Sweet Potato ze zavařovaček? Takovovou tu tlustou oranžovou myslíš?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Raduza Hrozný mi nepřijdou, taky jsem je kdysi nosila i vyráběla. Teď má dcera na noc ty hedvábné a ty jsou teda hodně příjemné ve vlasech.
Raduza Pochopila jsem tu obyčejnou svazkovací, v balení po sto ks. Babička to dávala na celofán, když potřebovala něco utemnit ve sklince, strečka nebyla.
notna jo, teď se to zase nosí. Řadím do stejné kategorie jako skřipec
Raduza Hrozný mi nepřijdou, taky jsem je kdysi nosila i vyráběla. Teď má dcera na noc ty hedvábné a ty jsou teda hodně příjemné ve vlasech.
to se někde kupuje? Naše dítě by to asi užilo, má vlasy dost zraseny i z froté gumiček
Potrefenáhusa Koupila jsem je na Notinu. Ale brala jsem je v setu s maskou na spaní. Jen gumičky bych asi ušila. Mam to v plánu pro sebe ze staré košile. Je to fakt pohlazení na vlasy. Ovšem pokud mám vlasy vyfoukané do hladka, tak mi z nich klouže. Není to na utažený pevný culík.
notna nejlepsi by byl asi nasazovaci baret, ale obavam se, ze by to na hlave nesnesla. Ona ma ty vlasy hodne cuchaci. Ja ji to driv zaplétala do copu, ale ta gumička je na noc hodně krizový místo, nakonec mi rozpuštěny přišly šetrnější
Potrefenáhusa Podle fotek mi přijde, ze tvoje holčička má ty vlasy pevně, hladké, lesklé, dělají na mě dojem , jestli by ji to taky neklouzalo dolu to hedvábí. Dcera ma sice vlasů moc, ale jemné a takové víc zacuchavací. Pardon, to je děsný popis. Ale lip to nedám.
notna nejlepsi by byl asi nasazovaci baret, ale obavam se, ze by to na hlave nesnesla. Ona ma ty vlasy hodne cuchaci. Ja ji to driv zaplétala do copu, ale ta gumička je na noc hodně krizový místo, nakonec mi rozpuštěny přišly šetrnější
Aha, tak to teda nevim.
Kan Ano, tu na celofán. Děkuju za upřesnění. ![]()
RaduzaJo, pravdu díš, tohle je ta echt zavařovačková. Tu ne.
Ale odstřihovaly jsme konce gumových rukavic, abychom měla třeba růžovou. ![]()
Potrefenáhusa my jsme bojovaly s vlasama děsně, ale poté co jsem ji ostříhala po ramena, tak to udělalo hrozně velkej rozdíl, uplně neskutečnej
Sweet Potato Já v pubertě ze starých silonek! Ta hnědá v hnědých vlasech nebyla skoro vidět. Jaká úleva po všech těch beruškách.
Karja no to ona uz se dobrovolně nenechá, bohuzel (ale cesat se necha)
Potrefenáhusa Jj, já jsem holky motivovala na dovolenou, že z moře to fakt nerozčešou:-D. Ale dalo mi to hodně práce, hodně. Ta menší má hezké mikádo, jako fakt velice slušně ostříhané, tak jako moderně dospěle, ale myslím, že už si to taky nechá dorust do dlouhých:-/
A komu taky jako dítěti dělali culík s gumičkou ustřiženou z duše od kola?
A koho stříhali podle hrnce nakrátko?
Dlouhé vlasy byly naší rodině jaksi tabu, matka mi jednou líčila, že když byly malé, tetu museli stříhat ve spánku, nechtěla se nechat. Jo, na hranice osobního prostoru se u nás taky moc nepotrpělo.
Jitka77 mě mě...
...a ano,dlouhé vlasy byly tabu,holčičce v brejličkách by padaly do očiček a zkazilo by jí to zrak ještě víc...a pletli si mě s chlapečkem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí