"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2025 20:35

whiskas ona je za to placená, není důvod se cítit trapně, ať řekneš cokoliv. Navíc, víš co už všechno slyšela? (to si vždycky říkám na gyndě nebo rhb)

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 13. ledna 2025 20:40

Evaeva Já vím, jen mě napadá, co si tak asi pomyslí sama pro sebe ... ale máš pravdu, je to její profese a lepší než jít na kožní .

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2025 20:50

whiskas Hele na kožní jsem chodila se znamínkama a úplně v pohodě.

Online Potrefenáhusa
38928 příspěvků moje polička 13. ledna 2025 20:53

whiskas z my zkušenosti tam budeš na první hodině něco blábolit a pak teprv na dalších sezeních z toho (možná) vyleze něco kloudnyho 

podle me si nebude myslet nic, ono se ty informace, co ji das, na tech dalších sezeních nejspíš uplne posunou 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 13. ledna 2025 22:58

PotrefenáhusaJsem zvědavá, opravdu.

Stále mi není jasné, jak psycholog může pomoci. Když jdu k lékaři s konkrétní bolestí, s úrazem, s čímkoli, co jde prokázat, rozumím, že se nějak dobere k diagnóze a naordinuje patřičnou léčbu. Ale psycholog, co má chudák dělat, když každý "pacient" je jiný, takový "originál" .

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 13. ledna 2025 23:53

whiskas Neboj, pochopitelně že může pomoci, i když to tak vypadá, zase takové originály nejsme opakují se určité vzorce chování, psycholog má různé techniky, jak se dobrat pomoci, která by ti nejvíc vyhovovala. A kolikrát pomůže jen to, že se můžeš otevřít a utřídit si nahlas vlastní myšlenky. Ono se to nezdá, ale bez cizí pomoci to spousta lidí nedokáže. 

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 07:01

@a ještě bych dodala, že je fakt velkej rozdíl si něco myslet a to samé říct nahlas. a říct to někomu, ne jen treba nekde sama. je to opravdu jiné a jinak s tím ta hlava pracuje. a někdy tam poprvé zazijes úplně jiné reakce na tvoje vlastní chování než jsi byla zvyklá. a někdy jsou tyhle nové reakce na tebe  překvapivě velmi jiné nez ty, ktere jsi doposud považovala za běžné a tobě spousta věcí dojde....

@whiskas Moc ti preju aby to pomohlo.  buď tomu otevřená,  zvědavost je taky na místě. 

Offline notna
9465 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 10:36

Nevíte, kde by se daly sehnat UGG šedé na platformě vel. 36? Od podzimu si je chci koupit a všude, kde jsem se dívala jsou vyprodané nebo je vůbec nemají. Už je potřebuji akutně, staré se mi minulý týden roztrhly.

A máte je někdo na té platformě? Chodí se v ních dobře? Já si od nich slibuju, že budou lepší do plískanic s tou vysokou podrážkou. že nebudou tak náchylné k promočení.

Offline barbucha blogger
35957 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 11:16

whiskas 

Neboj se ničeho. Uvidíš že ti bude líp hned, jak to ze sebe jen vysypeš.

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 11:42

whiskas Jak já Ti rozumím! Když jsem šla prvně, to bylo hrozný, jak jsem se cítila. Stud plus takový pocit, jestli projdu. Ale opravdu je tam ten odborník pro Tebe a oni mají pomáhat, ne soudit. Vím, že mě ta nová terapeutka na prvním sezení pochválila, že jsem udělala obrovský krok už jen tím, že jsem se objednala a přišla, zkus na to myslet takhle.

Offline katrin
141 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 12:31

Marbuša to je přesně ono, že nesmí soudit. To jsem svojí terapeutce už asi dvakrát řekla: já jsem tak ráda, ze mě nesmíte soudit:).  A řekla jsem to žertem, ale vlastně i vážně.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 14:07

Garfie AprilTwelve barbucha Marbuša 

Jdu tam příští středu. A děkuji všem, budu to brát tak, že se jdu v podstatě vypovídat a třeba se mi tím opravdu trochu utřídí myšlenky (jistě, po jednom sezení nemohu čekat zázrak, ale někde se začít musí). Nicméně, jsem stejně zvědavá, co mi na to řekne odborník :-).

Offline Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 14:58

whiskas Nečekej hlavně, že dostaneš návod k použití sebe samé.

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. ledna 2025 16:02

Blbý dotaz

Dáte mi tip na prací prostředek na jemné prádlo?

Aby se z krajky nestalo struhadlo:) 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 16:30

Sweet Potato to fakt nečekám. Nic takového, bohužel, neexistuje.

Offline Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 16:34

whiskas Ale šiknul by se.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 18:06

Myslíte, že nezasazená tlustice vydrží čtvrt hodiny v kapse kabátu v teplotě kolem nuly?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 18:07

brrr Úplně v pohodě.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 14. ledna 2025 18:08

Mha peru ve Woolite...ale nejsem alergik a možná mám "hroší kůži"?

Offline Tabea
8164 příspěvků moje polička 14. ledna 2025 18:45

Mha Jaké prádlo, jaká krajka? Peru prádlo s krajkou od Intimissimi v normálním tekutém pracím prostředku a krajka je jemná.