"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:15

RoSa no to jasne, ale hlavne misto nacechrani vyfoukani odchlupeni to pradlo proste pece

Online Gatita
8644 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:34

žluťásek continuity mely jste pravdu, pobyt v mrazaku se na kabat nijak negativne nepropsal, ani nebyl zmackany. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:36

Zuzuli nj, ja taky cekala, ze susicka v kombi pracce bude fungovat jako susicka a ono ne:-)) 

​Mně funguje naprosto perfektně. 

Online dorota
1231 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:37

žluťásek Mňa prekvapilo, koľko je v bookporte súčasnej českej beletrie, napr. knihy od Tučkovej (Bílá voda a iné), Mornštajnovej, Denemarkovej a iné. Viaceré by som si chcela prečítať, ale nechcela som si ich kupovať, takže som rada, že si ich môžem prečítať cez bookport.

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:57

Když jsme u těch vysávcu...nestalo se někomu u robotického, že mu přestala se točit takovy ten minikartac na straně, víte co, takové to zametatko? S tím asi nic neudělám, prostě reklamace, asi, že?

Online continuity
43206 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:03

Karja jj, nám se to taky pořádně netoči, ale ten lux má hodně let

Ono je to taková problematická komponenta, je tam lozisko, motají se na to ty vlasy.  Zkus to ještě oddělat - mohl by tam být šroubek. Určitě bych to vyčistila I před reklamaci, ať vám neřeknou, že je to kvůli vlasům. 

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:08

continuity Jo, to prosím tě úplně vyčistím celej ten kux, já to minule vypiglovala i vlhcenejma ubrouskama a stejně měli na reklamaci pindy, že je to dost špinavý, že se o ten vysavač musí starat. 

Děkuju za tip, mrknu na to, zkusím to ještě oddělat aprocistit;-)

Online viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:12

Karja vycistit:-)

Online continuity
43206 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:18

Karja

Nejlip, kdybys s ním ani neluxovala. 

Nám se ten robotické už pomalu poroučí a čím víc o tom přemýšlím, tím víc se mi zdá, že nový ani nepotřebuji. Nejdřív 5 minut zvedám židle a křesla, abych ho mohla vypustit, pak on 2 hodiny luxuje a pak to zas taham zpět. 

Kdybych vytáhla normální lux, tak je prostě za 10 minut hotovo. Děti už to vzdali úplně, než zvedat vše z podlahy, vyndají si normální lux a vyluxuji ty volné plochy, co tam místy prosvítají.  

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:22

continuity Ano, ale nikdy toto nemůžu vyslovit nahlas, protože sambo ten to dávno vedel, takže nadále předstírám, jak moc super to je, že to tady 6 hodin jezdí nez to vysaje:D

Online continuity
43206 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:30

Karja zase na to lego sežrané to bylo šikovné. Předtím jsem přebírala ty pytlíky, to bylomdost strašné, v tom robotovi to uděláš v rámci vysypání nádobky. 

Offline Tabea
8160 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:42

continuity v normálním vysavači bezpytlíkovým tam hrábneš rukou a vyndáš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 20:57

Karja já jsem s ním spokojená. On jezdí, když tu nejsem. A sama bych tak často nepoužívala, což je bohužel vidět na dětských pokojích, kde pustit nejde.

Tu vrtulku máš správně pokaždé odmontovat. To teda neděláme ani omylem, ale zkusila bych začít tam.

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:08

Evaeva Jako fakt? Mně přijde, že pokud bych měla věnovat tolik péče, kolik se zdá být žádoucí, že je fakt snadnější už vysát a ještě nemusíš uklízet ty židle. No nám to tady bohužel za jednu vycházku neojezdí, má to na 1 ale někdy i dvě mezinabití. Takže fakt tak 6 hodin:-///

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:17

Karja nám se časem nějak vytrénoval. Prvního robota jsme reklamovali, že bez nabití nedal celé patro (cca 100 m2). Nedal to ani ten druhý, tak jsme ho pouštěli nadvakrát - v součtu to bylo rychlejší. Teď už to zvládá naráz. Asi se naučil křižovat ty místnosti efektivněji, tak mu to zabere míň času a baterka vydrží. Zkus některé místnosti dělat samostatně.

Offline Karja
44768 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:17

Makara Právě samostatně to hrozně blblo, mně to paradoxně nejlépe funguje, když dám vysávat vše....

Online continuity
43206 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:18

Karja no přesně, pokud je povinnou součástí každého luxování 20 minut rozebírání vysavače, tak to o už není žádná úspora. Ale přijde mi, že ta naše vrtulka na rozebírání pokaždé moc stavěná není, je tam šroubek, ty závity zas nejsou nesmrtelný. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:22

Ja byla z robota nadšena na rodicaku, to byl fakt počin, kdyz ho Ježíšek donesl. Líbilo se mi, ze jsme vyrazili ven, mezitím tu posbíral ty vecne drobky a podobny dětský binec, ktery jsem nechtěla, aby mimino pojídalo, ted jsme vsichni většinu dne v institucích, tudíž tu nejsou drobky z několika rohlíku denně, nikdo je tak ze země nepojídá, občas ho pouštím, ale třeba na předsíň po návratu domu, kdy tam popadá listí a další věci z lesa, jinak mi vadí, že tu jezdí a hlučí myslim, že další už pořizovat nebudu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:26

Karja já ho pouštím po místnostech. Já na ten úklid moc nejsem, takže pro mě je to super. Klasické vysávání by mi zabralo dýl, navíc tu máme to puzzle, které zvládá jen ten robot (a teda za těch sedm let se tu minimálně půlku času toho velkého vysavače někdo bojí ). Zvednu židle a hračky naházím na gauč. Vybírám si dny, kdy je tu na zemi relativně uklizeno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:29

continuity správně bys měla vyčistit pokaždé ty žluté části (u roomby). Já čistím kartáče po obýváku (protože moje vlasy), jinak jen vysypávám nádobku. Máme ho tak těch sedm let, tak je asi spokojený