"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 02. února 2025 13:55
Reakce na tina:

Prosím, máte některá píchnutej helix? Jak se to hojilo?

​Dcera ma, hojilo se to minimalne pul roku. Pak ji z to cas od casu tekla nejaka vodicka, ale nic dramatickyho. Ale je fakt, ze se o to extra nestarala.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 02. února 2025 22:14

Potrefenáhusa ja se obavam, ze se tomu nevyhnes kvuli DAC7 jestli mas 30+ prodeju. Taky mi loni blokovali penize a nepomohla ani ofocena obcanka s castecne zacernenyma radkama, tak jsem vymekla a modlim se...

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:22

Prosim, reknete mi, ze existuje jeste nekdo mimo me, kdo nesleduje ZADNOU reality show. Vubec netusim, co je cosi s jakousi ruzovou nevestou, Survive nebo cosikdesi, kamkoli vlezu nebo si pustim podcast, vsichni se o tom bavi!

Offline Makara
3659 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:27

Luna prosím já. Teda některé ty názvy jsem zaregistrovala, ale naprosto netusim vo co gou.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:27

Luna Já nesleduju. Dlouho jsem nechápala videa matek na fb s tou „pohodindou"  jakože natáčí doma bordel, nádobí, prádlo, uřvaný fágoše a jen řekne, pohodinda..To má být vtipný?  Až neteř mi ukázala nějakou Bobinu a vysvětlila co a jak. Ale nechytám se vůbec. :D

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:27

Luna Neboj, jsme alespoň dvě :o)

Offline Mini
příspěvků moje polička 03. února 2025 16:28

DruI Luna tři ! :)

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:34

Luna já taky ne. Jediná reality show, co jsem sledovala, bylo Prostřeno. Ale to bylo ve starověku, teda spíš v mém mladověku. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:41

Luna nejsi, moje posledni reality show byla farmar hleda zenu

Online Mha
příspěvků moje polička 03. února 2025 16:44

Luna

Plha se hlásí.

Já sleduji realitu, ta mi stačí, taky je to někdy šou. 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:52

Lunajá nesledovala nikdy žádnou, i Stardance jen tak omylem. Starší sledovala Survivora, tak vim že to běželo. Nepamatuji si nic, jen že za odměnu dostávali k jídlu chemický odpad z KFC nebo odkud

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:55

Luna koukala jsem kdysi v pravěku na první řadu Vyvolených a Superstar, od ty doby jsem neviděla nikdy nic. Ani jeden díl Stardance.

Podle části rodiny jsme prej úplný exoti, že nekoukáme ani na Stardance a neposloucháme rádio!!

Online RoSa
10200 příspěvků moje polička 03. února 2025 16:59

Luna a já nekoukám na televizi vůbec

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 03. února 2025 17:00

Luna já jsem viděla jen první  Vyvolené, jinak nic. Nemáme Netflix, Hbo a nic jiného. Koukám jen na ČT a ivysilani

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 03. února 2025 17:07
Reakce na Luna:

Prosim, reknete mi, ze existuje jeste nekdo mimo me, kdo nesleduje ZADNOU reality show. Vubec netusim, co je cosi s jakousi ruzovou nevestou, Survive nebo cosikdesi, kamkoli vlezu nebo si pustim podcast, vsichni se o tom bavi!

​Ani bohovi. Nebejt pikosekund při přepínání, ani nevím vo co de. Podle mě je to jedna z největších zhůvěřilostí co vůbec existuje - jakákoliv reality šou (nemluvě už vo tom jakej je to a priori podvod - ty lidi, jakože vzorek národa, nesbíraj na ulici ale dělá se na to normálně casting ). Je to jen další úlitba idiotům... eh co to melu, laskavým divákům! Počítám že to za nějakej čas přestane stačit, a laskavý divák se dočká záznamu z hajzlu včetně detailu na výsledek snažení

Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. února 2025 17:16

To som rada, že nie som až taký exot ! Nie, nesledujem a ani som nikdy nesledovala , ak nerátam tie  upútavky medzi správami . Ak by som  aj váhala, tak  už  iba tie názvy  / farmár hľadá ženu,  mama, ožeň ma, alebo nákupné maniačky  apod. / ma  od toho  spoľahlivo odradia  .

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. února 2025 17:16

Luna já se taky hlásím 

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 03. února 2025 17:26

Já se v dětství dívala na zahraniční Survivary. Pak jsem měla pár let zpět ráda Amazing race. A nyní sledují u sobotní snídaně australské Zrádce.  Ty dobrodružné soutěže mne baví. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 03. února 2025 17:48

Ja jsem koukala na Zradce, jinak soustavne nesleduju nic. Kdysi jsme s mladezi koukali na pevnost Boyard, ale co jsem se odnich odstehovala, videla jsem spis nahodou asi 2 dily behem tech let.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 03. února 2025 17:51

Blanka ty maniacky tu davali pod nazvem Popelka, to bych se asi obcas koukla, kdyby to nebylo tak rozvlekly. Docela me zajimalo, jak ty zeny a divky splnily dane tema,ale ta hodina mezi tim, to neslo.