Evaeva Magnosolv jsou pytlíky do vody. A tvrdit někomu, že pytlíky z DM jsou lepší, než registrovaný léky, je teda dost odvážný, zvlášť od architekta.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Allysa aha, tak pardon. Jak to souvisí s architekturou nechápu.
Já předepsaný neměla nic a tohle fungovalo spolehlivě. Průjem jsem taky neměla.
Evaeva tady je srovnání vstřebatelnosti laktátu a citrátu.
Ono se to do těch registrovaných léků nedává pro srandu králíkům, ale že je to nějak podložené.

continuity no tak ten gynekolog kecal
Evaeva No právě.
Citlivost na různé soli horciku může být různá u různých lidí, nicméně projimavost je obecně nežádoucí účinek hořčíku jako takoveho. To, že jsi po hořčíku z DM průjem neměla , neznamená, že je to lepší pripravek, taky to může znamenat, že tam treba zadny hořčík není.
@continuity ![]()
continuity no tak ten gynekolog kecal
No pokud ti na potíže v těhotenství řekl, ať si koupíš pytlíky z DM, tak je to přinejmenším zvláštní.
Allysa hořčík v tom byl, to bylo poznat hned, jakmile jsem zapomněla ![]()
Původní problém byly velké tablety a toto je jedno z řešení.
Allysa ne, doporučil mi to samé od něj, asi čtyřikrát dražší. Já teda měla jen křeče v lýtkách, žádné tvrdnutí břicha nebo tak.
Allysa ne, doporučil mi to samé od něj, asi čtyřikrát dražší. Já teda měla jen křeče v lýtkách, žádné tvrdnutí břicha nebo tak.
To, myslím, hodně vysvětluje ![]()
Allysa schválně jsem si to našla, obsah hořčíku stejný jako ten magnosolv. Ale jako nikomu to nenutím.
Allysa no celkem jo. Ale mně to vyhovovalo, fungovalo, jak mělo...
Evaeva No, ale to je ten problém. Nemůžeš tvrdit na základě toho, že ti gynekolog na asi nepříjemné, nicméně neškodné potíže doporučil svůj předražený doplněk stravy, že pytlíky z DM jsou lepší než registrované léky. Někdo by tě mohl vzít taky vážně.
K hořčíku má zrovna dneska hodně podrobně zpracovaný příspěvek na IG doubravka_s_kavou_a_botama, doktorka, internistka. Rozebírá tam právě různé formy a vstřebatelnost i jejich vhodnost pro různé potíže a účely. Nasdílela bych, ale jsou to stories, tak nevím jak.
Allysa tak jednak to mulen chtěla na křeče v chodidle a pak, jak jsem psala, prostě jsem si to s něčím spletla. To se může stát každému. Moc nechápu, proč se k tomu pořád vracíš. Jsou tady všichni svéprávní a pokud jim lékař předepisuje lék, tak ho asi nevymění za doplněk stravy.
Nevím, kam s tím, tak to fláknu sem
Nechcete někdo jednu vstupenku do Tugendhat 29.11. v 16 hod, základní okruh?
Raz na insta som videla vysvetlenie nejakého lekára, aký horčík užívať pri akých zdrav.potiažoch. a prvýkrát som zistila, že ja potrebujem magnesium taurate, kvôli zníženiu krv.tlaku a ten sa má užívať s jedlom.
Allysa tak jednak to mulen chtěla na křeče v chodidle a pak, jak jsem psala, prostě jsem si to s něčím spletla. To se může stát každému. Moc nechápu, proč se k tomu pořád vracíš. Jsou tady všichni svéprávní a pokud jim lékař předepisuje lék, tak ho asi nevymění za doplněk stravy.
Naposledy na tohle téma, je dost rozdíl, říct mě na křeče v noze zabraly pytlíky z DM za pár korun a tvrzení neber si magnosolv, pytlíky z DM jsou účinnější a nemají nežádoucí účinky. To první je normální tip, to druhý nesmysl. Kterej, pravda, v případě zrovna hořčíku, je neskodnej. Jenomže techle bludu jsou sociální sítě plný, i tady občas místní doktorky nebo právnicky treba uvádí na pravou míru i celkem nebezpečný rady.
Můžeme si říct, že je kazdej rozumnej dost, aby nedbal na to, co někdo plká na instáči nebo parfu ( podle mě není) a nebo prostě se zamyslet, než vypustim do éteru nejaky tvrzení na téma, kterymu naprosto nerozumím.
Allysa tvl, to se člověk vážně nesmí splést? Jako už fakt nevím, co víc k tomu dodat.
Evaeva já se přiznám, že koukám, jak jsi teď poslední dobou dostávala, podle mě, zbytečně agresivně naloženo. Nikdy jsem nezaznamenala, že by ses do někoho navážela, vždycky diskutujeme slušně, takže mě to dost mrzí.
Nedovedu si představit, že tady někdo něco řekne a já to slepě hned následuju, aniž bych si to ověřila. A myslela jsem si, že tady někdo takhle jedná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí