"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jeden blbý pražský dotaz![]()
Zanedlouho jedu jako doprovod skupiny, budou mít akci a pobyt v hotelu Giovanni (asi Žižkov?). Vychází mi, že jedno odpoledne budu mít volno 3 hodiny na vlastní program (hurá!)
Je lepší na podzimně depresivní procházku v dešti Vinohradský hřbitov nebo Olšanské hřbitovy?
Děkuji za tipy![]()
Mha Olšana. ![]()
Nevíte někdo, kde bych mohla v Praze nechat naskenovat obraz (45x61cm)?
Ideálně někde na trase červeného metra ať se s ním nemusím táhnout moc daleko :o)
Mha Vyšehradský hřbitov a až budeš mít dost deprese, budeš mít krásný výhled na Prahu.
Mha Olšany jsou boží. Dotáhla jsem tam kluky, když byli malí, v jeden listopadový podvečer. ![]()
Díky![]()
Já jsem právě vázaná na ten Žižkov a dívala jsem se, že ty dva hřbitovy jsou (smí-li se to v Praze říkat) přes cestu.
Ale ukládám jako příští tip:)
Samantha Vyšehradský není dostatečně depresivní.
brrr A četli jste Hrobaříky?
Mha jo, to jsou, a jeste to doplnuje zidovsky, kdyby se ti zachtelo. Na Vinohradsky je bezva vyhled z chiry vinohradske nemocnice ![]()
Sweet Potato Jo, četli. Nejsem si jista, jestli zrovna tehda, myslím, že chvíli předtím. Škoda, že se u nás moc nechytli, druhý díl jsme ani nedočetli.
brrr Mladší to milovala. Třetí díl byl ale divný.
Mha myslím, že hotel Giovanni bude sám o sobě dost silný zážitek ![]()
Nestras ji, bydlel tam můj britský šéf, když nás přijel navštívit a rozhodně si nestěžoval.
continuity no ale ten exteriér
vyhrál hlasování o nejošklivější stavbu Prahy
Evaeva oni ho nějak předělávali na garsonky, ne? nebo to bylo jen kvůli/za kovidu?
continuity Evaeva barbucha jo, myslela jsem ten exteriér, uvnitř to bude nejspíš normální. Ale zvenčí je to fakt nehorázná obluda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí