Karja a nemusí to bejt zrovna chlap ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Dobrý začátek. A prosím tě, kdyby ti psycholog nesedl, tak nezanevři na celou terapii.
Prostě zkušíš jiného. Já hledala nejméně na tři pokusy, než jsem našla tu svou "spřízněnou duši".
Karja Když jsem ještě pracovala v antikvariátu, čas od času se tam objevovaly americké křesťanské příručky a tam se psalo, že na faru máš běhat jako svobodná/ý, když tě posednou hříšné myšlenky ![]()
A pak příběh o mladém páru, který si začal rozumět na čtení z Bible, občas spolu šli na procházku, no ale chlapec to měl z toho čtení z Bible daleko domů, tak několikrát přespal u slečny v pokoji, důsledně každý ve svém spacáku, "ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až slečna otěhotněla" ![]()
Karja No přesně, panu faráři by se určitě líbilo japonské přísloví o tom, že muž má být pevný a stabilní jako dub a žena jako vistárie, pnoucí se kolem....![]()
Garfie A visící na muži. Ou jé, myslím, že se mi to přisloví jako feministce nelíbí. Ale já jsem tady na ty řeči, kdo má koho poslouchat a hlava / krk rodiny dost citlivá, chci stejná práva i povinnosti pro všechny stejně.
Garfie A visící na muži. Ou jé, myslím, že se mi to přisloví jako feministce nelíbí. Ale já jsem tady na ty řeči, kdo má koho poslouchat a hlava / krk rodiny dost citlivá, chci stejná práva i povinnosti pro všechny stejně.
Súhlas, s malým dodatkom - ja nemám nič proti, ak si to muž o sebe myslí, nebudem mu kaziť radosť, ja len dobre viem, / a nemusím mu to vnucovať /,že ten môj strom musí byť silnejší a pevnejší, ak má byť v tom našom lese kľud !![]()
Garfie Hlavně z vistárie padají kila mravenců, to tam je taky nějak vysvětleno? ![]()
Aranel
To by mi náhodou k té ženské roli docela padlo.....ale teda to jsem nevěděla, tady jsem si toho nikdy nevšimla!
Garfie Hlavně z vistárie padají kila mravenců, to tam je taky nějak vysvětleno?
tak ona ta vistárie udělá s tím kmenem, kolem kteryho se obtáčí, dost nepěkný věci ![]()
Samantha Tak jsem to asi zakřikla. Volala jsem dotyčné psycholožce, ale měla zrovna sezení s klientem a pravila, že se tedy ozve večer (včera). Neozvala se, ani dnes, tak už se mi nechce ji "nahánět". Budu hledat někoho na vlastní pěst. Nesnáším ten pocit se "doprošovat", zvláště za ty prachy :-D.
Mrs.RobinsonTo mi povídej! Asi 4 roky jsem chodila k psychologovi a na jeho otázku Tak jak se máte? byla moje suverénní odpověď, že dobrý. Vůbec nic ze mě za tu dobu nedostal! Protože přece nebudu někomu cizímu povídat o svých problémech! A zároveň jsem neměla sílu mu na rovinu říct, že si další termín už nevezmu. Nedávno jsem si přečetla knížku Měla by sis s někým promluvit, a ta pro mě byla dost užitečná. Je to o terapeutce, která sama po rozchodu s přítelem vyhledá terapeuta a jak má sama blok se svěřit. Hledá někoho, kdo ji z oboru nezná. Popisuje tam právě i to, jak dlouho klientovi trvá, než se otevře a že je vlastně normální, že si třeba s prvním terapeutem nesedne a člověk chvíli hledá toho pravého pro sebe. Já jsem si vloni dala filtr, srovnala jsem si v hlavě, že abych se nestyděla, potřebuju terapeuta - ženu, nejlépe přibližně v mém věku, osobní schůzku, ne online. A lidsky mi pak sedla (i když na férovku přiznala, že s tímhle problémem mi nepomůže, ale může mi pomoci, abych se tolik netrápila). Držím Ti palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí