvě..
Nevíte co má Tereza za boty.

Mulen jasně, že platí :)
koukni na vlnu malabrigo: rios, jestli chces tlustší, arroyo střední, sock tenčí
https://www.vlna-prize.cz/malabrigo-3
https://www.muziker.cz/malabrigo?param.864=Arroyo%7CRios%7CSock
nebo barevný preference a já ti zkusím něco předvybrat.
Evaeva my jsme v létě jeli přes Alta Badii a můj muž říkal, že tam nikdy nelyžoval, protože mu vždycky přišlo, že "tam není pořádná sjezdovka a je to tam úplně placatý".
Mohučanka a jo, my tam taky vlastně v létě jednou byli a fakt je to placka. Ale my těch skoro 7h cesty asi fakt nedáme
V létě jsme jeli o 1,5h míň a bylo to tak tak.
Díky, jsem ráda za každý dobrý tip. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí