whiskas ona je za to placená, není důvod se cítit trapně, ať řekneš cokoliv. Navíc, víš co už všechno slyšela?
(to si vždycky říkám na gyndě nebo rhb)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Já vím, jen mě napadá, co si tak asi pomyslí sama pro sebe ... ale máš pravdu, je to její profese a lepší než jít na kožní
.
whiskas Hele na kožní jsem chodila se znamínkama a úplně v pohodě. ![]()
whiskas z my zkušenosti tam budeš na první hodině něco blábolit a pak teprv na dalších sezeních z toho (možná) vyleze něco kloudnyho
podle me si nebude myslet nic, ono se ty informace, co ji das, na tech dalších sezeních nejspíš uplne posunou
PotrefenáhusaJsem zvědavá, opravdu.
Stále mi není jasné, jak psycholog může pomoci. Když jdu k lékaři s konkrétní bolestí, s úrazem, s čímkoli, co jde prokázat, rozumím, že se nějak dobere k diagnóze a naordinuje patřičnou léčbu. Ale psycholog, co má chudák dělat, když každý "pacient" je jiný, takový "originál"
.
whiskas Neboj, pochopitelně že může pomoci, i když to tak vypadá, zase takové originály nejsme
opakují se určité vzorce chování, psycholog má různé techniky, jak se dobrat pomoci, která by ti nejvíc vyhovovala. A kolikrát pomůže jen to, že se můžeš otevřít a utřídit si nahlas vlastní myšlenky. Ono se to nezdá, ale bez cizí pomoci to spousta lidí nedokáže.
@a ještě bych dodala, že je fakt velkej rozdíl si něco myslet a to samé říct nahlas. a říct to někomu, ne jen treba nekde sama. je to opravdu jiné a jinak s tím ta hlava pracuje. a někdy tam poprvé zazijes úplně jiné reakce na tvoje vlastní chování než jsi byla zvyklá. a někdy jsou tyhle nové reakce na tebe překvapivě velmi jiné nez ty, ktere jsi doposud považovala za běžné a tobě spousta věcí dojde....
@whiskas Moc ti preju aby to pomohlo. buď tomu otevřená, zvědavost je taky na místě.
Nevíte, kde by se daly sehnat UGG šedé na platformě vel. 36? Od podzimu si je chci koupit a všude, kde jsem se dívala jsou vyprodané nebo je vůbec nemají. Už je potřebuji akutně, staré se mi minulý týden roztrhly.
A máte je někdo na té platformě? Chodí se v ních dobře? Já si od nich slibuju, že budou lepší do plískanic s tou vysokou podrážkou. že nebudou tak náchylné k promočení.
Neboj se ničeho. Uvidíš že ti bude líp hned, jak to ze sebe jen vysypeš.
whiskas Jak já Ti rozumím! Když jsem šla prvně, to bylo hrozný, jak jsem se cítila. Stud plus takový pocit, jestli projdu. Ale opravdu je tam ten odborník pro Tebe a oni mají pomáhat, ne soudit. Vím, že mě ta nová terapeutka na prvním sezení pochválila, že jsem udělala obrovský krok už jen tím, že jsem se objednala a přišla, zkus na to myslet takhle.
Marbuša to je přesně ono, že nesmí soudit. To jsem svojí terapeutce už asi dvakrát řekla: já jsem tak ráda, ze mě nesmíte soudit:). A řekla jsem to žertem, ale vlastně i vážně.
Garfie AprilTwelve barbucha Marbuša
Jdu tam příští středu. A děkuji všem, budu to brát tak, že se jdu v podstatě vypovídat a třeba se mi tím opravdu trochu utřídí myšlenky (jistě, po jednom sezení nemohu čekat zázrak, ale někde se začít musí). Nicméně, jsem stejně zvědavá, co mi na to řekne odborník :-).
whiskas Nečekej hlavně, že dostaneš návod k použití sebe samé.
Blbý dotaz
Dáte mi tip na prací prostředek na jemné prádlo?
Aby se z krajky nestalo struhadlo:)
Sweet Potato
to fakt nečekám. Nic takového, bohužel, neexistuje.
whiskas Ale šiknul by se.
Myslíte, že nezasazená tlustice vydrží čtvrt hodiny v kapse kabátu v teplotě kolem nuly?
brrr Úplně v pohodě.
Mha peru ve Woolite...ale nejsem alergik a možná mám "hroší kůži"?![]()
Mha Jaké prádlo, jaká krajka? Peru prádlo s krajkou od Intimissimi v normálním tekutém pracím prostředku a krajka je jemná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí