stes mě se osvědčilo toto
https://www.rossmann.cz/tablety-s-extraktem-z-preslicky-a-l-cysteinem-doplnek-stravy
stes mě se osvědčilo toto
https://www.rossmann.cz/tablety-s-extraktem-z-preslicky-a-l-cysteinem-doplnek-stravy
stes Rozhodně potvrzuju jídlo no a pak obyčejný nejlevnější Biosil
Díky všem...tak jídlo je jasný,ale to je na dlouho, navíc kromě ořechů jim všechno zmiňované. Potřebuji něco koncentrovanejsiho, jako bombu po zimě.
žluťásek ahoj, sleduji tady, jaké krásné knížky doporučuješ pro děti. Já bych se potřebovala poradit, jestli existuje nějaká edice čtení pro seniory - větší písmenka u známých knih (hlavně detektivek). Vůbec nejsem schopná nic najít. Moc děkuji za odpověď (samozřejmě i od ostatních).
Akras nie aom sice tá ktorej sa pýtaš, ale riešili sme knižky so slabozrakym, a kupovali knihy na počúvanie. Je ich teraz už veľký výber.
Alebo potom e-knihu, kde sacda nastaviť veľkosť písma
Mladší bude slavit 18. Přišla za mnou pro nápady "ty znáš hodně míst". Tak asi 15 mládežníků, podvečer-max půlnoc, žádná velká kalba, takže ne noční bar, spíš něco útulného. Nenapadá vás něco? V Praze.
Kampus Hybernská? Nebo čítárna Unijazz.
Janulik03 děkuju, bohužel, táta (87) čte jenom papírový knihy a čtečku už nezvládne :(((
Akras tak tie na počúvanie, stačí cd prehrávač a sluchátka, alebo bez sluchatok. Otec to mal veľmi rád.
Aranel Děkuju za tipy. Vybraly (na doporučení starší sestry) nějaké Café Standard v K.Světlé
na tohle jsem slyšela velkou chválu, ale sama jsem ji nepoužívala
edit - stačí prý jen trochu do dlaně, rozetřít do pěny a tu dát na vlasy
Akras ja senior
55,uz jen ctecku,knihy mu nahrajete,on si bude jen obracet stranky.
Methionin Zink plus jako doplněk stravy a ricinový olej na zábaly a masáž pokožky.
Obyč knížka a ruční lupa?
Dotaz
Vuci (oblečení) je něco jako Temu a Shein?
Torrah díky...když já dám tužidlo...možná když nikam nepůjdu
. dzizisketa diky
stes ono to neni tuzidlo, ale zas takovej zazrak taky ne. mela jsem.
Sweet Potato Jooo, tam jsem taky pár večerů strávila.
Akras já jsem teďka nemocná, ale když se připomeneš příští týden, kouknu v práci. Máme ve služebním katalogu filtr na knihy s většími písmeny. (Ale je to bída, je jich málo)
Akras nakladatelství Fragment mělo edici snadné čtení pro seniory. Vyšlo jim tam několik knih.
Čtečka je velice jednoduchá. Pokud žije s někým, kdy mu případne pomůže nahrát novou knihu, nastavit velikost písma, tak uživatelský je to jen o použíti prstu při otáčení stránek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.