"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Len
2674 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 19:09
Reakce na Ounz:

Může být hůř. Třídní mi střední u maturity přišla sdělit, že jí právě přišel mail od mé matky někdy z prosince. Teda ty martensky, to je fakt za trest. Taky jsem nad nima přemýšlela a teda z toho eshopu ani náhodou. Myslela jsem, že jste se tam dovolala?

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 19:47
Reakce na Len:

Jo, dovolala, když neodpovídali na mail, ale pán mi neřek, že to číslo, který jsem obdržela, mám (asi na papírku, protože kolonku na něj nikde nemají) vložit do balíku  myslela jsem, že stačí ten akt registrace vrácení, nemají to ani napsaný na pokynech k vrácení, který přijdou se zbožím, to mi přišlo až v tý extraopožděný odpovědi na první mail, když už byl balík na cestě     

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 19:48
Reakce na :

Tak je to kůže, ale pevná, já je vždycky měla akorát..jako o číslo menší asi nepovolí..

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 20:09
Reakce na Ounz:

Normalni ne, ale nekdy se to stane...ty to porad jeste resis? Ja myslela, ze ses tim nakonec nejak uspesne prokousala a uz jsi to poslala zpatky. Skoro to vypada, ze maji nejakou chybu na serveru. Opruz tak jako tak. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 20:11
Reakce na Ounz:

Ja myslim, ze ti to v pohode vrati i tak, meli by mit zaznam, akorat to budou muset dohledat, no. Tak snad ted nezklame posta. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 20:36
Reakce na Setare:

No já jsem zvědavá, je s tím dost problém. Myslela jsem, že jsem to vyřešila, než mi přišel ten zpožděnej mail..takový problémy jsem ještě nikdy neměla..

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 22:08
Reakce na Ounz:

Uf, tomu se říká zákaznická podpora. Tak ať se to brzo vyřeší! To vás ty nový boty vyšly dost draho (časově).

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 22:28

Je hodně blbý jít do národního divadla v kalhotovým kostýmu?

Nemůžu sehnat vhodné šaty. Mám omezený výběr obchodů. Dívala jsem se do Steilmanna a nějaký obchod Elegance.

A taky móda Prostějov.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 22:52
Reakce na Tak Betty:

Dlho som na takéto príležitosti používala čierny zamatový nohavicový kostým (v dobách, keď som sa do takého niečoho nielen zmestila, ale aj som v tom vyzerala ok a navrch som v zime nemala do divadla primeranú dopravu a pod toto sa dali schovať aj teplé punčocháče....)

Offline jerry
11275 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 23:42
Reakce na Tak Betty:

Není.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 00:36
Reakce na Krehutka:

jen pověsit, prostě taková mini galerie.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 01:30
Reakce na Jiná Realita:

Tak v tom případě z pohledu autorského práva nevidím problém.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 07:47
Reakce na Len:

Děkuju :)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 15:32
Reakce na Tak Betty:

Určitě není. Až se rozhlídnete kolem sebe, uvidíte, že budete jedna z nejlépe oblečených 

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 16:26

Děkuji všem za reakce, ale nějaké společenské šaty bych do budoucna měla ráda. Stávající už mám okoukané.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 18:43

Řeším teď takové téma z pracovní etikety.

Zajímalo by mě, jak je to s posíláním pracovních mailů  o víkendu (nebo v jiné dny pracovního klidu, pozdě večer apod.).

Přijde vám hodně iritující, když vám o víkendu přistane ve schránce pracovní mail?  Já vždycky celkem odlišovala pracovní a soukromý život a pokud mi někdo něco poslal o víkendu, žíly mi to netrhalo, protože jsem to stejně přečetla až v pondělí ráno. Teď je situace trochu jiná a pracuji občas v dost nestandardní časy a často odesílám věci v podivnou dobu. Okamžitou reakci samozřejmě neočekávám :-) Namíchne vás to?

Online viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 18:46
Reakce na Gatita:

nenamíchne, je mi to jedno. ale ne každý to tak má. někdo má potřebu řešit to hned, a na druhou stranu, o lidech kteří rozesílají pracovní maily v pozdních nočních hodinách nebo o víkendu si zas jiní třeba myslí ne úplně dobré věci:-) nedělala bych to, pokud by k tomu nebyl fakt důvod.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 18:57
Reakce na Gatita:

Vůbec, beru to tak, že mým právem, pokud to není něco výjimečně urgentního, je reagovat na to v pracovním čase, beru to tak, že si druhá strana dělá fóra, tak to vnímám u sebe já, když pošlu něco v noci nebo o víkend, nemyslím, že by to mohlo podléhat nějaké pracovní etiketě. Pokud by se ovšem reakce obratem vždy očekávala, nebyla bych s tím srozuměna ani omylem.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 19:07

Ja se v tom rozhodne nijak nevyzivam,ale ted to tak mam.nepovazuju to za nic cool,nezamrzla jsem v devadesatych letech