"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:17
Reakce na betsey:

lezec.cz a sekce inzerce :) spoustě lidí se to válí doma, třeba někdo nabídne :)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:20
Reakce na Jiná Realita:

Mě zase na mobilu přestal fungovat uplně, případně mi neustále cpe ať si přidávám více přátel a odmítá mi ukazovat nové příspěvky dokud tak neučiním

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:20

Já se předem omlouvá, že tě asi naštvu, ale dle mého názoru bys v Lidlu měla nakupovat méně.

Je to na outfitech znát. Lidlovské oblečení se sice dost často kvalitní, ale současně taky hodně fádní, bez nápadu, takové usedlé. Navíc mi přijde, že to všechno vypadá pořád tak nějak stejně bezvýrazně.  Jedna věc + jiné značky je ok, vetšina/celý outfit Lidl ne.

To je jak jsem ti psala, že by ses měla trochu odvázat. Když jsi oblékla něco odjinud, nebo zkombinovala jinak, hned to mělo větší šťávu a šmrnc. Ty nemusíš přece vůbec vypadat usedle. Mám z tebe pocit, že jsi oblečená pořád stejně, jen občas je tam něco červeného. A to je škoda.

Chtělo by to víc odvahy a hlavně změnit obchod. 

Jestli jsem tě naštvala, omlouvám se, ale Pámbu mě potrestal už předem

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:27
Reakce na Dadoo:

nenastvala

brzke uzdraveni preju

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:54

Na Vinted se nesmí prodávat věci nad 9 tisíc?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 12:56

Toto se mně rozlezlo po orchidejích.  Dotaz: Z čeho, co to je a co s tím? Vyhodit všechny orchideje?

Online Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 13:15
Reakce na Berta:

Vlnatka. Častý škůdce. Mají ji i v PBZ. Začni mechanicky. Další postupy si určitě najdeš, jména přípravků nevím.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 13:26
Reakce na :

Tak na to jim sere bílý tesák. Já jsem spokojená se svým okruhem lidí i zájmů a nebudu si přidávat další jen aby byl fcb spokojen

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 13:37
Reakce na slniecko:

Obaly pôsobia ako truhly že? Tak ale pokiaľ sa pozrieš na Kat von D(Miami ink.) tak pochopíš prečo to tak je. Ja mam v plane lock it powder, shade&light contour palette a liquid lipstick.

A čo  si si tam kúpila? 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 14:04
Reakce na paktofonika:

Ja nič, moja dcéra. Rúž. Len neviem, či modrý, alebo čierny, lebo kúpila si oba, le každý od inej značky .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 14:14
Reakce na slniecko:

To fakt? Ja by som odišla asi s plným kufrom.(rôznych značiek)   

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 14:28
Reakce na rasaNori:

já si na fb nikoho nepřidávám, ani na firemním, a zatím mě to tam pořád pouští 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 14:33
Reakce na paktofonika:

Dostali sme sa tam asi hodinu pred záverečnou a snažila som sa vyskúšať toľko parfémov, koľko sa len dalo ...takže na kozmetiku mi tak nejako neostalo veľa času...

...a vlastne kúpila som si, milujem tie malé skúšobné balenia čo mávajú pri pokladni, hlavne z dekoratívky, lebo tak či tak mám problém bežné veľkosti vyminúť, a špirály sú super možnosť si vyskúšať ako novinky, takže som si kúpila dva menšie ceruzkové rúže Nars, malé balenie Naked2 od Urban Decay a mini špirálu od Marc Jacobs.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 14:37
Reakce na paktofonika:

A keď so pozerám teraz tú stránku, tak už sa vidím s Alchemist Holographic Palette, ktorú nepotrebujem, lebo také niečo nemám kam nosiť, ale nechať to tam asi nenechám

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 15:17
Reakce na :

Bepon mal také hrubšie, tuším deklarovali neroztrhnuteľnosť.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 15:19
Reakce na :

Trhají, často mám ty tenké fakt na jedno použití, takže patery do týdne. Ale u mě je to dané tím, že mám asi dost dlouhý palec, který se mi po pěti minutách v lodičkách vyklube ven

Poud hledáš silnější punčochy (nebo punčocháče), tak mně se osvědčily české Aries, jiné už skoro nekupuji. Jenže teda zrovna ta tělová barva mi u těch silnějších typů připadá trochu babičkovská, hodně to zavání zdravotními punčochami :-) Ale kvalitní jsou, vydrží i praní v pračce a mají i různé odstíny tělové.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 15:21
Reakce na :

telové silonky síce nenosím, ale tenké čierne sa mi trhajú neustále. To som v podstate zmierená s tým, že ich mám na jedno použitie. Ale bohužiaľ, lacné silonky nevyzerajú na oko dobre (aspoň som ešte na také nenatrafila), a ešte sú mi väčšinou aj nepríjemné na tele, takže drahé čierne silonky na jedno použitie sakra lezú do peňazí

fakt neviem, ako to robiť, aby prežili aspoň dve použitia