Díky! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vím, se se tady už několikrát řešily víceleté gymply, který pražský osmiletý má výbornou pověst? Díky
K pražským gymplům se vyjádřit nemůžu. Ale mám čerstvou zkušenost s hledáním gymplu s dcerou. Stejně jako Victoria si myslím, že je potřeba si pro sebe specifikovat, co je konkrétně pro mne výborná pověst. K mému překvapení v dnešní době může mít výbornou pověst i gymnázium, kde panuje styl vyúky stejný jako za mého mládí tzn. převážně frontální výuka s důrazem na memorování velkého objemu informací, nelibost v pouštění studentů na delší zahraniční pobyty apod. Zcela respekutuju, že pro někoho to může být opravdu výborná škola a tento systém mu vyhovovat. Ale je potřeba si právě definovat, co je to dobré pro konkrétní dítě. Ta data, která tu byla, jsou hodně vypovídající, ale pak s tím žebříčkem zahýbou ty informace další.
Kan ale ty děti se normálně myjou, jen je nemydlíme denně. Když je opatlanej od barev, koupal se v rybníce nebo válel va pískovišti, samozřejmě se umyje sprcháčem. Když sedí ve škole, v čistým oblečení, nepotřebuje se napěnit od hlavy k patě každej den.
náš sa potrebuje, aj celú kúpeľnu! Naviac si myslí, že pena sa nezmyva, tak bojujeme s tým ![]()
Mladší bude slavit 18. Přišla za mnou pro nápady "ty znáš hodně míst". Tak asi 15 mládežníků, podvečer-max půlnoc, žádná velká kalba, takže ne noční bar, spíš něco útulného. Nenapadá vás něco? V Praze.
Sweet Potato café club míšeňská
mitford sister Díky
Blankaprotože řvou, jako když je na nože bere, tak mi přijde zbytečný je tomu vystavovat, když mají vlasy čisté i bez toho. Mladší u toho vyloženě bojuje o život.
Proboha a co děláš když mají dostat třeba injekci nebo u zubaře? Mytí hlavy je proti tomu zábava, ne? (navíc mi přijde že použití šampónu je už jedno, když se horror - to jest namočení hlavy - už stejně odehrává
)
barbucha jednak injekci snáší mnohem líp než mytí hlavy a k zubaři se vyloženě těší a hlavně to jsou ty skutečně důležité věci, na kterých trvám.
Horor je pro ně všechno okolo mytí, ani ten šampon nejsem schopná pořádně spláchnout a to mi teda přijde o dost horší než ho nedat vůbec. A neboj, starší syn už to zvládá v pohodě, takže do puberty už vstoupí našamponovaný![]()
Evaeva Já jsem pro tyhle případy používala uplně jemný dětský šampon a dávala ho trošičku, právě kdyby se to neopláchlo uplně, že to tolik nevadí.
Karja jo, já mám taky nějaký miminkovský. Ale u nich to fakt není potřeba, obzvlášť teď přes zimu. V létě je občas donutím, ale jak už tu někdo psal, nechávám si to na ty podstatnější věci![]()
notna No aby ředitel nebyl úplný ko.kot, studenty to tam bavilo a byli úspěšní u přijímaček na VŠ :-).
999
přesně popsáno
999 koukni se na gekom na ohradní, tohle splňuje, ale neni to vykonovy gympl, jako je třeba budejovicka
Karuna Díky :-)
notna No aby ředitel nebyl úplný ko.kot, studenty to tam bavilo a byli úspěšní u přijímaček na VŠ :-).
Na to už budeš líp shánět konkrétní odpovědi. Ještě bych specifikovala to bavit. Dcera chodí na gympl, kde mají hodně projektů, dny samostudia, konzultace, prezentace, práce v týmech. Ona je z toho nadšená. Ale já bych z toho třeba měla v jejím věku osypky a chtěla víc tu klasickou výuku. Kamarádka má dvě dcery a jednu na scio gymplu, druhou na klasickém. A jedna s druhou by si to nevyměnily ani za nic. Oba gymply jsou dobré, ale každý jiný.
Hodně chválená je taky Sázavská (Gevo).
Nějaký vyzkoušený a účinný preparát na slabé a unavené vlasy? Děkuju
stes Jist kvalitně. Ořechy, vejce, pohanka ,ryby. Vít. B, C, Zinek, železo, vápník, selen. Mně se vlasy zlepšily po covidu, jak jsme byli doma rok zavření. Přestala jsem používat šampony se silikonama a parabeny, barvy a fénovani, žehlení, kazdý den.Vlasy se mi začaly vlnit a kadeřnice mi tvrdí, že i zhoustly, že to vidí na čele. Včera jsem byla nechat zastřiihnout konce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí