"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 15:08
Reakce na Mutziputzi:

Obecně se mi to nepáčí, jednou jsem si to nechala udělat a hned jsem to sundala, ALE! už kolikrát jsem narazila na někoho, kdo měl fakt pěkně udělaný řasy, nemáte někdo tip, kdo to umí udělat?

Já mám prodloužené řasy už několik let a nedám na ně dopustit, svoje mám krátké, řídké a světlé a s tím ani dobrá řasenka žádný zázrak neudělá. Asi mám teda štěstí, že jsem hned napoprvé narazila na dobrou kosmetičku (Olomouc). 

Teď mi už asi rok lepí řasy metodou 2D (2 tenké norkové řasy do tvaru úzkého písmene V na jednu mou řasu - nevím, jak líp bych to popsala) a vypadá to naprosto přirozeně. Mám teda ty nejkratší a ani holka, co mě líčila na kamarádčinu svatbu, nepoznala, že jsou umělé, myslela si, že to jsou moje namalované. 

Předtím jsem chodila jednou za 3 týdny, teď jednou za 4 týdny a až ten poslední týden mi jich troška vypadá.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 17:06
Reakce na :

Jakkoliv logicky zni zpusob u vaseho pritele, tak vim, ze v nasi firme by bylo odmitnuti chapano negativne. Nejsme firma, ktera zamestnance "dre z kuze" a nuti delat mnohohodinove nezaplacene prescasy, spis se u nas strasne dba na vztahy a socializovani a sefove by vlastne nepochopili, jak si neformalni setkani s kolegy nekdo muze nechat ujit...

Rodinne prekazky a nemoci, unavy z dlouhych cest, jetlagy se samozrejme berou jinak. A je pravda, ze vztahy jsou bezva a tyhle vecere si vzdy uzivam. A taky nejsou casto..

Offline Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 17:29
Reakce na :

U nás v praci je to rozhodne benefit,na kterej se všichni těší celej rok,mame takovou veceri pred vanocema a vzdycky je to strasne bezva,jednoznacnej bonus

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 17:33
Reakce na :

Pre mňa je to nutné zlo, nie benefit  Rada pôjdem pracovne na brunch, obed, kávu alebo čokoľvek, ale vrámci svojej pracovnej doby. Po práci mám svoj súkromný život. Akože rada idem sem tam aj na drink s kolegami (myslím, že moje pracovné "povinné" drinky raz do mesiaca som tu už riešila...), ale fakt raz za čas.

Ak by sa mi na tú večeru nechcelo, tak by som sa proste vyhovorila, že mi nie je dobre, alebo že som veľmi unavená.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 17:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Vianočný večierok je iná vec :D Na ten sa tešíme všetci v kancelárii. Býva v piatok, väčšinou sa začína oslavovať už po obede a odchádza sa naň tak okolo tretej v povznesenej nálade

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 18:47
Reakce na :

Jistěže je to benefit. A jako takového ho nemusí nutně všichni využít. Než tam sedět nafučená z ranního vstávání, nebo nezbytné společenské konverzace, raději nechoďte. Kolegové to určitě ocení víc. 

Offline jerry
11276 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 19:09
Reakce na :

Pokud večeři platí zaměstnavatel, je to benefit.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 25. zaří 2017 22:29
Reakce na :

Ne, to je tzv vopruz vecer.:-) :-) Rekla bych, ze jsem neco spatneho snedla a nesla bych. Ale ja obevne chodim nerada ve vsedni dny do nejakych putyk, jakoze po 9 hodinach v kanclu zase nekde x hodin drepet? A jeste s tema stejnyma lidma a stejne se motat kecama kolem prace? I s kamaradkami jdu radsi na prochazku.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 07:51

Poradily byste mi prosim zajimavou restuaraci v Praze na rodinnou oslavu? Slozeni lidi 10 - 70 let. Chodivali jsme do Brasileira, ze to bylo neco jineho, vyzkouselo se toho vic a zvlast deti to bavilo, ale ta cena uz je ted dost vysoka. Diky

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 17:44
Reakce na :

Dnes jsem na to koukala, ale do košíku jsem nic nedala . Šéfová tam hodně nakupuje, tak musím zjistit co a prozkoumat složení. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 17:58
Reakce na :

U nás v práci bývá vánoční večírek...těší se na něj myslím všichni. Je to firemní večer pro 50 lidí, většinou v nějaké hodně luxusní restauraci. Předtím se ještě někam jde. Muzeum, koncert, kino (jen pro firmu). Vztahy máme dobré a v pracovní době moc času na povídání nemáme. Jinak větší firemní akce ještě bývají kulaté a polokulaté narozeniny majitele.

Mimoto slavíme v menším kolektivu (asi 15ti lidí) i každé narozeniny. To je jen krátké posezení po pracovní době. Od majitelů dostáváme obrovskou kytici a ke kultinám dárek. 

Je pravda, že ani k jedné akci není nikdo nucený, ale vždy přijdou všichni. Ještě musím dopsat, že v té firmě jsem 6 let a je tam stabilní kolektiv, kde se všichni znají dlouhé roky.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:05

kdo objednaval z The Ordinary, mel tam nekdo tohle? 

Address Verification System information unavailable. Billing address could not be verified

objednavku jsem posilala 19.9. a furt nic nevim

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:07
Reakce na martek01:

Vzdycky a minule jsem cekala na balik mesic

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:10
Reakce na martek01:

kdo objednaval z The Ordinary, mel tam nekdo tohle? 

Address Verification System information unavailable. Billing address could not be verified

objednavku jsem posilala 19.9. a furt nic nevim

Myslím, že něco takového jsem měla. Pustilo mě tomaž k placení a pak nic. Nepřišel ani potvrzovací mail. Dost jsem panikařila a poptávala jsem se tu. Nakonec jsem psala na jejichnzákaznickýmservis, jestli mají mou objednávku. Odepsali celkem rychle, že ne. Od té doby jsem neměla odvahu to znovu zkusit.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:12
Reakce na martek01:

Objednávala jsem 14. 9., 15. 9. mi posílali oznámení o odeslání se sledovacím číslem a pak asi 3 nebo 4 pracovní dny cesta DPD. Být tebou, ozvu se jim.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 18:42
Reakce na :

Tak to je spíš trochu smutné 

Můžu ještě pobavit návrhem nadřízeného mého manžela. Firma též šetří. Měli uspořádat akci s grilováním na sobotní odpoledne. Dřív se zvolila firma, která vše naorganizovala, naložila a grilovala. Návrh šéfa byl, že by 5 managerů různých úseků, akci pro 500 lidí, připravilo. To znamená, každý by pořídil, naložil, dopravil a ugriloval maso pro 100 lidí. Když s tím manžel došel domů, tak jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. Jejich manželky ještě měly úpéct něco sladkého. Jsem opravdu moc ráda, že díky škaredému září z tohoto záměru sešlo.