"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. zaří 2017 21:02
Reakce na Tulipe:

Děkuji za informaci. 

Řešíme už dlouho to stejné. Máme totálně hluché, staré sousedy.  Jejich obývák sousedí s pokojíčkem kluků a když se dívají večer na televizi, tak bohužel víme přesně na co. Ještě ke všemu se dívají většinou celou noc, takže klid na spaní tam vůbec není. Mám ještě pocit, že s tím souvisí noční můry mladšího syna. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. zaří 2017 21:49
Reakce na rasaNori:

Áááá fůj, o tom se mi bude v noci zdát 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 01:35
Reakce na andry:

Mama to riešila cez nejakú firmu čo sa na to špecializuje, na jednu stenu dali zvukovú izoláciu a nepomohlo to síce na 100%, ale na nejakých 90 určite.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 08:30

Obecně se mi to nepáčí, jednou jsem si to nechala udělat a hned jsem to sundala, ALE! už kolikrát jsem narazila na někoho, kdo měl fakt pěkně udělaný řasy, nemáte někdo tip, kdo to umí udělat?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 08:40
Reakce na Mutziputzi:

Osobne bych sla jen do lashliftingu a lash botoxu (nadzvednuti ras a specialni barveni pro zesileni ras). Tipy k obojimu dodam, az se dostanu na pocitac, ve skupine vizazistek se to probira minimalne jednou tydne, jenze mi na mobilu nefunguje vyhledavani ve skupine.

Edit: obojim minim jak lash lifting a lashbotox (dela se to naraz), tak i doplneni ras

20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 08:51
Reakce na Solathis:

To zní dobře, tip uvítám, děkuju!

Offline berush
465 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 08:57

Neporadíte, kde rozměnit bankovky vyšší hodnoty (v cizí měně) na drobné? Např,  např. stodolarovku? Jedu na zaslouženou dovolenou a zjistila jsem, že mám jen bankovky vyšší hodnoty, v místě se USD ani EUR neplatí. JInak samo budu plait kartou, ale na tržnici bych měla smolíka a i kdybych chtěla rozměnit na místě, tak mi vrátí v místní měně, o což nestojím.

Offline andry spravce
2982 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 10:01

@Ounz @Solathis @Tulipe @slniecko

No to mi ani nerikejte, nebudu cizim prebudovavat byt za svy prachy... jeste je tu moznost byt za megeru sotva se nastehuju... uvidime, jak to bude, az pridam nabytek. Jako sice se domu jezdim prevazne jen vyspat, ale i to bych si rada uzila v klidu. Zatim doufam, ze to jsou treba "jen" vecerni zpravy.......

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 11:55
Reakce na Mutziputzi:

Mám už 5 let a jsem spokojená - nejsou to slepený chuchvalce a není to nějak extraviditelný. Shodou okolností jdu dneska na doplnění, tak můžu poskytnout foto před (tj. po 3 týdnech) a po dnešním doplnění.

Upřímně, bez toho bych vypadala děsně, v životě jsem nepoužila řasenku, která mi hrozně vadí, a maluju se jinak jen minimálně, max. nějaký hodně lehký makeup na sjednocení.

20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 12:37
Reakce na 711990:

Díky a  kam chodíš?

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:16
Reakce na Mutziputzi:

Vysocany, predtim jsem mela super pani co mela salon, ta ale prestala a tak me doporucila k nejake sve "zakyni" a tak chodim k ni domu - jedine snad to prostredi kdyby bylo lepsi, tak bych asi byla 100% spokojena:) ale s provedenim spokojena jsem.

20970 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:19
Reakce na 711990:

Bych i dojela, jak se to jmenuje, prosím?

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:30

A jooo, to ten lash lifting je to, čemu se dřív říkalo trvalá na řasy..?? Jako lifting zní o 100% lépe, to každopádně.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:30
Reakce na andry:

To je stejne na domluvu s bytnym/bytnou. Pripadne by vam o to mohli ponizit cast plateb napriklad.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:32
Reakce na Pavlena:

Asi jo, ja jsem mezi vizazistkama ne mezi kosmetickama (a rtohle spada pod jejich pravomoce) a jeste teprv asi ctyri roky, tak ten puvodni nazev sice znam, ale nenapadl me.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 13:35
Reakce na andry:

tak jestli jsi tam v najmu a randalem od sousedu se neda spat, obratila bych se v prve rade na pronajimatele a asi radej driv nez tam ty skrine nastehujes. pokud nebudou vestaveny a nacpany oblecenim tak nic nevyresi. musim priznat ze usinani za zvuku televize absolutne nedavam, pro me by to byl duvod k odstehovani:-/

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 14:11
Reakce na andry:

Soucítím, tohle je peklo. Taky jsme si tím po nastěhování prošli. Kupodivu o sousedech na patře skoro nevím, ale kvůli jedné supertenké stěně k nám jde hluk z bytu nad i pod námi. Částečně pomohlo promluvit si se sousedkou shora, která si pouštěla extrémně nahlas TV. Po ní se tam nestěhovali zas milovnící "hudby", se kterými jsem to naštěstí vyřešila stejně. Peklo ale bylo s dolními sousedy, kteří jsou mega hluční a navíc pracují na směny, takže kromě nepříjemného rušení přes den nás kolikrát vzbudili i v noci. Trochu se uklidnili, když jsme za nimi opakovaně zašli, ale ticho tu nebylo nikdy. Poslední měsíce je ale ticho, jen občas slyším souseda když huláká do telefonu (takže to nebude žádnou izolací), ale jinak naprostý klid.

Jednu chvíli jsme ale mluvili o celoplošným gobelínu a když se ty noční budíčky opakovaly, tak jsem to přestala brát jako vtip. Řešení pro vás bohužel nemám, ale chci vás povzbudit, že se to může zlepšit. A zkuste si promluvit se sousedama, spousta z nich si ani neuvědomuje (což nechápu, ale je tomu tak), že by tím mohli někoho rušit. Nebojte se, za megeru nebudete.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 14:13
Reakce na Mutziputzi:

poslu SZ