Moc všem děkuji za reakci! Tak to nás je dost. Jupí.
Viděla jsem kdysi Vyvolení, přišli mi jak banda pošuků, ale když to srovnám s tím, co na mě občas vypadne na ig, tak se zpětně omlouvám. Tehdy to ještě byli vyložení intelektuálové proti těm onlyfans kačerům, co jsem teď zahlédla. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malvin jé, Amazing race jsem měla taky ráda ![]()
Luna vzhledem k tomu, ze nekoukam na televizni vysilani vubec, tak neznam ani ty nazvy. videla jsem jen v uplnem pocatku par dilu vymeny manzelek - to tam byli jeste normalni lidi. ale to je tak nejmin 20 let, spis 30.
Blanka slovenské nákupne maniacky byly uolne boží, uz jsem uplne zapomněla, ze jsem na to kdysi koukala, to byl hodne vtipnej pořad
Luna jinak taky nekoukám na nic
Luna s dovolenim se také hlásím (jsem teda stará páka, ale toto je ztráta času)
Luna Klid. Já nesleduju ani Jak hvězdy tančí. Jediné reality show, na které koukám, jsou ty o realitách ![]()
Já koukala na Zrádce. Naše, pak jsem si našla ty americký a tak. To mě baví, docela. Jinak na reality show nekoukám, stačí mi co na mě bliká z různých upozornění a tak. Ta Ruža pre nevestu a ten český Bachelor se mi teda vůbec nelíbí, já bych tam nešla ani za nic, rvát se o chlapa s dalšíma ženskýma, brrr.
Je!
I když jsem tedy sledovala Stardance (v minulosti jsem byla párkrát i přímo v sále), to nevím, jestli se počítá.
Na Zrádce jsem sice dělala smlouvu na natáčení, ale neviděla jsem ani minutu
.
PotrefenáhusaSlováci to umí líp, mi přijde. I farmář hledá ženu, nebo co to bylo, měli vtipný
Torrah já tyhle, kde jde o "lásku" taky nechápu. Ale četla jsem nějaký komentář, který mi to osvětlil. Ti lidi tam vůbec lásku hledat nejdou, jsou to lidi, kteří nějakým způsobem vydělávají na "ksichtu". Prostě chtějí být známější, tím pádem budou mít víc sledujících a nakonec víc peněz.
Mně se v poslední době kromě Zrádců líbila reality show Líbánky k nepřežití nebo tak nějak. Pár, co se neznal, byl vypuštěn na "pustý" ostrov. Narozdíl od ostatních to bylo takové klidné, ty páry měli občas sezení s nějakým párovým terapeutem a tak. Ale viděla jsem taky jen pár dílů.
Potrefenáhusa - slovenské nákupne maniacky byly uolne boží, uz jsem uplne zapomněla, ze jsem na to kdysi koukala, to byl hodne vtipnej pořad
Sto ľudí, sto chutí !
Ale dodatočne priznávam, že kedysi dávno som sa na Pevnosť Boyard pozerala, to už som zabudla, ale to snáď ani nebola treality schow , skôr taká zábavná súťaž, nie ?
Blanka Ale ten farmář byl svýho času v začátcích fakt dobrej. Nesledovali jste to někdo? To byla desna Psina:D.
Teď nesleduju nic, ale mám pocit, že jo, se docela chytám, mám to z těch bulvárních článku a právě nějakých těch povídaček......A ten ženich českej, ten Bachalor, mně se docela líbil:D:D
Karja vzhledově je pěknej, ale jinak nevím no. Taky jsem někde četla, že je furt nalitej, tak jsem se schválně koukla a fakt že jo! To jedno vyřazování sotva stál, plet se mu jazyk. Jasně no, co tam měl furt dělat, že jo.
Evaeva Hele prej měli chlast na příděl a to malej, vůbec to byl asi hodně špatnej kemp:D. Ji jakoby ke se líbil v té show, ale teď jak se prezentuje po ní, nevím trapný. Mně přijde trapný, že jako y chlap ve 35 letech točí videa o ,,h...,, o ničem.
Karja tak asi nic nevydrží nebo nevim![]()
Karja jo u toho slovenskýho farmáře byly dobrý komentáře. Přišly mi takové ironické, že si z toho vlastně dělají srandu.
EvaevaTak možná měl svoje zásoby:D
bublifukSlovenskeho jsem nikdy neviděla, jen ty první řady českého;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí