Kokoska tímhle způsobem to zvládnu , děkuji.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Betty neni zac :)
Mám letos malý daňový dotázek: do března pobírám rodičovský příspěvek, ovšem od září již chodím na 0,5 do stálého zaměstnání; k tomu mám už léta stejnou víkendovou práci na DPP. Mám podklady a než se vrhnu na online formulář jako vždy, je něco, na co bych si v téhle konstelaci měla dát pozor, nebo to pobirání rodičáku nehraje pro účely daňového přiznání roli?
Předem díky, snad jsem to napsala srozumitelně.
Nemáte niekto najodou skusenosti so značkou OYSHO?
Ide mi hlavne o nepremokave bundy a plášte. Ze ci naozaj sú nepremokavé a ci sa v nich zas naopak nebudem potit ako v igelite.
Mohl by mi někdo vysvětlit, co vlastně podepisuji?
Ukončení pojištění má v prohlášení větu: "Prohlašuji, že Zelenou kartu pojistiteli nevrátím z důvodu jejího znehodnocení tak, že nemůže dojít k jejímu zneužití"
Tak a teď babo raď ![]()
Samantha podle mě prohlašuješ, že se zaručuješ za její spálení, rozstříhání, skartování, snědení... aby ji nemohl nikdo dál použít.
Kokoska
Jo aha, týjo... ty máš nějaký češtinářský vlohy. Anebo jsi zběhlá v administrativním jazyce.
Tak ale proč nenapíšou, že "..nevrátím a znehodnotím..." ![]()
Samantha no jo, ale tomu by pak rozuměl každej! ![]()
Pinot Noir Jo. A to by tady potom vznikl chaos ![]()
slnieckoJá mam jen dvoje plavky a jsou skvělý, vůbec se za léto s nimi nic nestalo.
Samantha to je základní vlastnost úředního jazyka, nesrozumitelnost. Někdy pomůže číst to od konce ![]()
slniecko z Oysho mam leginy a ty jsou skvele. Nepromokavy trenckot jsem si koupila v Hely Hansen pred asi dvema roky a ten bude nesmrtelny. Funguje a nejak extremne se v nem nepotim a to chodim denne minimalne 10 km za jakehokoliv pocasi. V lete ho ale nenosim.
Prosím o názory. Když přijdu do práce, v budově koho potkám, samozřejmě pozdravím. A když jdu k sobě do kanclu, procházím kolem dalších kanceláří s otevřenými dveřmi, neříkám všude dobrý den, dobrý den, ahoj, ... A stejně při odchodu, pozdravím koho potkám, koho vidím, ale nejdu za každým zvlášť na celé chodbě abych se rozloučila. Působí to na vás neslusně? Někdo to totiž fakt obchází a loučí se všude.
JankaM tak já bych určitě kolečko při odchodu po kancelářích nedělala. O to určitě nikdo nestojí, popravdě mi to přijde spíš obtěžující.
JankaM zdravila bych, jen koho potkám, když mám s někým oční kontakt a podobně. Když si představím, že někdo přijde do práce na sedmou a do devíti mu courají do kanclu lidi pozdravit, to by nic neudělal ![]()
Mně to přijde z tvé strany přiměřené.
JankaM Určitě bych to dělala jako ty. Ani bych teda o to nestála aby mi někdo lezl do kanclu a zdravil mě, at by byly dveře zavřené nebo otevřené. To jsou nějací vlezdoprdelkové, to nemůže dělat normální člověk:D
JankaMjá nezdravim ani kdyz procházím po chodbách open Space, jen když máme oční kontakt nebo tak.
To by ti chudáci nic neudělali.
dzizisketa Pobírání rodičáku je osvobozené od daně z příjmu,to úplně ignoruj. Z obou dvou zaměstnání (0,5 úvazku i DPP) si sežeň potvrzeni o zdanitelných příjmech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí