material dobrej, ale jak rikam nevidela jsem tyhle barvy (treba ta tygrovana rada ma v realu barvu hrozne divnou). strih sirsi jak delsi, ja bych v tom vypadala blbe. zalezi co od toho cekas. ale teda pokd mas lidl v dosahu tak lepsi se podivat nazivo
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Díky všem za tipy na tužky na oči. Mám vypsáno a budu zkoušet ![]()
tendle

mno tak svetr je obri. Mko je tak xl
semisovej krivak je fajn a velikost odpovida, 36 mi byl tesny, 38 nemeli:-) tygrovany lodky 38=minimalne 39 ne-li 40
Svetr na obrázku pěkný. Ale já bych se bála, že vzhledem k jeho dostupnosti a zároveň výraznosti budu potkávat spoustu žen ve stejném oděvu. Ale vím, že na tohle ses neptala....
Blbý dotaz ohledně brýlí na 3D promítání v kině: fungují ve všech těch multikinových řetězcích na stejný technologii nebo se to liší? Čili když už mám brýle z jednoho řetězce, budou fungovat v jiném? Mám doma nějaký anonymní kusy a nechce se mi to hromadit.
Já si do kina beru 3D brýle od televize (doma jsme je stejně využili jednou, abychm funkci otestovali) a fungovaly úplně stejně jako ty z kina.
Dnes som videla sveter naživo. Na obrázku vyzerá pekne ale naživo to nieje nič moc.
a dalsi
no nic, uz jsem ho objednala, normalne v lidlu nenakupuju, prave kvuli tomu prehrabovani, takze nemam predstavu, kolik lidi pak to stejne nosi, v nejhorsim bude na zahradu :)
nosí to ti, kteří tam nakupují:-) takže je asi nepotkáš. je fakt že já tam nakupuju furt a občas potkávám a poznám to.. ale mimo prodejnu si toho buď nevšimnu nebo spíš ty lidi jinde nevídám
Ja prehled o lidl hadrech mam a moc teda nepotkavam, se stejnou logikou by jsi nemohla nakoupit nikde, vsude v obchodech je tech hadru dost a do lidlu do prodejny daj od jedne velikosti a barvy tak 5 ks, to je jak CaA treba.. Poznavam teda sportovni obleceni, ale to je tim, ze to tam je porad a vcelu stejnave.
Urban Decay a Pupa za mňa. Aj keď tú Pupu si musím teraz okontrolovať na cruelty free...
Len som ti chcela dať tip na netestovanú dekoratívnu kozmetiku. Od 27.9 bude v Sephore dostupná Kat von D. Ja už mám nachystaný zoznam, dúfam že sa to hneď všetko nevypredá. ![]()
blbej dotaz:
poslední dobou se mi začaly posty na facebooku automaticky překládat do angličtiny (neměnila jsem nic).
spravuju firemní facebooky, včera jsem tam dala post česky a dnes ho vidím debilně přeložený
vidí to tak i jiní a vypadáme proto jak hňupi? nebo to ostatní vidí česky? když to chci editovat, vidím to česky. už jsem si překlady z češtiny do angličtiny zakázala, ale zpětně to zřejmě nepomáhá.
opravdu o vlastním, nic přednastaveného. ale vidím tak občas i cizí posty, někdo třeba popisuje, jak byl na výletě a ono je to ve směšném anglickém překladu
přičemž on sám to určitě psal česky.
výstrel na slepo, ale skúsim sa spýtať (lebo tu sa obvykle vie fakt všetko
). Potrebovala by som ako darček zohnať nejaké staré horolezecké vybavenie - cepíny, okuliare, skoby, hocičo tak z 50-tych rokov minulého storočia. Google mi vôbec nepomohol, hľadám, pátram a nič. Neviete niekto o niekom alebo niečom, kde začať? Ďakujem pekne.
"Náš" Lidl má väčšinou celkom poriadok, takže s tým prehrabovaním to nie je tak horúce. Ja si tam zvyknem nakupovať oblečenie na doma, takže v tom akosi nikoho nestretávam:), práve kvôli tomu, že materiál je dobrý, aj zložením, aj dosť vydrží v slušne vyzerajúcom stave napriek domácim prácam. No a potom mám už len skúsenosť s detským - to človek vidí, to býva taká polouniforma, pretože to vždy nosí pol sídliska a v mladších ročníkoch aj pol triedy:)...ale zas, mám dobrú skúsenosť aj s materiálovým zložením, aj s odolnosťou...čo pri mojich vrtuliach fakt dostanú tie veci zabrať.
U starých horolezcov, alebo na horskej službe. Poprípade, napadá ma, že v Poprade žije (ak ešte žije) starý pán, ktorý ručne šije (šil) kožené horolezecké topánky, aj môj muž ich má, možno jeho osloviť a on už určo bude vedieť, ten je legenda, všetci si uňho dávajú šiť, lebo tie boty vydržia snáď aj výbuch bomby.
Len som ti chcela dať tip na netestovanú dekoratívnu kozmetiku. Od 27.9 bude v Sephore dostupná Kat von D. Ja už mám nachystaný zoznam, dúfam že sa to hneď všetko nevypredá. ![]()
Díky
! Pozerala som ju v lete v Sephore v Amerike, neuveriteľná škála farieb, že je netestovaná som nevedela....ten dizajn je síce ako pre goth pubertiačky, ale to rada prekusnem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí