"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 15:49
Reakce na :

Fakt neviem, tu je Bepon na každom kroku.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 15:53
Reakce na Sweet Potato:

Vlnatka. Častý škůdce. Mají ji i v PBZ. Začni mechanicky. Další postupy si určitě najdeš, jména přípravků nevím.

Děkuji

Mechanicky jako nějak setřít z listů?

Co je to PBZ?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:04
Reakce na :

betsey Taky je mivam na jedno pouziti, vzacne i na dve  Timto tez zdravim kolegyni s dlouhym palcem, krome zatrhnuti si casto vyrobim peknou diru i palcem v bote, ale to aspon neni hned videt. 

Jemne silonky a puncochy si navlikam rano v rukavicich, jinak hrozi, ze je znicim uz pri oblikani :D 

Berta Tipuju Prazskou botanickou zahradu? Kazdopadne ty mrchy vypadaji podle! 

Offline Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:05
Reakce na Berta:

Pražská botanická zahrada. Viděla jsem je tam ve sklenících. Což bych brala jako dobrou zprávu, že to neznamená okamžité vyhubení všech rostlin široko daleko.

Jo, třeba vatovou tyčinkou. Kdysi, když jsem měla na kaktusech příbuznou vlnatku krvavou, jsem ji máčela do lihu a otírala tím. Ale dnes určitě najdeš i něco účinnějšího.

Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:12
Reakce na :

to jako fakt? Jakoze mas zablokovany fb, dokud nepridas nove pratele? 

Ja to mam taky. Ono to neni, ze by se vam zablokoval cely FB, ale proste procitate svuj feed a najednou se to zasekne a dal uz to nejde. A rekne vam to, ze kdybyste mela vic pratel, tak byste mela vic "stories". A je to! Ale uz se mi to dlouho nestalo...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:16
Reakce na MP Marge:

Kdyz to tak ctu tady a ve zpravach, tak se mi potvrzuje, ze moje facebookova antipatie je naprosto opravnena! 

Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:18
Reakce na Setare:

Ale tak coz o to, on ma i dobre stranky - obcas 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:39
Reakce na :

Taky se vam neustale trhaji silonky? Zivotnost silonek je u me v prumeru 1-2, vzacne 3 pouziti, pak je o neco roztrhnu (dnes jsem je roztrhla o neco v bote, ani jsem o tom nevedela, vcera jsem se letmo otrela o dreveny stul), nezalezi na tom, kolik jsem za ne dala.

Zaroven si pamatuju, ze kamaradka kdysi nosila takove silnejsi, vypadaly skoro jako 40den. V obchodech jsem ale nic takoveho v telove barve nenasla, cokolid od 20den nahoru vyhradne cerne nebo jine barvy. 

V Calzedonii jsem si na jaře koupila silonky, tenké tělové a jsou úžasné. Potřebovala jsem něco na svatby a oslavy, aby trošku vydržely a jeden pár silonek přežil tancování bez bot na trávě, na dřevěné hrubé podlaze, kamarádova čivava mě v nich několikrát vítala, o jednu nohu jsem si zaškobrtla druhým podpatkem a nic, stále drží. Stály teda přes dvě stovky, ale nelituju jediné koruny.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:43
Reakce na rasaNori:

přesně jsem si to nepamatovala, v telefonu to neumím, na pc ale vidíš na profilu tlačítko "Zobrazit záznamy o aktivitách" a tam po rozkliknutí máš možnost zobrazit si profil tak, jak ho vidí ostatní. prostě jako by ses na něj koukala jako někdo jiný (na výběr buď cizí nebo přátelé)

ee pardon, to bylo na Jiná Realita 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 16:56
Reakce na :

chtělo by se mi říct.. nastavení, ale.. ALE já si tam furt nastavuju co chci vidět jako první atd.. a stejně mi to furt cpe jako první příspěvky osoby která prostě hází na fb denně nejvíc věcí:-( z nich teda občas i něco co mě zajímá tak ji nechci přestat sledovat uplně, jenže...:-(((

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 17:09
Reakce na :

Toto sú tie punčocháče a za seba môžem povedať, že hoci som presne "očkový typ", koľkokrát si pančuchy roztrhnem už pri obliekaní, tak tieto mi držia.

http://www.bepon.sk/shop/detail-produktu/pancuchy--tonic-50

http://www.bepon.sk/shop/detail-produktu/pancuchy-tonic-50-blu-notte

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 17:36
Reakce na :

No, pozerala som doručenie a mimo SR doručujú asi len ČR.

Ale tá značka Golden Lady nie je čisto ich.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 17:36

Tim pres prispevky jsem to ohrala 2 dny, dnes mi to neukazalo nic na stene jen pokyn at si pridam pratele. Ani vymazani cookies nepomohlo. Jenze ja fb potrebuju kvuli skoly, takze se adi budu muset podvolit

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 22. zaří 2017 18:28
Reakce na :

Rada za vsechny prachy :D