Evaeva tak já nejsem nějaký lev salonu, ale na Slovensku jsem v životě nebyla na plese, kde by nebyla večeře. Tady nemám k tomu vhodného partnera, tak nevím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Muslikdíky :) z mrkvový natě taky dělám pesto, tady jsem se jenom trochu bála, aby to nebylo jako bobule od brambor, protože jsem o tom nikdy neslyšela, že by to někdo jedl. Nepíšeš ze záhrobí, že ne?
muhehehe, halloween se blíží. Ne, vážně, mě docela baví dnešní doba, kdy se řada podniků snaží zužitkovat vše, fermentujou ve velkým, pesta, zajimave omáčky, fandím tomu. Doma se do toho moc nepouštím, ale rada ochutnat kde co
Mha Ty jsi odněkud z Kroměříže, že? Možna to máte jako my tady ve Slezsku, maturitní plesy nejsou. Aspoň ne v tom pojetí jako v Čechách.
Karja U nás v lékárně, když něco nemají, mi k tomu dají do ruky vytištěný papír, se kterým si pro to pak přijdu. Dovedou ten recept i prodloužit, když je doba dodání delší než platnost receptu. Nevím, jestli to má nějaký oficiální název.
Karja Květák a brokolici mám menší a to ještě ne každý rok. Letos mi šlo všechno brzy do květu. Ale prarodiče měli květák každý rok naprosto výstavní. Vůbec to nechápu. Žádnou zvláštní péči jim nevěnovali.
monis v Lucerně? ![]()
My jsme si tuhle na srazu promítali maturitní film. Ty vogo jako, my jsme měli učitele, co šel trochu po studentkach, s větším i menším úspěchem jak kdy v to maturitním ročníku, co uhnal na nějaký rozlučce. nechci se chvástat, bo není s čím, ale u nás jsem byla jeho favoritka, ještě teď mi to občas někdo pripomene. Ale jako my jsme byly takové chytré holky, takže nám byl úplně jako ukradenej a spíše jsme se mu společně smály. A teď já když viděla ten film, a ty děcka tam, co neměly s dospelejma zenskejma nic společnýho, a já obzvlášť, tak jsem si uvědomila, jak moc ujetej byl. Bleh,bleh...
monis Ja v tom pražským sálu měla v kabelce placatku a napůl jsme si koupili kolu za 80Kc:D
continuityJá myslím, ze tady na plesech máš tak guláš;-).
continuity ne, na maturiťáku v Jihlavě![]()
Ale byla to sranda, oni jich měli hodně a začali je nabízet ostatním a pak se v té šatně odehrála taková řízková degustace s becherovkou, které jsem se teda pod vlivem alkoholu také zúčastnila...
Karjano tak to je jídlo, které je úplně v pořádku. My mívali nějaké řízky, zas nečekej Haute Cousin, ale něco lepšího než chlebíčky to bylo.
Karja continuity v Praze jsem nikdy žádné jídlo na maturáku neviděla. Ani guláš
Sortiment jako v divadle třeba, chlebíčky, chipsy, oříšky,... Jak je to dneska teda nevím.
monis jo, vždyť to je hezký
mě rozesmála představa hogo fogo lucerny, kde musíš mít sud v zázemí a řízky tlačíš ve stoje v šatně, protože jinak by tě to stalo na rodinu dalších pět litrů.
Teda ženy, je to spíš do Přiznání. Já snad vytáhnou muže na maturiťák, a to tam žádného ani vzdáleně známého maturanta nemáme. A to jsem loni vyhlašovala "hurá, mám splněno a už mě tu neuvidí".![]()
continuity jo a taky se tam vzdycky pašoval alkohol, kde se dalo, to už když jsem tam měla maturitní ples já
continuity to měli jen maturanti, rodina se najedla normálně doma a víno si zakoupila ![]()
Potrefenáhusa jsme v přiznání. takže na ten dcery ples jsem láhev vína donesla. (protože jsem tam utíkala rovnou z konference, kde jsem měla přednášku a vytlačili mi ji tam do ruky organizátoři). Alkohol tam nebyl nějaký hrozně drahý, ale fronta do bufetu byla většinu casu tak strašlivá, že jsme ji nakonec hodili do placu. ![]()
Archivářka teda, my jsme nic takovyho neměli.. ale uznávám, že si ten maturitní ples vůbec nepamatuju. A to jsem alkohol nepila, ale nejspíš byla v deset doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí