Pinot Noir No a protože je to obludná budova, tak je lepší bydlet uvnitř, aby na ní člověk nemusel moc koukat ;o)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa vůbec nevím
continuityšlo o vzhled a měl to být, předpokládám, vtip
continuity Evaeva barbucha jo, myslela jsem ten exteriér, uvnitř to bude nejspíš normální. Ale zvenčí je to fakt nehorázná obluda.
To rozhodně je. Soudruh architekt by zasloužil přerazit pazoury.
Pinot Noir No a protože je to obludná budova, tak je lepší bydlet uvnitř, aby na ní člověk nemusel moc koukat ;o)
Potvrzuji. Náš panelák je nejhnusnejsi (barevne) v okolí ... a dokud jsem uvnitř, tak mi to vůbec nevadí ![]()
MP Meri My jsme k tomuhle dospěli s kamarádama už na škole, že je lepší v ošklivém domě bydlet, než na něj koukat z okna ;o)
Mha takže z hotelu na hřbitov a neohlížet se. ![]()
Na tom zelivskyho ale vyrostla giovannimu zdatna konkurence, taková ta prosklená hruza, co vypadá jak slepice (z nejakyho vtipu na to) a je vidět vazne z cely Prahy vedle vinohradský polikliniky
@DruI Jednoznačně, my máme fakt takovou jedovatě žlutou fasádu (nechápu, nechápu), uolne z ni bolí oči a koukat na to půl dne z okna by mi fakt asi způsobilo cukání. Z jednoho úhlu v obýváku vidím jakoby zvenku lodžii a regulérně mi to vadí, radši tam mám celodenně stáhnutý žaluzie, i když z těch mám mzitky před očima taky ale holt menší zlo ![]()
Liesel tak aspon si muze vybrat, kam se ji to nejvic hodi. At zijou papiry!
Liesel Tak taky je to funkční řešení ![]()
Pinot Noir barbucha continuity Evaeva
Místo vybírala skupina, jsou v ní slabozrací lide:)
![]()
Podobnu odpoveď sme dostali, keď sme sa pýtali, kde je najlepšie sa ubytovat v Karlových varoch. Tak že v hoteli Termal, lebi je to jediné miesto, odkiaľ nie je vidno hotel Termal ![]()
Mhajá si myslím,že si to uzijete všichni.
slniecko mně se termál líbí
slniecko kdo to rikal, ze nejlepsi je snidat na Eiffelovce, kdyz ji dostaveli, ze ji aspon nevidi a nekazi mu to chut?
Kokoska Maupassant ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí