Sweet Potato
tak mně by se nějaký manuál hodil 100%.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ano, přímo od nich, myslím, že to bude asi polyester bavlna? Zkusím koupit ten doporučený woolite od Maureen
Jestli ho mají v nejbližší Drogerii, když tak to jistí dm.
Jenom mě teď napadá, že buď k tomu do pračky budu dávat další trika a ponožky, aby to byla jedna prací dávka, nebo druhá možnost, budu si muset dokoupit asi 2 kila krajkového prádla ![]()
![]()
Kan Perfektní
Mha hlasuju pro dve kila krajkoveho pradla !
Mhapoužívám roky tenhle, na všechno jemný prádlo. Jako bonus božský voní, jako žlutej meloun.

Mha mám od nich všechny možný různý kalhotky. Prášek/gel na jemné prádlo jsem na ně nikdy nepoužila a drží spoustu let. Až je to škoda, jak dlouho vydrží. ![]()
Ked sme u tych pracich pristriedkov...nahodou sa u Vas nepredava toto? Na Slovensku to nie je a v Holandsku som sa do toho zamilovala...to pradlo je z toho úžasné, makke, vyperie to super a nedráždi ani jedneho z mojich brutalne na pracie prostriedky alergickych potomkov: www.neutral.nl
Kan Perfektní
A kdyby ti nááhodou chcípla, tak dej vědět, daruji ti jednu ze svejch.
Kan Dík! Bylo to opačně, já jsem se tlustic zbavovala. A nakonec bylo hnusně, tak jsem to vzala autem.
S důvěrou se obracím na zdejší CML- máte někdo zkušenosti s péřovými polštáři? A eventuálně s konkrétní značkou?? Mám latexový, byla jsem roky spokojená, ale začíná se na něm projevovat únava materiálu. A značka mezitím zmizela ze zdejšího trhu...
marieu mám letité ještě od maminky (už asi 2 roky je "nechávám" vyčistit
) a chystám se na nákup nových náhradou za ty "moderní s umělou" náplní. Doporučení, které tu proběhlo před časem - Peří Mareš.
barbucha četla jsem doporuceni na horní víčka na Homolce.
Nevíš, jestli je to tam ok? Ev. někdo konkrétní?
marieu Máme Peří Mareš a nemám co vytknout. Jen možná že mám modré a pod slabším světlým to prosvita. Určitě bych jiný než péřový už nechtěla.
Mha Peru krajkový věci z Intimissimi v čemkoliv, co mi přijde pod ruku a nikdy se nic nestalo. Podle mě to nemusíš vůbec řešit.
marieuTaky mám dobrou zkušenost s Peří Mareš. My máme peří svoje, ale nechávám ho tam čistit a šít nové sýpky. Opakovaně už několik let. Nemám odvahu ho prát v pračce, tak polštáře péřové nemáme. Ty musím prát několikrát za rok.
Karja Vždycky jsme měli růžové a taky prosvítalo. Před časem mi nabídli nějakou pudrově růžovou a ta je lepší, neprosvítá.
marieu komory v polštáři jsem nezkoumala. Mně asi vyhovuje si ho "nahňácat" pod hlavu dle potřeby. Teda u pokrývky bych prošití řesila, neb tam by mi volný a nekoordinovaný pohyb peří vadil.
Taky peří Mareš :) Mám všechno povlečení bílý, tak mám i bílou sýpku a v pohodě.
notna Lama_z_Lana dobré vědět, děkuju.
Makara deku máme z mykané ovčí vlny, naprosto báječnou. Ale ten polštář bych chtěla vyměnit. Mám dlouhodobý problém s krční páteří, tak se trochu bojím zatuhnout právě na ne šťastně zformovaném polštáři..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí