"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:58
Reakce na Renusatko:

Super napad  A meli na to alespon rozpocet z firemnich penez, nebo to meli zacvakat ze svyho? A co jsi mela v planu pect??  

Offline catch
215 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 19:18
Reakce na martek01:

AVS mi tiez vyskakuje, neriesim. Pokial mi pride do mailu, ze objednavku posielaju a je tam Tracking number, je vsetko v poriadku. Mne teraz prisla objednavka rychlo, za tyzden.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 19:22
Reakce na Setare:

Rozpočet na to sice byl, ale můj manžel umí tak možná uvařit čaj. Určitě si ho neumím představit celý den grilovat. Já zas nejsem žádná cukrářka, takže předpokládám nějakou buchtu na plech ( na víc plechů).

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 19:52
Reakce na Renusatko:

delame v parte akce pro 40 lidi bezne, kamarad ma fakt velky gril a souseda reznika, ktery mu to maso nakraji, nalozi a zavakuuje. a nakrmit tech par lidi z toho pulku deti, (kteri se navic u toho grilu prostridaji) je ukol na pul dne. toto muze vymyslet jenom mozek, ktery griloval maximalne na rodinny obed. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:00

nevim kam to mam dat, ale kdyz se tady uz rozebiraji ty povedene akce, tak kamarat se za par tydnu zeni. co by bylo ok, kdybychom jsme se to nedozvedeli dnes. je to v nejakych kotehulkach, kde davaji lisky dobrou noc a spani vyresil ve stanech na pasece za vesnici (cca 1km od hospody, kde bude ta veselka). takze ted ti, co vubec muzeme prijit (protoze cast ma uz samozrejme rodinne akce typu tatova padesatka s celou rodinou), resime, kam dame spat deti, abychom nenechali par bezprizornich stanu se samotnyma deckama nekde u lesa (jako jsem matka docela otrla, ale toto je uz i na mne moc - v kempu bych je nechala bez problemu). 

pokud jsme prilis rozmazleni tak penzion si mame najit sami (akorat, ze v okruhu 10km zadnej neni a to by stejne neresilo problem, co s detma). u toho vseho se jeste ocekava dress kod, ze chlapi v obleku. jako jit tam urcite pojedem (pokud se mne pusti ten priserny kasel), ale fakt koukam, kam az se daji dohnat kamaradi. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:04
Reakce na continuity:

Jj, on ten manželův nadřízený má dost takových pitomých nápadů. Všichni se mu to snažili marně rozmluvit. Naštěsí počasí nám přálo, jinak by nám asi ten íkend taky muselo být hodně špatně, až na umření. Vůbec si to neumím představit. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:06
Reakce na continuity:

To je fakt výmysel za všetky prachy. Tak na svadbu dress code ale spať máte ísť do stanu v lese? 

No ja na tvojom mieste by som tam zašla pozrieť, zagratulovať, pobudla by som tam chvíľku a išla by som naspať do civilizácie. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:07
Reakce na Renusatko:

ja teda nevim, firma se ma spatne, tak je snad lepsi tu akci rovnou zrusit nez to takto pytlikovat. vzdy, kdyz byl dobry kolektiv, tak se podobne akce delali spontanne, ale ne v nekolika sto lidech (treba jsme se zbalili z oddeleni, zamluvili penizion a jeli na vikend na lyze. jidlo a piti kazdy donesl a kolektiv to utuzilo lip nez nejaka traparna. kdyby nam nekto rekl, ze na to dostaneme jeste nejakych par stovek na hlavu, tak jsme asi v sedmem nebi jak dokonaleho mame zamestnavatele. 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:14
Reakce na paktofonika:

ked ja myslim, ze akcia to bude dobra, ist tam proste chceme, len no neviem...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:14
Reakce na continuity:

Souhlasím s @paktofonika. Jestli je to dobrý kamarád, přijet na obřad, dát si oběd (jestli jste teda zváni) a večer to otočit domů. Jestli je to jenom známý, poslat přání s gratulací. Spát v říjnu ve stanu je o zdraví (aspoň pro mě). Já fakt nevím, kde se tyhle nápady berou, svatební host pomalu v roli komparzu (i když ti aspoň dostanou nějaké kapesné).

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:15
Reakce na continuity:

Tak to bude asi chtit zapujceni karavanu, pripadne stan rozbit provizorne v dohledu :D To jsou napady, nezustala bych tam pres noc ani nahodou. Jako pokud by to bylo bez deti, tak dejme tomu, i kdyz na me je to teda trochu hardcore i tak. Jestli si nekteri ty neodkladne akce po zjisteni situace nevymysleli! 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:22
Reakce na continuity:

V prvni chvili jsem si rikala, jestli nejdete na tu svatbu, co pomaham resit (je za dva mesice), ale tam teda hosty spat ve stanech nenechavaji, jsou zamluvene pokoje (s tim, ze vetsina si bude muset zaplatit sama, ale zas to neni castka, ktera by porazila treba me, tak to bude ok i pro ostatni. Teda verim tomu)

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:30
Reakce na Krehutka:

spat v rijnu ve stanu mi neva (spime venku od dubna), uz jsme takto spali na svatbe v listopadu. vadi mi, ze je to proste daleko a nemyslelo se na to, co s tema detma. je plno vesnic, kde jsou i velke chalupy k pronajmuti, vsechno by to melo jednodussi reseni. deti bychom napcali do jednoho pokoje a kazdy rodic by se tam zasel jednou podivat (co by do rana vyslo tak jednou za 20 minut :).

Offline barbucha blogger
35962 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:33
Reakce na continuity:

Dress code ve stanu? 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:39
Reakce na continuity:

chápala bych svatbu kempovou se vším všudy, táboráky, stany... proč ne, v okruhu podobných nadšenců, co jsou zvyklí spát ve spacáku i na sněhu. dětem to určitě neublíží. taky jsem se pár podobných akcí zúčastnila. ale s dresscode? to teda je dost divný... to skoro vypadá na nějaký ty hosty IV. kategorie. ble

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:40
Reakce na continuity:

Každý máme asi jine představy o komfortu, ok. Pak bych se asi zeptala, jestli přímo na místě oslavy není nějaká místnost, kam by se děti po odpadnutí složily. Nebo jim ustlat v autě. Anebo je tam vůbec netahat a zařídit hlídání.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:49

no prave na nekolika kempovych svatbach jsem byla a byla to parada, ale toto je takove. no. chceme svatbu se vsim vsudy, ale nejsme schopni ji zorganizovat. 

rozhodne tam nepotahnu svoje nejlepsi lodicky, vlastne mi to pripomina, ze ty boty, co jsem chtela vyhodit vymenou za ty Hogly, se mi tady porad jeste vali v igelitce. no tak obuti je vyresene 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:55
Reakce na continuity:

Tyjo, spaní ve stanech (předpokládám, že bez koupelny), no sama bych to hodně zvažovala (podle toho jak blízkej by to byl kamarád, ale já jich mám málo a nikdo není takhle 'ujetej' ), ale s děckama  asi bych jela na otočku..už bude beztak docela kosa.