"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online continuity
43206 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:38

Evaeva no my přes deset a teď začíná stávkovat. Už mu odchází i baterka, není to jen mechanicka věc. Prostě je stařeček už celý unavený. 

Online viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:41
Reakce na Lama_z_Lana:

​Mně funguje naprosto perfektně. 

​takzes mela klasickou samostatnou susicku, potom sis poridila tu integrovanou v pracce a funguje stejne, jo?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 21:42

continuity my měnili akorát kartáče, myslím. Ale baterka se dá případně koupit.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 22:01

viktorka_od splavumám srovnání.

Vyperu, zapnu sušení a vytáhnu suchý prádlo. Ručníky měkký, nadejchaný. Chlupy neporeferuju, ty se u mě nevyskytujou. Ale "prach" třeba z ručníků a případně vlasy mi to sebere.

Co víc bych od tý sušičky měla chtít? 

Online Potrefenáhusa
38925 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 06:17

Tabea ta štěpka na německých hřištích se mi moc libila, ale nezvládly si to naštěstí na nic nabalit 

49382 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:56

Lama_z_Lana rucniky jsou mi dost jedno. ale trika/saty/kalhoty jsou chlupaty. kolikrat plny zmolku/nitek z predchoziho prani (bily na cernym a naopak). pradlo je zmackany namisto nacechrany. kdyz to vytahuju hned po ususeni je silene vrely, neda se vzit do ruky, dost ty veci tim trpi. 

Offline RoSa
10197 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 13:58

viktorka_od splavu šmarjá a cože je to za značku?

49382 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:02

RoSa LG

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:11

viktorka_od splavunemám problém ani s jedním výše popsaným. Když se někdy stane, že mám po ždímání oblečení moc přilepený na bubnu, tak to rukou prohrabnu a je to. Ale to se stává výjimečně, když toho mám málo. Pak to úplně bez problémů vyžehlím.

Trochu víc bordelu je po ručnících- buď stačí otřít víko a těsnění nebo dám čisticí program. Pak můžu klidně prát černý. 

Protože nemám prostor na pračku sisocku zvlášť, jsem ráda, že mi to plně nahradilo oba spotřebiče.

Myslím, že je to řešení pro jednu-dvě osoby v domácnosti max, pro čtyřčlennou rodinu a třeba se zvířetem to asi není. 

49382 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:29

Lama_z_Lana tesneni a dvirka cistim pokazde. mezi pranim a susenim nemam zadnou prodlevu, je to spojity program, pred susenim zdime posledni zdimani na vic otacek. jako ja jsem taky rada aspon za to a darovanemu koni.. ovsem sere me to furt:-) pro jednu nebo dve osoby staci urcite, ale zvire vubec, to proste normalni susicka resi a tato ne. btw jakou mas znacku ty? muze byt ze jiny jsou jiny (miele urcite:-)), ale ja si ji bohuzel nemohla vybrat

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:42

viktorka_od splavu ja mám AEG. Já si můžu vybrat, jestli to spojit rovnou nebo ne. Občas si potřebuju z té pračky něco vyndat, protože u něco to sušení riskovat nechci, tak to nedávám naráz. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:48

Lama_z_Lana to rada slysim, aeg je moje znacka a s pristi prackou do ty kombinace planuju jit, protoze na samostatnou susicku taky nemam misto

49382 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 14:49

Lama_z_Lana diky, tak treba priste:-)

jj no kdyzmam neco choulostivejsiho davam program na jemne pradlo, ten se se susenim automaticky spojit vubec neda. tak po doprani taky neco vyberu a zbytek pustim zvlast

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 15:24

moora je tam teda jedna věc, co mě štve. Mají stršně špatnou aplikaci na telefon, dle rencí nejsem jediná, komu se nedaří ten stroj propojit s mobilem, takže mi nedou spustit 3 programy (nějaký sport a domácnost, nic z čeho bych se zbláznila). Jako doufám s každou aktualizací, že už to spojím, protože papírově (nastavení wifi atd) by to fungovat mělo. Takže stroji dávám 4/5.  

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 16:02

Lama_z_Lana chces rict, ze bez telefonu ta pracka nefunguje? Jako ze nema zadny fyzicky knofliky?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 16:04

moora Nee, to ona funguje, ma normalne dost standardnich programu. Jen pres telefon se ti demknou další, jakože bonus nebo co (u mě je to nějakej ten sport, domácnost a snad outdoor). Plus si totam muzes na dalku hlidat. Ale bez toho to funguje úplne normálně. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 16:07

Lama_z_Lana super

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 16:08
Reakce na Lama_z_Lana:

​Mně funguje naprosto perfektně. 

​a jak je to s tou spotřebou vody u těchhle kombinovaných? A jakou máš značku? Díky :)

edit: značku už jsem dočetla :)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 20:50

Prosím, nevíte o někom, nějaké skupině nebo organizaci, které by se hodily takovéto židle?

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 21:06

Bledule zkusit nabídnout obcím po povodní? Někde jsou kulturní domy.