Malvin Taky mě to napadlo. Snad se to podaří udat. Dala jsem to na Facebook a už se ozvala nějaká škola.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nevite prosim, jestli existuje seznam firem poskozenych povodnemi, ktere je mozne podporit nakupem zbozi? Vim, ze tu probehla jedna vyrabejici vanocni ozdoby.
Blaire woox, nachmelená opice
BlaireNorthman ponozky
continuity Ti byli taky vytopení? Myslela jsem, že jsou z Bruntálu.
Woox teď nabízí zboží z povodní se slevou. Je samozřejmé vyčištěné a v pořádku.
brrr z Krnova, prý jim vytopilo sklady.
Mám bazénový dotaz. Při plavání mě teď chytá pokaždé křeč do pravé nohy. Konkrétně to prstů u nohy, úpln se mi samy zkroutí. Dřív to bylo skoro po km a včera asi po 100m. Pomůže hořčík? Jde to rozplavat?
Proběhne mi hlavou vždycky, že když někoho chytne křeč do nohy, začne se topit. S tímhle se plavat dá..
Mulen me do prstu chyta docela casto, horcik pomuze, ale chce to i cvicit chodidla
viktorka_od splavu
jako hýbat prstama?
Mulen pokud neresis specificky problem tak nejake cviky via google, treba https://www.naboso.cz/Blog/Chuze-pohyb-zdravi/Cviky-pro-chodidla
Mulen Nezhubla jsi? U sebe jsem vypozorovala, že vydržím v chladné vodě bez křečí teď po nabrání silnější ochranné tukové vrstvy :-)
Mulen tohle znám i v případě, že je mi zima na nohy v práci, chladno od země a já stojím na dlažbě v balerínách, tak mě tak začnou brát křeče do prstů.
Mulen horcik muze pomoct a nemusi, mne nepomaha, kazdopadne zkus.
Isca :-) no pred peti mesici asi 6 kilo. Předtím se mi to pravda nestavalo.
moora zkusim. Ale ty obrovsky tablety co mam mi dělá problem spolknout i na pul![]()
viktorka_od splavu diky:) nevim, jestli se teda dokopu..
Catherinne no voda tepla není , ale to neovlivním
. Ale nekdy me to chyta i v posteli pod peřinou. Vždycky prava noha.
Mulen hořčík má lepší formy než magnosolv. Třeba citrát hořčíku se líp vstřebává, v dm mají rozpustné pytlíčky do vody. Mají teda umělou chuť, ale dá se to. Taky můžeš zkusit masáž hořčíkovým olejem.
continuity zrovna to tvoje magnézium mi nedoporučil na gyndě, že bych musela brát tak šest tabletek, aby se něco vstřebalo
Magnosolv nejsou tablety?
Zrovna včera jsem dostala školení od fyzioterapeuta: Hořčík se má užívat nejlépe dvě hodiny před a dvě hodiny po jídle. Jinak projede organismem bez využití.
Samantha tak to chce těžkou logistiku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí