"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:05

Evaeva no já nevím, jestli je to mimino v 45 taková vyhra. v 40 jsem s nima běžně jezdila na tobogánech, lezla ferraty dnes přemýšlím, kdy jsem se naposledy vzbudila a nic mě nebolelo. Jako částečně za to můžou ty migrény, který to skóre u mě dost ovlivňují, ale stejně to bude už několik let. Mít teď doma batole bych si fakt odpustila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:08

continuity výhra nepíšu, ale přijde mi, že to ty chlapy zvládají líp než pak v 60 puberťáka. Taky je rozdíl, jestli je to první nebo nějaká druhá vlna

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:09

Len

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:11

Evaeva Tak moment, já myslím ten záběr s prostitutkou. Tam to rozpohyboval nějak divně. Ono těch scén bylo prý víc.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:19

Evaeva Děkuju!

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:21

Len ha, já myslela, že už to někde bylo, a ono novinka? Tak taky gratuluju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 12:33

Kan jo, já myslím taky tuhle 

Offline Myrtila
5362 příspěvků moje polička 03. října 2024 12:42

Len Ou jé, gratuluju

Taky jsem těhotná se švagrovou o 8 let mladší a s druhou o 6 let mladší. Porodíme všechny během 6 týdnů

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. října 2024 13:04

Len tiež som si nebola istá, či už to niekde neprebehlo a len som na to nezabudla. Tak nie :) Blahoželám

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2024 13:04

Makara Děkuju! 

Myrtila To je vtipný. Když jsem z náznaků pochopila, že jsi těhotná, tak jsem čekala, že budu mít zanedlouho pozitivní test taky, když máme ty starší stejně narozený. Já mám z té švagrové velkou radost, a ještě větší, že budou mít moje děti nějaký bratrance/sestřenice, jinak v rodině malý děti nemáme. Kolegyně v práci má termín dva týdny ode mě a ta švagrová o měsíc. Tchýně s tchánem málem odpadli, když jsme to oznámili hned po sobě (radostí).

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. října 2024 13:12

Len Gratuluju, taky jsem si to oznameni zamenila s nekym jinym. Asi Myrtila...

Offline Myrtila
5362 příspěvků moje polička 03. října 2024 13:34

Len A jak to máš, stíháš rodit se mnou ještě tenhle měsíc?
No u nás z toho taky příbuzní odpadli, ta další mimina budou jedno z mé strany rodiny a jedno z manželovy, takže babičky budou spravedlivě podělené a naše mladší dítě bude mít vrstevníka na obou stranách Je to super, mít smečku bratranců a sestřenic

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 03. října 2024 14:03
Reakce na Myrtila:

Je to super, mít smečku bratranců a sestřenic

​Jo to podepisuju, to je uplně nejlepší co může být. Moje segra teda pomalu dělá čárky, kolik jsou moje holky s prarodičema a kolik její, ta jako má takové poznámky leckdy přiblblé, ale z pohledu těch dětí je to fakt nejlepší....

Offline Myrtila
5362 příspěvků moje polička 03. října 2024 14:12

Karja Jj, a pak je i super, když se ty vztahy povede udržet i v dospělosti, nebo aspoň pro mě to jsou nejlepší rodinná setkání, když se potkáme i s bratrancema a sestřenicema, z mé i mužovy strany. Jako malí jsme si hráli, pak s některými chodili pařit a teď si dobře pokecáme

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. října 2024 14:30

Antje ja mam kozacky Cosmo, nechala jsem si je zuzit pres lytka. A Tara mam taky, ale ty jsou jen kotnikovy, s gumou, tam se (myslim) sirka nemusi resit...

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 03. října 2024 14:44

Myrtila Tohle vám fakt závidím a jsem ráda, že mý děti taky někoho v rodině budou mít, je to super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 14:53

Myrtila Len smečka je super! V mužově rodině to tak měli a přesně, fungují docela hezky dodnes. A moje děti díky švagrové taky smečku mají, dokonce v místě bydliště Je to fakt super, když se to povede. Já mám sice 4 sestřenice, ale v rozptylu 20 let a cestu k sobě pomalu nacházíme až v dospělosti (ty dospělé teda)

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 03. října 2024 15:39

Len Gratuluju

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 03. října 2024 15:45

Len dětská smečka je super. Ale ty vztahy ze smečky se často v dospívání vytratí.

Já se svými bratranci a sestřenicemi jako dítě nějaký ten čas strávila a teď se vidíme jednou za x let na svatbách nebo na pohřbech (těch je posledni dobou spíš převaha). Pokecáme, ale další kontakt nevyhledáváme. A moje děti to mají podobně - měly smečku u našich i u tchánů, všichni v rozpětí pár let, trávily spolu spoustu víkendů a prázdnin a teď si nemají moc co říct, když se potkaji na nějaké rodinné akci. Že by se sešli jen tak, to vůbec. Přijde mi to škoda.

Ale na druhou stranu, když je potřeba pomoct, tak jako rodina fungujeme. Brácha jede na dovolenou raději s rodinou kamaráda, když to koliduje s naší nabídkou na společnou dovolenou, ale na stěhování dorazí i se synovcem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. října 2024 15:55

Makara ten poslední odstavec, to je rodina