whiskas pití nech na radostné okamžiky s přáteli.
Držím palce, ať si sednete.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Príma. Jen nezapomeň, co už ti tu psaly přede mnou: nemusí ti hned první terapeut sednout. Můžeš to poznat hned, nebo po pár sezeních. Není to důvod ke zklamání, rozčarování a házení flinty do žita. Držím palce.
Už mám termín :-). Trochu se dopředu bojím, dostanu dotazník
? Nemám jít honorář psycholožky raději rovnou "propít"?
Hele, to bude dobrý! Bude si určitě dělat poznámky, ale to je jasný. Budu moc ráda, když napíšeš, jestli Ti sedla.
Prosím CML o radu![]()
Máte někdo zkušenosti s dětským inhalátorem?
Pro jak velké děti se dá používat (mrňata 2,5 roku a 0,5 roku - ten starší by to asi zvládnul, u menšího si to nedovedu představit)?
Který konkrétní typ se vám osvědčil?
Děkuji.
jerry My máme tento a jsme s ním spokojení. Je teda docela hlučný, kupovali jsme ho vloni, když byly synovi 3 roky, asi den si na to zvykal, inhalovali jsme před ním my s mužem, až to chtěl taky zkusit. Má masky pro dospělého i dítě, s vincentkou ho používáme všichni. Nemám zkušenost s jiným, ale zdá se mi, že té mlhy produkuje celkem dost, ta inhalace je pro mě příjemná.
jerry no hluk, co tvoří sám, je dost jiný než hluk, co tvoří nějaký přístoj. Ale zkusit se to může, samozřejmě.
jerry No, je to takový středně hlučný kompresor. Zvyknout se na to určitě dá.
edit: My jsme syna nalákali na to, že si ho může sám zapnout a vypnout ![]()
Pinot Noir Díky! :-)
Sweet Potato Děkuju. Doufám, že si sedneme, protože se zdá, že čekací lhůty jsou opravdu pekelné.
Marbuša Díky, podám hlášení. Jsem opravdu moc zvědavá, jak bude terapie probíhat :-).
Makara Já se nebojím, snad ani dotazníku. Jen nevím, co čekat a jestli na sebe vykecat okamžitě vše ... Ale to by se do první hodiny ani nevešlo. Jsem myslím adept na "všechno vylejt a začít zgruntu znova"
.
whiskas taky moc držím palce. Já jsem svoji psychoterapeutku našla na druhý pokus, myslím, že jsem měla štěstí. Asi 3 měsíce jsem byla na čekací listině, než se uvolnila kapacita, pak jsme měly jedno sezení, na základě kterého jsem se rozhodovala, jestli chci pokračovat. A rozhodně jsem na ni nevybalila hned všechny problémy, vlastně jsem ani zpočátku nevěděla, k cemu vsemu se dostaneme. Ono se to odkrývá postupně, jak se prohlubuje důvěra. Takže začni s tím, co je pro tebe v tuhle chvíli nejdůležitější, pokud o tom dokážeš mluvit.
Nevíte někdo prosím, jak spustit - přidat kameru na počítači? Skypovali jsme normálně s kamerou s obrazem, pak během hovoru obrazovka zcernala a nám se nedaří obnovit. Zvuk jde bez problémů. Dekuji
Dekuju, pridavam do vyberu.
Nereklamoval někdo boty v CCC? Po roce se dcerce ulomil zip a je úplně rozpadá pata. Jako boty syntetika za 999, ale stejně. Vím že záruka je 2 roky, že životnost může být i kratší...
JankaM v pohode. Vrati ti penize.
katrin Díky. Ty mi snad čteš myšlenky. Přesně to mě napadalo - první sezení, jedna hodina, to absolutně nemohu stihnout na sebe vše "vykecat". S čím začít, navede mě? Bude se ptát? To jsou jen mé vnitřní řečnické otázky. Nechám se překvapit. Říci vše, cítit se pak trapně? Samé otázky ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí