Evaeva taky nechápu takovou sodu, nikomu jsi přece neradila zahodit předepsané léky, ale dala prostě tip podle vlastní zkušenosti.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva kašli na to, nemá to význam.
Nedovedu si představit, že tady někdo něco řekne a já to slepě hned následuju, aniž bych si to ověřila. A myslela jsem si, že tady někdo takhle jedná.
![]()
Allysa hlavně pokud se někdo výhradně řídí radami na sociálních sítích, je to jeho blbost a moje zbytečná starost.
Nechápu proč tak vyskakujes.
Allysa hlavně pokud se někdo výhradně řídí radami na sociálních sítích, je to jeho blbost a moje zbytečná starost.
Nechápu proč tak vyskakujes.
...a měli by mu sebrat občanku a volební právo.
Mi to u těch antidepresiva léků u táty přišlo vtipný ,jakože nadprůměrně inteligentní bytosti a budou se řídit něčím z internetu.
Hořčík je těžká věda ![]()
Raduzajá jsem v tomto s Allysa . Resp. doufám, že až já tady plácnu blbost, tak se najde někdo, kdo to uvede na pravou míru. Aniž by se bál, že dává někomu čočku.
Diskuze, kde si každý vykládá, co chce, bez ohledu na nějaké fakta pro mě úplně postrádá smysl.
Protože teď je to magnézium, zítra zubař a pozítří třeba něco k financím. Chodím jsem abych poplkala a něco se případně dozvěděla. Ve chvíli, kdy si budu behat každé jedno tvrzení ověřovat to už nemá ten půvab.
continuity proti tomu nic nemám, akorát není potřeba to rozmazávat v x dalších příspěvcích
continuity ale uvést něco na pravou míru jde snad i slušně, ne?
continuity ale uvést něco na pravou míru jde snad i slušně, ne?
No hlavně to stačí jednou.
Prosím o doporučení, jaký mop je podle vás nej? A záleží na značce - jako že nejdražší Villeda utírá nejlépe (a samo
) ?
Evaeva někdy pomůže utnout diskuzi, když se clovek nesnaži mit poslední slovo. Není nutné reagovat úplně na všechno.![]()
Samantha Já si teď s Viledou moc pěkně naběhla, jsou mrzáci.
A teď si mám vybrat
.
A na co tedy mám koukat? Jde mi o takový ten mop, co se natahuje jako pás (tvar smetáku).
Samantha ty jo, já jsem s tou viledou spokojenou, ale je fakt, že já nemám moc doma špínu, spíš prach...jakože třeba stirat nějaké prostory, kde je hodně bláto nebo nášlapano, to by se mi nechtělo sundavat a nandavat ten pásek. Ale jinak mi to přijde fajn, nepřijde mi to nějak nicemny nebo cajkovy..
Samanthaměla jsem viledu i Leifheit vyjde to asi nastejno, spíš koukej po typu systému než po značce.
Mám teď s tím ždímanim s odstřeďováním a přijde mi to lepší než ten nacjaci.
Samanthaměla jsem viledu i Leifheit vyjde to asi nastejno, spíš koukej po typu systému než po značce.
Mám teď s tím ždímanim s odstřeďováním a přijde mi to lepší než ten nacjaci.
a máš třásně nebo tu natahovací hadýrku?
A na co tedy mám koukat? Jde mi o takový ten mop, co se natahuje jako pás (tvar smetáku).
Jo tak ten já nemám, já mám ten rotující třásňový, používáme ho i v obchodě. Osobně nechci bez máchání šmudlat celý byt jedním.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí