"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 10:24

Evaeva no hlavně v Itálii poslední dobou je velkej problém Brener, jak se střídají ty turnusy jarnaku, tak je to peklo, naši tam loni stali 3 hodiny

my jsme byli v Saalbachu a Nasfeldu, kabinky jsou samozřejmě všude, ale sedaček dost a i dost modrých.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 10:30

Malenge no tak to je další důvod jet blíž, díky. Kouknu na ten Nassfeld, díky. Kabinka sem tam nevadí, ale během lyžování preferujeme sedačky - nemusíš zouvat lyže, hrozně to zdržuje od lyžování

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 10:36

Evaeva s tím nemuzu než souhlasit, navíc osobně jsem výrazně radši na čerstvém vzduchu, než v zavřené bubline buhviskym třeba i "vonavym"

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 11:17

Evaeva Nassfeld je moje srcovka a jezdime tam s dětmi od mala, bývají tam rodiny s miminy (když bydlí nahoře v Sonnenalpe nebo v Sonnleitnu), ale že bych ti to doporučila jako nejvhodnější lokalitu, si jistá nejsem. Ty fakt modré sjezdovky (spíš cvičné louky) mají většinou jen vleky. Sedačky jsou většinou na červených. A z Prahy je ten Nassfeld přes celý Rakousko (proto je tam 80% lyžařů z Moravy).

Na modré se sedačkou je super Haus im Ennstal /vedle Schladmingu/. Nebo až jednou pojedu s vnoučaty, tak třeba Loser, Flachauwinkel. Podívala bych se i na oblast Elmau-Going, ale tam nemám osobní zkušenost. 

A taky nemám ráda kabinky.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 11:19

Evaeva v R Bad Gastein nebo Bad Hofgastein. Oba krome krásných sjezdovek mají aquaparky. Hof je celkove větší a lepší 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 11:51

Malenge my tam stali asi 9h bez hnuti, kdyz rychle napadlo. To uplne neodhadnes (jeli jsme radsi o den driv pred predpovedi). Bylo to v unoru letos a do te doby nebyl skoro vubec snih....

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 13:11

Evaeva kamaradi jezdi do Hinterstoderu, ale je to nizko, se snehem je to vselijake. Ten Haus u Schladmingu jsi mi doporucovala vloni ty? 

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 13:31

Vy, co mate iPhone, stava se vam, ze pri odemykani obrazovky obrazovka jakoby uskoci dolu? Nevite, k cemu to je a jak se toho zbavit? Stava se mi to celkem nahodne, ale to otravny, casto se chci pri odemykani zaroven mrknout, co za skladbu zrovna posloucham a tohle skryje ten banner s nazvem skladby a vidim jen prebal alba. Nevim, jak to googlit a ani jestli to nejak souvisi s modelem iPhonu (mam nejnovejsi SE) nebo se Spotify? Ale myslim, ze se mi to stalo, i kdyz jsem zrovna nic neposlouchala. 

Takhle to vypada

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 13:41

Friga zkusila bych poladit nastaveni u polozky Dotyk ve Zpristupneni (takova ikonka panacka v nastaveni, nvm jak se to jmenuje u vas)

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 13:55

viktorka_od splavudik, tam bych to nehledala. Zmenila jsem si to nastaveni "dosah", to by mohlo byt ono, uvidim, jestli to pomuze. V popisu totiz pisou, ze se to aktivuje dvojitym stisknutim domovskeho tlacitka, tim ale aktivuju platbu kartou. Tak nevim, jestli to odskoceni obrazovky se deje nejakym jinym, mozna lehkym, dvojitym stisknutim, kteryho si ani nevsimnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. zaří 2024 14:00

Makara Lamicka kluci už vyloženě cvičné louky nepotřebují, loni se pěkně rozjezdili, ale ten Schladming byl loni pro mladšího ještě hodně těžký. (Tam je super, že ty cvičné vleky jsou nahoře, ale z toho už tam loni vyrostli). Potřebovala bych italské sjezdovky v Rakousku

stes díky, kouknu na to.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 14:01

Friga Aktivuje se to dvojitým jemným dotykem, je to nějaké uzpůsobení pro ovládání velkého mobilu jednou rukou, když máš krátké prsty. A zase dvojitým jemným dotykem se to vrátí na celou obrazovku.

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 14:32

Myrtila aha, takze na to nejak blbe saham, aniz bych si toho byla vedoma. Ja mam ruce celkem velky, ale neobratny. Kazdopadne jsem to ted snad vypla. Dost mi to lezlo na nervy

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 15:11

Friga ja mam ruce maly, ale matne vzpominam ze jsem to kdysi zkousela a bylo to divny:-) k neobratnym se hlasim tez

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 15:31

Lamicka Do Haus jezdíme my, mám ho ráda. S kluky tam jezdíme odmalička. I ten Hinterstroder je pro děti fajn, já to moc nemusím, připadá mi to už moc nudné. Loni jsme byli v Nassfeldu, ten je taky ok. Z těch tří bych pro malé děti doporučila Haus. Evaeva 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:18

Kde se vzalo to stupidní nahrávání videí: TU sedím já, TU vy, TU jím, TU ne. To je jak pro retardovaný. Dipsy Poo pápá.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:22

Kan myslím, že to začalo prezentací jednoho polského hotelu v tomhle stylu. Ale to už je tak měsíc. Teď se toho nějak chytli čeští politici. 

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:25
Online brrr
12371 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:25

Kan Tabea Já to viděla poprvé včera u pardubických měšťáků a velmi mě to pobavilo. Dneska na mě podobná videa vyskočila už několikrát a už mně nepobavila.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 22:41