fakt to neřeš, co jsem viděla, tak ti to vždycky seklo, lidi jsou prostě různí, reagovala bych na to stylem, že tobě se to líbí, a pustila z hlavy... čím rychleji, tím líp ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Souhlasím s @nolita a ostatními. Filtrovat, neřešit, užívat si, že mi to sluší!
Ale ty komentáře jsou teda divné, asi nějakým záhadným způsobem vzbuzujete v lidech potřebu, aby Vám do toho mluvili. Mně teda naposledy naposledy někdo komentoval oblečení, když mi bylo dvanáct a nevěděla jsem, čí jsem. Od té doby si nikdo nic nedovolil. I když vlastně...nedávno mě na ulici zastavil nějaký cizinec, že ho zaujal můj outfit, že je vidět, že se nebojím vystoupit z davu, a pak volně navázal svými postřehy o České republice. Musím říct, že jsem byla celkem perplex
. Vtipné je, že outfit nebyl žádný odvaz...
Prvé čo ma napadlo. Kat von D, Charlotte Tilbury(v Londýne máš predajňu) hneď by som brala všetky jej palety potom Zoeva(skvely pomer cena/výkon) Anastasia Beverly hills, Hourglass, Too faced, Tarte, The balm(jednu paletu mam a je fajn).
Ak by ma ešte niečo napadlo napíšem. Všetko to sú kvalitné značky, sama by som si od nich nieco kúpila.
S Urban Decay mám zatiaľ skúsenosť s očnými tieňmi, primerom a ceruzkami. Ceruzky bomba, tiene sú dobre pigmentované, super sa s nimi pracuje, ale potrebujú ten primer aby dostatočne dobre držali. Čo je pre mňa mínus, lebo tak nejako mám dojem, že desaťročia tiene držali aj bez nejakých primerov a podozrievam firmy, že to robia naschvál, aby predali aj primer. Takže preferujem také, čo držia tak či tak. Ale inak sú fakt skvelé, mám dve paletky, matnú, aj trblietavú. Trblietky neopadávajú pod oči.
Edit: Aj Too Faced, ale firma prehlásila, že ich výrobky sa testovať nebudú.
No skúsim natrénovať krehutkabitchface :-D
![]()
![]()
Kdyžtak můžu poskytnout nějakou masterclass
. Jen bych tě chtěla upozornit, že i krehutkabitchface má své limity a na málo inteligentní psychopaty nefunguje. Poslední dobou se školím na jedné nájemkyni (snad už brzy bývalé) a tam fakt nezabírá nic. K fyzické inzultaci a nadávkám jsem se teda nesnížila, ale ani to by asi nepomohlo.
Máš svoj štýl,ktorý Ti podľa mňa ide.Nie je to ten šedý zabehnutý stereotyp a preto zrejme ležíš niekomu v žalúdku.Treba sa na to povzniesť a nepripúšťať si to k telu.Hlavne,že Ty sa samé sebe páčiš,cítiš sa v tom príjemne.Obliekaš sa tak kvôli sebe,nie kvôli druhým ![]()
Ja na svoju adresu občas počúvam,že vidno,že som dlho žila mimo,že sa obliekam tak "inak".Od niektorých je to myslené pozitívne,od iných negatívne.Kolegyne sa ma zvykli pýtať,prečo nenosím farby.Hlasné negatívne komenty som nepočula,ak by aj,naučila som sa také veci ignorovať,jedným uchom dnu,druhým von.Moja rodina a známi sú na mňa zvyknutí a vedia,že ak aj by sa im niečo nepozdávalo,ja si idem svoje.
PS:pošli krehutkabitchface,budem aj ja trénovať pre istotu ![]()
U mně máti nikdy nepřekousla vlasy. Nedávno mi řekla, že je ráda, že bydlím tak daleko, že by se za mě musela stydět. Jako je fakt, že jsem měla zrovna zapletený tři francozský copánky, co ten undercut ještě zvýrazní, ale musím se přiznat, že se mě dotklo dosti. Ani jsem na to nijak nereagovala, protože jsem fakt nevěděla jak.
tjo dceři tak možná kdyby si vydělávala na drogy prostitucí..uff
Aale ona je jinak fakt skvělá!
Jen se prostě neshodneme na tom, jak bych měla vypadat a tohle jí prostě dost ujelo.
Jeste treba Bodyography je netestovana. Jinak mam spoustu tipu na kvalitni kosmetiku, ale nejsem si 100% jista, ze netestuji ani v cine :/
Tobě??? někdo řekl, že se divně oblékáš, Jo?
U mě jsi teda mezi těmi top inspirativními členkami módního vlákna! Ale to individuum, co ti to řeklo, nestojí za pozornost. Mně na oblečení reagují lidi spis pozitivně nebo vůbec, ale zas se mi parkrat stalo, že někdo musel komentovat můj nos, to je u mě takovej evergreen. "A takhle to máš od malička?" "Jo, debile, narodila jsem se s frňákem židovskýho obchodníka, dokonce se tehdy zaseknul v porodnich cestách neasi..."
Takže chápu, že pokud, stejně jako já, neoplýváš nadměrným sebevědomím, může to být nepříjemný, ale fakt němá význam se tím zabývat. Kde se tihle lidé berou, ovšem netuším.![]()
Urban Decay jsem mela a za tu cenu mi to zadna bomba neprisla. ted mam Inglot, kolegyne rikala, ze ten pry taky netestuje (dohledat to nemuzu) a je to srovnatelna kvalita za polovicni cenu (mam naskladanou vlastni paletku, ja to stejne vsechno nevyuziju).
cha, teď mi došlo že už se mi dlouhá léta nikdo nesmál kvůli nosu! těžko říct jestli je to tím že už mám nějakej věk, nebo že už jsem se s ním smířila:-)
No tak to ti nezávidím. Zvažovali sme variantu prenajímať byt ale nakoniec sme to zavrhli a rozhodli sme sa ho predať, ušetríme tým kopec nervov. Ako tak čítam nemáš príliš šťastie na nájomníkov.
Aký máš problém s tou aktuálnou?
Nebola som si istá či sa náhodou neurazíš že som použila termín krehutkabitchface :D
Súhlasím, ja som mala paletku naked a nič moc. Teda skôr nič než moc. Tiene sa osypávali, pigmentácia slabá. Inglot tiene som už mala dávnejšie ale tiež sa mi zdali ok.
No já už taky mám nějakej věk, je fakt, ze "zamlada" to bylo FURT! Přitom mně nikdy nevadil, ty kotníky jsou prostě větší problém ![]()
Ja pro Inglot delala, ale to netestovani jim moc neverim.
Vyborne jsou stiny od Too Faced. A jeste lepsi jsou od Makeup Atelieru, ale ten se asi prodava (aspon u nas) jen u vizazistek. Slovensko ma na nej Eshop.
uplne nejlip drzici stiny ever jsem mela od Isadora, ale je to jiz par let a vubec nevim, kde se to da koupit a jak testuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí