Černá kočka jasně, chápu
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato moje dítě je už naštěstí velký a rozumný, takže já si nemocná můžu tiše umírat v posteli a nemusím už dělat žádný kejkle. Předchozí prostonaný roky jsem vytěsnila![]()
žluťásek třetí jedině se střídavkou...:-D A to nemám. Takže se předklonim:D
Karja Jaromíra Soukupa? ![]()
![]()
Tabea to snad radsi to zalehly ucho ![]()
Tabea To bych snad radši počkala na Kryšpína.
Zuzuli děkuji ti moc. To jsou ta slova, která jsem hledala.
Tabea do fronty za Plastic Queen! ![]()
Anema děkuji ti moc. Popsalas to přesně. ![]()
MP Marge Jdes zitra na slavu do vasi ceske knihovny? A pry tam mate taky orloj, jen misto apostolu to maji byt imigranti ruznych profesi.
MP Marge Jdes zitra na slavu do vasi ceske knihovny? A pry tam mate taky orloj, jen misto apostolu to maji byt imigranti ruznych profesi.
@MP Marge
Karja prave ucho mám zalahnute už niekoľko rokov.
@MP Marge
Ja tam nebudu ![]()
Nemuzu se uvolnit z prace ![]()
Presneji receno, mohla bych, ale neudelam to, protoze v pondeli jsem mela dovolenou, takze kratsi pracovni tyden, a k tomu, nevim proc, je to to fakt tyden za vsechny prachy - jedna krize za druhou. Slibila jsem rediteli, ze budu hlidat klientku, ktera ceka na prevoz do lecebny, je z toho nervozni, a ja jsem momentalne jednou z mala lidi, ktere nechce zabit...
MP Marge Agresivní je klientka, nebo pan ředitel? Oboje teda na houbičky.
Klientka! Pan reditel je vylozene dobrotisko!
Jejda, máš to teda náročný. ![]()
MP Marge vysloveně rizikové povolání, to bych nedala.
Kan Neni to tak hrozne ![]()
Nakonec to byl dneska super den ![]()
Nejdriv jsem sama sebe presvedcila, ze na to slavnostni odhaleni stejne jit nechci, protoze tam bude moc lidi a to ja nemam rada. S divenkou jsme stravily prijemne rano a v poradku jsem ji predala serifovi. No a pak se u me v pracovne stridala mladez jako na bezicim pase a byla jsem tak busy, ze jsem na tu akci zapomnela jako na smrt a tim padem me nemrzelo, ze tam nejsem
Vypadla jsem v sest uplne vyrizena, ale stastna, protoze vetsina tech sezeni se fakt vydarila, i s klienty, od kterych jsem v nejblizsi dobe zadny velky posun necekala. Mne uplne prislo, ze se snad mladez domluvila, ze mi tu zmeskanou akci vynahradi ![]()
Stalo to za to ![]()
Samozrejme se na orloj zajdu v nejblizsi dobe podivat; na ty imigranty ruznych profesi jsem fakt zvedava!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí