My taky včetně obloh, vše se likvidovalo a ještě nejlíp jsme měli pár lidí, co si to vyzvedávalo domů pro slepice či prasata. A v jednom provozu si pamatuju se jeden typ jídla, takové obalované miniřízečky, dával kamarádce šéfové, že ho má hrozně ráda:-D. Jo, fakt to není prča. Ale ona tam sedávala denně, takže jí už taky asi pěkně štvala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Doporučte mi prosím někdo dobrou tužku na oči, se kterou nebudu po dvou hodinách vypadat jako panda...Ideálně ne z obyčejné drogerie.
Já mívala od Benefit, případně Clinique. Ale zdá se mi, že trvanlivost očního make-upu je spíš o primeru, než o jednotlivých přípravcích.
Ale já tužku teď už moc nepoužívám, resp.když už jo, tak nad řasy. Když se používá "do oka" tak primer asi moc nepomůže..
tahleta od Benfitu, to rozmazávátko na druhým konci je docela fajn.
Khol Kajal od Inglotu, jsou velmi mekke, po aplikaci rychle zasychaji a stavaji se vodeodolnymi.
Urban Decay a Pupa za mňa. Aj keď tú Pupu si musím teraz okontrolovať na cruelty free...
Ok, tak ak som niečo neprehliadla, tak Pupa vyzerá ok aj po tejto stránke.
jak je na tom Lidl s velikosti? odpovidaji nebo je vse vetsi?
spis vetsi, ale ne vsechno. zas neni zadny problem s vracenim
Jejich číslování je pro mě nepochopitelné. Někdy je mi 36 velká, teď jsem si ale pořídila jejich dzeginy a postupně jsem je vyměňovala až do vel. 40! Obecně ale většina věcí spíš větší.
právě, teď mají nějakou várku kalhot kde je mi 38 malá což mě poněkud vyděsilo:-/ ovšem fakt sou od pohledu prťavý/ ale už su zas klidná páč v mangu velikosti jsou uplně v pořádku:D
chci si pres internet objednat ten pruhovany svetr/kardigan nebo co to je, tak vaham, jetsli vzit spise mensi, ze to jako maji velke nebo kdyz bude vetsi, tak to nebude u tohoto typu odevu vadit???
Já jsem spokojená s Bourjois
https://www.notino.cz/bourjois/liner-stylo-tuzka-na-oci/
kterej?
Najlepší pomer cena/výkon zatiaľ Zoeva graphic eyes, Black to earth. Rovno by som vzala aj primer. Dobry je Zoeva eyeshadow fix matte alebo ingot eyeshadow keeper. Potom som mala od UD tiež bola dobra.
Z drahších veci Make up for ever waterproof eyeliner pencil, tá drží ako pribitá.
tehle konkretni jsem tam nevidela ale ty vroubkovane z kolekce heidi klum me teda nezaujaly, divnej strih podle me. vzala bych svou velikost nebo mensi, vetsi urcite ne
jo zato jsem tam vcera vahala nad tygrovanyma lodickama:-)) odradil me akorat podpatek:P btw maji je i bez te modre spicky
Já mám teda v Lidlu zkušenost, že mají velikosti značně posunuté a všechno je mi velké. Rozhodně bych si nikdy nebrala větší velikost, ani u věcí, co mají být volné, to už by bylo fakt moc.
ten material vypada nazivo divne? mne se strasne nechce se tim prohrabat v obchode :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí