"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:01

Zrovna si čtu kolik je lidí na světě +/_ 8 miliard a v roce 1900 jedna a půl miliardy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 10:10

LenHercogová nebo tak nějak. Je to vedle Bulovky 

Online Zuzuli
3806 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:15

Len je to tahle

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:17

Evaeva Zuzuli Děkuju!

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:18

Zuzuli Evaeva A co se tam dělá? Já na to jdu zrovna zítra, ale jinam. Tam se to nějak jako nějakým přístrojem posouzí? protože já zas všechny vybrat nechci, mám takovou horší hojivost jizev, takže ta, co nemění tvarem bych si nechala. Ale vůbec nevím, co mám čekat, jestli právě na to kožní jen mrkne očkem, tak si nechám jen ta divná dát pryč. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 10:25

Karja mně zkontrolovali pohledem i nějakým přístrojem. Nevyndavali nic, nebylo potřeba a mně žádná natolik nevadí. Berou na čas a měli i celkem brzký volný termín.

Online Potrefenáhusa
38916 příspěvků moje polička 03. října 2024 10:28

Evaeva Karja

ty volný termíny jsou k nezaplaceni, můj (už bývalý) kozni dával termíny za 3 mesice, což je se zmenenym znaminkem nesnesitelny. Tady to bylo výrazně rychlejc, do tydne třeba? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 10:30

Potrefenáhusa já neměla žádný problém, takže jsem čekala dýl. Ale skoro nikde nebrali vůbec nebo za půl roku. Tady to bylo do dvou měsíců max.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:09

Evaeva aha, aha, ted jsem mrkla na popis těch přístrojů, ono to asi není nic extra, pochopila jsem, že něco je jako lupa a nebo jako zaznamenávání změn v čase. Tak to se zvldáne i na tomto kožní.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:12

Evaeva tak ten co mu je dnes 55 a jeho dětem 4 a 2 si to podle mě říká už teď, do čeho se to dal.

Já si myslím, že už ty pubertaci jsou celkem zahul,natož batolata. 

Rozváděl se, když jeho první děti byly už dospělé a samostatné. Jedno vnouče má ty dva.  

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:23
Reakce na Sweet Potato:

Kokoska Nemohu nevzpomenout toho vedle zmiňovaného I. Hermanna, kde v pokračování Otce Kondelíka naráz otěhotněla dcera i matka. Jednak si byla paní Kondelíková (a nejen ona) naprosto jista, že jde na smrt, jednak to bylo společensky neúnosné a hlavně na ni měla dceruška strašnou zlost! To poslední si teda umím představit i dnes. 

​Chápu že společensky neúnosné neb to byl jasný důkaz, že ještě i v pokročilým věku smilní Ale nevím co má bejt dcerušce do toho, a dneska teda už vůbec ne! 

Online Zuzuli
3806 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:25

Karja ja uplne nevim, proc jsou tady kolektivni, ja tam chodim na lymfologii a lymfodrenaze kazdy tyden. Ale je fakt, ze az tam zase pujdu, rovnou se tam po lete objednam na kontrolu znaminek.

Ale tipuju, ze to je kratkou objednaci dobou, objednanim na cas a smlouvou s pojistovnami.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:28

barbucha No není do toho nikomu nic, ale zas tu představu potom dostáváš z hlavy strašně dlouho, teda já ano. Teď jsem viděla v nějaké detektivce smilnit Duška a tvl jestli to je jeho styl, nebo to hrál, tak jako ale fuj!

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. října 2024 11:33

Kan pustina zejo. Ta scena me bude strasit do konce zivota. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:41

Jos Jo! A to nejsem žádná prudérní citlivka, ale normalně mi to zhnusil. Vždyť i ti králíci u babičky měli ladnější koordinaci pohybu než Dušek.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:42

Jos Než jsem to sesmolila, udělala to za mě continuity

Já myslím, že u chlapů je to totéž, možná jen tak o deset let posunuté....

Mimochodem, můj spolužák na gymplu měl 70 let starého tatínka a bylo to divný. On i ten spolužák byl takový trochu extravagantní, gay, černě vymalovaný pokoj, lebku na stole, šel studovat umění...generační propast tam byla veliká. Ale zase je třeba říct, že se ten jeho táta dožil myslím 90, minimálně +/-

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2024 11:55
Reakce na Evaeva:

Jos já byla mentálně nastavená na dítě brzy. Kdybych měla staršího partnera, který by dítě aktivně chtěl dřív, souhlasila bych. Ale racionálně vím, že ty dva roky po škole byly tak na hraně, po pracovní stránce by určitě bylo lepší třeba ještě dva počkat. Ale mentálně jsem připravená byla.

​Já jsem otěhotněla ve 29, dva roky po škole a taky mi to profesně přišlo jako minimum. Klidně bych tehdy ještě počkala, ale partner chtěl hodně a já měla v hlavě tu možnost, že se to taky nemusí povést hned. Otěhotněla jsem další měsíc. Druhý dítě bychom bývali chtěli brzo, a skoro dva roky se nazadařilo, včetně jednoho zamlklýho těhotenství. Takže budem mít mezi dětma přes 4 roky, což je z hlediska profesního a finančního děsný, ale zas to bude mnohem víc v klidu vzhledem ke staršímu. Kterej byl na nás extrémně fixovanej dost dlouho, a navíc bude ve školce, což byla ještě před půl rokem utopie. Když jsem ve 30 porodila,  praktická už zvedala obočí, že mám nejvyšší čas, zatímco v mým okolí neměl děti nikdo. Teď jsem těhotná spolu se švagrovou, která je o dobrých 8 let mladší.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:02

Karja dnes na to mají takový mikroskop, ten to oskenuje a SW vyhodnotí, jak je rizikové. Teď už se tam platí myslím 500 ročně, ale pořád mi to přijde super.

Bylo to nejpečlivějsi vyšetření znamének, na kterém jsem byla a kromě toho registračního poplatku vše na pojišťovnu. 

Já měla nabídku od soukromé kožní, jen za ty vyšetření několik tisíc a rovnou si postěžoval, že ji pak pacienty kde něco nejde nechtějí brát ty zařízení,co mají smlouvy. To je fakt supr nabídka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:04

Len jestli to dobře chápu, tak gratuluju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:05

Jos Kan no to byla strašná scéna jako svoje rodiče si představím stokrát radši