Moc děkuji všem za odpovědi.
bohužel, táta, ač inženýr, už technologie moc nezvládá (v případě čtečky by to znamenalo, že by nebyl schopný posouvat stránky- už začínající demence, tak potřebuje to, co zná od mládí).
Moc děkuji všem za odpovědi.
bohužel, táta, ač inženýr, už technologie moc nezvládá (v případě čtečky by to znamenalo, že by nebyl schopný posouvat stránky- už začínající demence, tak potřebuje to, co zná od mládí).
Jste všechny zlatý ![]()
Prosimvás, vy jste tu v oboru vzdělaný, mám jeden z oboru daně. Pokud jsem to vygůglila správně, tak pokud mám kulervoucí odměnu tři stovky/měsíc za funkci v SVJ, tak ji nemusím dávat do daňovýho přiznání (protože zrážková daň), ale zaměstnavatel mi tedy to roční zúčtovaní nemůže udělat protože.....proč?
(jaaa nechciiiiiiiii to dělat sama
)

Lama_z_Lana nejsem z oboru, ale ve stejné situaci. Při podpisu smlouvy se SVJ jsem soucasne vyplnila jejich prohlášení, kde jsem uvedla, že mám i jiný pracovní poměr a uplatňuji nárok na slevu na dani u jiného zaměstnavatele. U svého zaměstnavatele činnost v SVJ nikdy neuvádím, sama si DP nepodávám. A doufam, že se teď nedozvím, že to už léta dělám blbě. Ale tehdy jsem se informovala na obou stranách a prý je to takto vporadku.
letolet Děkuju za sdílení zkušenosti ![]()
Lama_z_Lana letolet Pokud mate dohody zdaněné srážkovou dani, můžete zaměstnavatele požádat o roční zúčtování.
Teoreticky může nastat ale situace, kdy díky podání přiznání k dani z příjmu, kde budou uvedeny příjmy ze zaměstnání i dohod, vám vyjde daňova povinnost výhodněji. Ale je to na vaši volbě. Nemáte povinnost daňové přiznání podávat. Jen muzete.
notnadíky, už to chaaápu
Já si v hlavě smotala nějaký pojmy dohromady. Tak hurá, nemusím nic vyplňovat ![]()
Lama_z_Lana Neni to napsaný úplně srozimitelně v tom obrázku. Podstatná je ta srážková daň.
letolet Lama_z_Lanajá bych to alespon lupla do kalkulacky, jak vám to vyjde. Dnes je DP dost jednoduché, přes portál občana práce na 15 minut, tak ať zbytečně neprijdete o peníze.
continuity eeeeh...vyplnit.... formulář...na nějakejch internetech ![]()
![]()
![]()
Lama_z_Lana na těch internetech je to fakt pohodička, ani to jako formulář nevypadá, akorát odpovídáš na otázky
Zkus si to cvičně otevřít
Evaevajá vím, já už s tím zkušenosti mám. Jen tyhle věci nedělám, dokud fakt nemusím ![]()
Prosím, máte některá píchnutej helix? Jak se to hojilo?
Lama_z_Lana Pokud máš příjem tři stovky měsíčně, ročně 3600, z toho máš sraženou daň 15% ve výši 540,- Kč. Teoreticky by se ti při podání přiznání mohlo těch 540 vrátit. Víc ne.
tina to jsem si musela vygooglit. Helixe znám jenom youtubera.
tina blbě, ale je to moc hezký :) na začátku jsem to pokaždý při diskomfortu máčela v solném roztoku (naplnit skleničku vodou, hodně osolit a prostě tam na chvíli ponořit ucho, úleva okamžitá) a ráno jsem používala nějakej sprej co mi dali. Vyloženě bolet a natejkat to přestalo relativně brzo, ale nepříjemný to bylo určitě dlouho a i teď po letech se to občas ozve když o to zavadím nebo na to zatlačím
notnaděkuju moc za informaci ![]()
tina blbě, asi rok. Znova bych si to nechala pichnout níž. Lepší to nechat na jaro, já si to nechala píchnout před zimou a pak mi hrozně vadila čepice.
Máte tady někdo zkušenosti s prodejem na Vinted? Dá se/nedá se? Mám se do toho vůbec pouštět?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.