Samantha predala som tam pár vecí, kupujem odtiaľ často.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
letfenixa napiš SZ, pošlu ti nabídku ![]()
ne, vtipkuji, jen mě zajímá, jestli je to rozumný portál anebo jestli mi to hodí nervy do kyblíku
Samanthajá prodávám. Funguje to, ale prostě to má takovou divnou logiku. Člověk nesmí moc uvažovat, jakou mají věci reálnou hodnotu. Mám tam věci původně drahý, za cenu, za kterou bych - kdybych něco takovýho sháněla - bych je brala hned, a visí tam dlouho. Úplně běžný věci jdou *docela* na odbyt. Řekl bych, že běžný značky se prodají za vyšší procento z původní kupní ceny než ty luxusní. Samozřejmě vzhledem k mnohem nižší výchozí ceně jsou to pořád drobný...no ale já bych si na vinted nošený věci Zara, HM a pod. nekoupila - proč? Dražší věci, kde se dá předpokládat aspoň nějaká kvalita a prestiž značky nebo vintage faktor, což je teď údajně v laufu,, bych si koupila, kdybych zrovna takovou věc potřebovala, ale lidi obecně spíš ne. Ale dá se tam prodat leccos, já tam vystavila i pár bezcennejch krámů, třeba to tam bylo dlouho, ale pak si to někdo koupil a ani nesmlouval:) jestli tě něco zajímá konkrétně, ptej se
Samantha prodávám i kupuju. Je to pohodlné a díky tomu, že to jde přes vinted, odpadá strach z toho, ti přijde nebo nějaké větší dohadování. Je třeba počítat s tím, že ti budou chodit nabídky nižší ceny, i když tvoje cena bude rozumná. Někdo to prostě zkouší.
mitford sister díky za nabídku, možná později využiju ![]()
já nemíním ani moc vydělávat, spíš je mi líto hodit to do sběru nebo je mi blbý to nosit pořád kolegyním (tu a tam něco přinesu, ale když je to častěji, tak se cítím jako teta Roza Barták
)
Samantha je to fajn v tom, že sa nedohaduješ o forme nákupu. Kupujúci si vyberie aj zaplatí poštovné, ty si len vygeneruješ štítok a odnesieš do klinovych remeňov. Aj peniaze ti prídu bez stresu.
Ja som tam predala akurát lepšie oblečenie po malom, funkčné.
letfenixa já prodávám v podstatě jen zachovalé dětské boty. A pár dětských věcí jsem taky prodala.
mitford sister vim zes tu jednou davala odkaz, jenze jsem si ho bohuzel neulozila, mohla bys to prosim zopaknout? dekuju moc
Samantha já tam prodavam roky a vyhovuje mi to, hlavne od te doby, kdy se to chova jako eshop. Pokud budes mit na zacatku zadne nebo malo hodnoceni, tak hrozi, ze ti budou chodit ty podvodne zpravy typu " poslu si DPD". Nejlepe se mi tam prodavaji knihy, veci z COS a vlny.
Samantha Syn tam prodává hlavně boty a kopačky. Jednou tam nakoupil lyžařskou bundu Horsefeathers a ač bylo v inzerátu nová, nenošená, přišla mu obnošená bunda zaválená od zvířecích chlupů. Prodejce byla žena z Polska.
Kan Bot bych měla spoustu... O dlouhých zimních večerech jsem loni v očekávání krásného léta nakoupila spoustu letních bot. A pak úraz nohy a jediné, co mohu nosit, jsou zdravotní sandály ![]()
Nevěděla by razorblade nebo někdo jiný, kdo je Barbora Mercury? Píše na twitteru, novinářka, politička? Přijde mi že všude je všechno komentuje ![]()
Samantha jinak pokud ti někdo nabídne nižší cenu, píšu ze nedám, z toho a toho důvodu a většinou to rovnou koupily za tu mou původní. Za mě je to geniální že sháním třeba tmave modrý společenský svetr pro dceru, tak si to vyfiltruju a 100% se tam něco najde:)
Po mne ted chce vinted kvuli převodu peněz z vinted peněženky na účet scan dokladu totožnosti a priznam se, ze do toho se mi fakt nechce. Mam v planu si to tam nechat a nakupovat z toho, nicmene i tu platbu do vinted peněženky mi nepřevedli od čtvrtka. Je to 1400,- doufám, že máj jen technickej problem a v pondělí to tam bude
jinak mi to přijde dobrý, zvlášť od doby, co se to chova jak e-shop bez nutnosti dohadování se.
JankaM nevim, podle me nejaka piaristka nektery z vladnich stran. Tak jako jie, dojnice atd...
Potrefenáhusa přesně, po mě teda vyzadovali rodné číslo a já jim ho nechci dát. Peněženku mám naštěstí prázdnou. Trochu se bojím, že ti tu částku v peněžence blokují. Mě tím tedy vyhrozovali, že pokud nesdelim RČ a nevyplnim nějaký blabol, mám přístup k peněžence blokovany.
Nechci te děsit, ale totéž jsem na Vinted řešila cca před 3/4 rokem. A dokud jsem doklad nenaskenovala, tak se mi peníze z prodaných věcí do Vinted peněženky nepřevedly. Je sice možné, že se to mezím změnilo, ale nespoléhala bych na to.
Podívej se radši do té výzvy k naskenování, vč.odkazů.
Zatím doufám
Momentálně se na platformě Vinted potýkáme s technickými problémy. O potížích víme a pracujeme na jejich nápravě. Za způsobené nepříjemnosti se omlouváme.
jerry v ty výzvě se psalo jen o převodu na účet, ale uvidim, no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí