Zaplatit si za pokoj na něčí svatbě by mi absolutně nevadilo, lepší než v říjnu vyfasovat dvojstan s tetou Marií ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tos mi zase připomněla loni uplně nový boty zakoupený na svatbu za svědka a na té svatbě taky zničený na vyhození a druhý který jsem měla asi dvakrát na noze na druhé svatbě která měla být v interiéru ale na focení nás fotografka vyhnala do šílenýho krpálu kde jsem se s béžovýma semiškama zabořila do trávy div nehodila tlamu a dtto![]()
Jé to se mi stalo taky, koupila sem si na svatbu moc pěkný nude lodičky a modrý šaty a pak sem tam byla s dresscodem dost v menśině (samej trekovej sandál), no a pak se šlo na oběd přes kočičí hlavy, no a protože ostatní měli ty sandály a jinou 'pohodlnou obuv' tak to moje nude lodičky dost odsraly.. ![]()
ja si kupuji boty docela drahy. znicit boty na neci svatbe kvuli hezkym fotkam, asi by me kleplo.
ani jedny nebyly žádná jednorázovka za pár šupů... njn. aspoň mě nenutili spát v tom ve stanu:-)
znovu řikám že spaní ve stanu bych brala (teda já osobně uplně už ne, ale obecně pro společnost typu horolezci, trempové atd v klidu) pokud by celá akce byla v tom duchu. neže hochnóbl obřad a foto a pak marš do lesa:P
marš do lesa
To je teda docela drsná varianta svatby, teda hlavně pro hosty. Kolik jich bude? Aby les stačil všem potřebám...
Já bych teda asi zvážila, jestli brát děti s sebou, ale pokud je chcete (=parta a tak), tak bych fakt možná pouvažovala o půjčení obytňáku? Na ten víkend tě to vyjde stejně jako nějaký pokoj v penzionu.
Pro mě stan a dress code jsou dvě neslučitelné věci. Představa, jak se ve stanu maluju, češu a oblékám do šatů, brrr, úplně mám z toho husí kůži.
Klidně bych na svatbu šla, ale přijela už upravená, bavila se, byla tam do noci, pila nealko, pak naložila manžela a odfičela domů.![]()
me hlavne uplne rozesmala predstava, jak panove v oblecich a damy v satech a lodickach klopytaji noci pres pole k lesu, po kilometrech potme najdou ty stany...silonky zmotane pod spacakem, sandalky se strasem pod hlavou..:-))
Po prvním rychlým proskenování příspěvku a přečtení slov "stany" a "dress kód" se mi to spojilo a naskočila představa svatebčanů v maskáčích ![]()
me hlavne uplne rozesmala predstava, jak panove v oblecich a damy v satech a lodickach klopytaji noci pres pole k lesu, po kilometrech potme najdou ty stany...silonky zmotane pod spacakem, sandalky se strasem pod hlavou..:-))
Dobrá představa (teda jen za předpokladu, že bych nebyla přímý účastník).![]()
Já si ještě představuju zvláště ty dámy po probuzení - na hlavě vrabčí hnízdo, makeup na spacáku a řasenka pod očima, krajkové prádlo ve flanelovém pyžamu, ...
do stanu do spacáku jedině funkční jégrovky a termoprádlo, v říjnu skoro i kulicha
nojo, ale kam s tema satama? a co teda by me stvalo vic pac zadny extra drahy saty nemam ale ty chlapsky obleky... to bych si pod hlavu uplne smotat nechtela, kor este ty nohavice zabahneny z pole;-)
asi do auta. Nebo nevim.
Nějaké tipy, co vidět/zažít/ochutnat apod. tento prodloužený víkend v Bratislavě, prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí