Já se ještě utěšuju tím, že to může být výpadek jen v rámci jednoho dodavatele a pohotově se najde další dodavatel a zásobování bude zase pokračovat. Kéž by!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mám fakt divný dotaz: už druhý den se nemůžu dostat v eshopu manga do kategorie trička a topy. nemáte někdo stejný problém? všechno ostatní funguje, nechápu ![]()
Ted jsem to zkusila a vše ok. Zkus jiný prohlížeč.
Já se takhle vůbec nemohla před čase dostat do COS. Viděla jsem jenom bílo.
dík.
kdyby mi nešlo celé mango, chápu, ale proč vidím kalhoty, šaty, svetry, kabáty....jen ne trika?
Protože jich máš ve skříni už dost..? ![]()
tsssss...
Promise s hřebíčkovým olejem - kupujeme ji roky, dcera má tentýž problém jako ty.
K dostání v drogerii (asi tedy ne uplně ve všech, ale TESCO, Globus, myslím i TETA ji mají).
Hehe, teď jsem zjistila, že tuhle pastu kupuje máma. Shoda čistě náhodná, nevěděla, že je bez fluoru. Ovšem taky potvrzuje výpadek v distribuci. Tak jsem ji varovala, ať si nakřečkuje, kdyby ji ještě potkala. A snad něco kápne i pro mě.
O našem pruhovaném známém a nejen o něm. (Rozhovor s arachnologem)
Pěkný, je tam zase zmíněná hrabalka - tu bych, bejt pavoukem, fakt nechtěla potkat!
hned mam jeste radeji sykorky!;-)
Vďaka, na to by som zo Slovenska vážne nenatrafila!
blbej dotaz.
jak je to s autorskými právy mrtvých malířů? řekněme na internetu je pěkná reprodukce jejich obrazu, který by se mi hodil pro nějaký záměr ve veřejném prostoru (prodejní plocha). konkrétně jde o picassa a nějaké malíře z počátku dvacátého století.
Majetkova prava autorska trvaji 70 let po smrti autora
tak to mám smůlu
dík.
a kdybych po tom opravdu neskutečně toužila, kde se vůbec člověk může zajímat o reprodukci picassa?
Takovej ten divnej úřad, co se zabívá autorskými právy. Divnej proto, že i když jsme měli školní akci, tak jsme mu to museli preventivně půl roku dopředu hlásit, aby náhodou nebyl průšvih, že jsme si dovolili veřejně provést parodii na Labutí jezero.
Jestli na internetu koupíš hotový obraz (plakát, atd.) a povesis ho, neměl by být problém, tam by si autorská práva měl hlídat prodejce. Jestli vezmeš Picassovu predlohu, grafik ti ji nějak zpracuje a poté ji použiješ na zdi nebo jako potisk na ubrousku, taky bych asi neviděla problém.
Problém by mohl nastat, pokud někdo vezme Picassův obraz a vytvoří z něj nové autorské dílo, které ty pak někde použiješ (Př. - dostala jsem antistresove omalovánky, ve kterých byly obrazy van Gogha přetvořeny do omalovánkové podoby. Vzniklo tak nové dílo na které se vztahuje další ochrana. Pokud by bez dalšího bylo toto dílo nějak měněno nebo používáno, mohlo by dojít k porušení autorského práva)
Takže záleží, jaký záměr.
Ehm, teď mi došlo, že Picasso zemřel celkem nedávno...
záměr je, že bych využila mimojiné jeho obraz k tomu, abych vytvořila tématickou zeď (díla, kde se bude opakovat jistý motiv) na veřejném místě. bohžel všichni, jejichž obrazy se mi hodí, zemřeli celkem nedávno :/ nápad dobrý, provedení by hádám bylo drahé (jako kdyby ta reprodukce stála 1000, nemám problém, ale hádám to bude víc
).
A jde o to, že bys ty obrazy pouze v určitém sledu pověsila na zeď nebo je chceš nějak upravovat?
Prosimvás, je normální, že 14.dostanete email, kterej je datován 8.? Jako já si pak takhle inkoherentně dopisuju s tím zatraceným martensem, já jim napíšu, dlouho nic, tak napíšu znova a za pár dní po tom mým druhým dopisu dostanu odpověď na ten první..
jako oni inzerujou, že odpoví do pěti dnů, to se neděje, dokonce mi jednou přišlo, že můj mail nebyl doručen (adresa byla správně) a já teď dostávám pořád dokola odpověd, kterou už nepotřebuju..a odpověď, kterou potřebuju nemám..achjo. Už NIKDY NIKDY NIKDY ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí