"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 12:54
Reakce na evuch:

A akú máš predstavu, resp. aké je zloženie a preferencie tvojej spoločnosti, ak nejdeš sama? Deti/bez detí, umenie, kultúra, niečo skôr neobvyklé, alebo skôr klasické pamiatky...

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:02
Reakce na slniecko:

Jedeme s kámoškou na dámskou jízdu. Památky asi zvládnem najít, ale jestli je třeba nějaká zajímavá výstava nebo koncert nebo něco ne úplně mainstream. A pak uvítám tipy na kavárny, restaurace, bary, jak říkáme trochu "hipsta" nebo něco s neobvyklou atmosférou. Huby máme mlsné pořádně. Ehm, ale pracujeme v nezisku, tak cenová hladina tak jako střed.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 13:25

No, tak idem si prihriať polievočku, ale budeme mať koncert skupiny Para na podporu vytvorenia komunitného centra...to je pomerne hipsta..:

https://www.facebook.com/events/167335077154641/

Inak celkom zaujímavá atmoška vzniká na Zámockej ulici, to je tesne pod hradom odporúčam Mačkafé:

https://www.facebook.com/mackafe.sk/

a Adamovu čokoládovňu (tam je výrazná výhoda, že si netreba strážiť tanierik pred mačkami:))) )

https://www.facebook.com/adams.chocolate.sk/

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 15:21
Reakce na slniecko:

Děkuji moc! Ten váš koncert vypadá skvěle. Škoda, že v sobotu už nejspíš budeme muset domů. Ale tedy držím alespoň palce, ať se vydaří, a značím si čokoládovnu. Kočičky, nene. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 15:38
Reakce na evuch:

Vďaka a prajem dobrú zábavu!

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 27. zaří 2017 21:30

Nedávno se tu probiralo, že facebook přestal zobrazovat příspěvky na zdi, resp. jejich zobrazení podmiňoval připojením nových přátel. Nevite nekdo, v jakém vláknem se to resilo, prosím. Nemůžu to najít. Předem moc děkuji.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 09:49

Komentuje okolie vaše oblečenie? Mne dosť často a nie vždy je to pozitívne, častokrát neviem co si myslieť.

Na názor sa nikoho nepýtam a predsa.

Nedávno som dostala kompliment na zelené kolektívne šaty. Okomentovala ich slečna v Soul Bistro v Brne. Vraví mi ze mam pekné šaty a ze odkiaľ sú, ja ze COS. A ona na to: Aha COS no tak to jooo. To ma potešilo.

Dnes komentár na tie isté šaty. Hmm co to máš na sebe. Akési divne šaty? Si šila sama? Tak zvláštne sa obliekaš že som si myslel ze si oblečenie šiješ sama.  No ako by ste to chápali. Ja negatívne.

Alebo také neurčité komentáre typu. Hm na všetkom máš mašle, prečo si stále len v čiernom, prečo máš k tomu tenisky...  No asi som sa ráno obuvala po tme a tenisky som si pomýlila s lodičkami tak asi preto.

A ďalší blbý dotaz. Ako často si utierate okuliare? Ja neustále. Nedotýkam sa ich, cely deň sú na nose a furt ich musím čistiť . Minule som si zabudla púzdro s handričkou no a po 5h som pomaly už nič nevidela. Som divná? 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 09:55
Reakce na paktofonika:

No, co se týče brýlí je to peklo, taky si často říkám, že špatně vidim a pak si utřu brejle.. 

a co se týče toho oblečení, komplimenty bych přijímala, ty divný dotazy proc proč proč, bych filtrovala, jednoduše proto. Důležitý je jestli ty sama se ve svým oblečení cítíš dobře a že někdo nepochopí tenisky k šatům..jeho problém. Hergot nekterý lidi jsou fakt bezhraniční nebo jak to nazvat, se opravdu zeptaj na kdeco..

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:01
Reakce na paktofonika:

ja bych dotycnymu rekla, ze az me bude zajimat jeho nazor, tak se ho zeptam, do te doby at nekomentuje.

to je nejaka jedna osoba? nejakej asocial?

mi obcas nekdo obleceni chvali, kdyz me zajima nazor nekoho jinyho (jinyho = blizkych kamaradek, popr. partnera), tak se primo zeptam.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:09
Reakce na paktofonika:

Občas komentuje. Partner mě až téměř nekriticky obdivuje téměř v cemkoliv, rady poskytuje pouze na vyžádání, když si nejsem jistá (narozdíl ode mne). Blízké okolí reaguje, pokud necim zaujmu, ale výhradně pozitivně. Vyloženě neomalence ve svém okolí nemám. V minulosti padla nějaká hloupá narážka velmi zřídka, ale bez vyjímky od módních guru v pokecaném sepraném tričku, sesmajdanych teniskách a softselce, to ten impakt nebyl moc hluboký. Ostatní se mě bojí, takže neříkají nic .

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:18
Reakce na paktofonika:

zapatlaný brejle? imrvére...

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 10:56

O brýlích mi nemluvte. Pořídila jsem si takové ty velké hipsterské, protože jsou jednak jediné, přes které nemám pocit, že jsem zavřená v akváriu a jednat proto, že mám hranatý obličej a ony mi ho vizuálně zjemňují. Nicméně jak jsou velké, tak jsou furt totálně zajebané. Jediné, co na delší dobu pomáhá, je vzít je jednou za čas pod vodu a odmastit trochou jaru. Pak se mastí o něco méně. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 12:13

Ono nejde o jednú osobu  No asi mám šťastie na takých ľudí. A pravda, mohla by som im na to niečo povedať, ale ja som ten typ čo sa radšej zavrie do skrine a bude ticho. Mám problém s ľudmi vôbec komunikovať a nieto ešte vytvárať vyhrotené situácie. No a samozrejme že tie divné poznámky si beriem k srdcu, častokrát nad tým rozmýšľam, žerie ma to. Sebavedomia mám málo a keď mi niekto skritizuje zovňajšok tak celý deň je v ... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 12:16
Reakce na :

Ja laserovú operáciu nezvažujem a asi by mi ju ani nikto nedoporučil. Na jednom oku nemám dioptriu žiadnu, iba cylinder a na druhom mám len jednu dioptriu. Sama sebe sa v okuliaroch páčim, po dlhšej dobe už som si na ne tak zvykla že bez nich sa cítim neúplná :D Len to čistenie. A mám na nich filter modrého svetla, bez neho som mala oči krvavé a boľavé teraz môžem zízať do PC aj celý deň a nič. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 12:30
Reakce na Krehutka:

Občas komentuje. Partner mě až téměř nekriticky obdivuje téměř v cemkoliv, rady poskytuje pouze na vyžádání, když si nejsem jistá (narozdíl ode mne). Blízké okolí reaguje, pokud necim zaujmu, ale výhradně pozitivně. Vyloženě neomalence ve svém okolí nemám. V minulosti padla nějaká hloupá narážka velmi zřídka, ale bez vyjímky od módních guru v pokecaném sepraném tričku, sesmajdanych teniskách a softselce, to ten impakt nebyl moc hluboký. Ostatní se mě bojí, takže neříkají nic .

to je uplne, jako bych to psala ja, jen ty nevyzadane rady nedavam. Bryle utiram porad a snad na nic jsem nedostala tolik pochval i od cizich lidi, jako prave na bryle. 

Jeste me na tema divnych komentaru napada totalne nevkusna kolegyne, ktera se me kdysi ve vetsi skupine lidi takovym tim na facku tonem zeptala, proc nenosim barvicky. Kousla jsem se do jazyka, abych nerekla, abych nevypadala jako ty. Ona je schopna vzit si stribrne leskle puncochy, zelenou sukni, ruzovy svetr a oranzovou rtenku. No toz tak. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. zaří 2017 12:34
Reakce na paktofonika:

protoze mam predstavu jak (pekne) se oblikas, tak muzu s klidnym svedomim rict, at si nenechas kazit den, protoze si celkem umim predstavit ty strasidla, co tahle moudra vypousti. Sr... kaslat na ne